Hificorner.nl
Audio-Video specialist met meer dan 38 jaar ervaring
Al meer dan 30 jaar is Hificorner.nl een begrip in de HiFi-wereld. Naast onze webshop hebben we fysieke winkels in Groningen en Amersfoort. Zowel online als offline voorzien wij u graag van het beste advies.
Naast een groot assortiment in onder andere versterkers en receivers hebben wij ook een ruim assortiment speakermerken zoals; Bowers&Wilkins, Monitor-Audio, Klipsch, Kef, Q Acoustics, Jamo, Dali etc.
Voor de echte vinyl freak hebben wij een groot assortiment platenspelers, van Audio-Technica en Pro-Ject tot Denon en Music Hall.
Naast onze HiFi gerelateerde artikelen hebben wij een een ruime keus in LCD, LED en OLED televisies.
Zoekt u een bepaald product en u heeft het niet gevonden? Neem contact met ons op, wij kunnen de meeste elektronica gewoon leveren.
Elders een lagere prijs gezien? Wij maken graag voor u een totaal offerte!
Waarom Hificorner.nl
- Wij hebben meer dan 38 jaar ervaring
- Altijd gratis thuisbezorgd - U betaalt geen verzendkosten binnen Nederland en België!
- U betaalt veilig met creditcard, iDeal, Bancontact, rembours of vooruitbetaling
- Voor 23:59 besteld, morgen in huis tenzij anders weergegeven
- Specialistisch advies in de winkels, via de mail, chat, telefoon of whatsapp
- Wij zijn officieel dealer van alle merken die wij verkopen
- We hebben een eigen technische dienst
- U krijgt minimaal 2 jaar garantie op alle nieuwe producten, speakers altijd 5 jaar
- Wij leveren altijd producten met Nederlandse garantie en ondersteuning
- U bestelt veilig met SSL beveiliging