Gebruikers over webshop Gsmweb.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBegin september abonnement verlengd inclusief telefoon met bijbetaling eigen bijdrage. Telefoon is volgens de website op voorraad maar wordt vervolgens niet geleverd.
VerzendingAllereerst bij afsluiting van een nieuw abonnement wordt er gemeld dat de eigen bijdrage met het abonnement wordt verrekend. Er wordt dus geen actie verwacht. Elke link die dan wordt gestuurd via email is niet bruikbaar dus je kunt niets anders dan afwachten. Vervolgens stuur je 4 dagen later een mail waar de telefoon blijft. Prompt krijg je, zonder beantwoording van de mail, een betaalverzoek voor de eigen bijdrage. Dit maar gedaan omdat er anders helemaal niets gebeurt. Vervolgens dagenlang geen track & trace. Proberen te bellen maar met 17 wachtenden voor je en na een half uur nummer 15 te zijn schiet dat ook niet op. Dan maar via de chat. Hier wordt wel snel geantwoord maar dat zijn alleen maar boodschappers en kunnen niets voor je doen. Telkens beloven maar niets doen.
KlantenserviceTelefonisch contact hoef je niet te proberen of je moet al van 12u00 tot 17u00 aan de telefoon willen hangen met de kans dat je ook dan niet aan de beurt komt. Daarnaast, een servicedesk die pas om 12u00 bereikbaar is? Serieus?
Via de chat vaak goed contact maar die werknemers kunnen niet alles zien (zeggen ze) en kunnen alleen maar doorbrieven wat ze wel kunnen zien. Toch wordt er door ook door hun veel beloofd (ja, vandaag of uiterlijk morgen versturen we de telefoon...) maar komen deze beloftes niet na.
Op de website staat bij contact via email letterlijk: Wij streven ernaar jouw e-mail binnen drie werkdagen te beantwoorden.
Ik heb 3x een mail gestuurd (8 sept, 18 sept., 29 sept.), 3x geen enkel antwoord ontvangen.
AlgemeenTelefoon met abbonement(verlenging) besteld bij GSMweb.
Op de telefoon zat bij bestelling een korte levertijd. Echter, na 4 weken nog geen update over bestelling terwijl verlenging direct na bestelling was ingegaan.
Telefonische klantenservice kan enkel aangeven een memo intern door te zetten. Na 2x dat gehoord te hebben verzoek tot herroeping. Dat was binnen één dag geregeld.
Vriendelijk te woord gestaan maar ze kunnen weinig inhoudelijk direct verwerken.
Lange wachttijd; + 60 min is geen uitzondering.
AlgemeenNu al 2 weken aan het wachten op een bestelde telefoon en bij navraag kan niemand je vertellen wanneer het wordt verstuurd. Ook de klantenservice niet
VerzendingNu al 2 weken aan het wachten op een bestelde telefoon waarvan iedere keer wordt gezegt ja hij wordt of de maandag of de vrijdag verstuurd. Mar geen enkele telefoon gezien tot nu toe ook geen track en trace code gekregen. Als je ze belt hang je eerst 30 minuten in de wacht en dan komt weer het verhaal ja zal waarschijnlijk vandaag wel worden verstuurd. Maar wat denk je helemaal niets. Als je vraag kijk het na is het ja dat kunnen we als klanten service niet zien dat kan alleen de backoffice. Doorverbinden kan niet. Dus koop hier nooit en telefoon want dat is een drama en je kan weken wachten.
KlantenserviceKlanten service doet geen drol en kan je niet verder helpen. Die zeggen ook alleen ja dat kunnen wij niet zien.
AlgemeenIk was een terugkerende klant bij GSMWEB.nl, maar ben nu wel genezen. Eind juni bestelling geplaatst en tot op heden niet geleverd gekregen. Geen communicatie mogelijk met partij en als dat wel lukt ‘komt het volgende week’.
GSMWEB ontwijkt post die aangetekend verstuurd wordt, dan gaan alle alarmbellen af, geen fijn bedrijf dus. Ik heb gelukkig geduld en juridische ondersteuning.
Opmerkelijk dat Vodafone met deze partij nog zaken doet. Ik ga dat ook bij Vodafone aankaarten
Er wordt maar niet geleverd - nog steeds niet na 2 maanden.
KlantenserviceDeze is niet te benaderen en als dat wel lukt, wordt je aan het lijntje gehouden.
Een paar van mijn ervaringen:
- Werkelijk geen enkele reactie in de chat over de levering klopte.
- Per mail werd geen antwoord gegeven op vragen.
- Telefonisch contact via via zorgde voor onbeschofte persoon die na een tirade de verbinding verbrak.
De handelwijze heeft alle kenmerken van een partij die de boel probeert te flessen.
AlgemeenEind mei 2025 een telefoon besteld met een abonnement. Nu inmiddels eind juli en de telefoon nog steeds niet ontvangen.
KlantenserviceBedrijf heel slecht bereikbaar, wachtrijen telefoon langer dan een half uur. Afspraken worden niet nagekomen. Mails veel te laat of niet beantwoord.
En de zakelijke account manager verzuimt helemaal om contact op te nemen!
AlgemeenOp hoop van zegen krijg ik mijn Iphone 16 pro max nog die ik op 22 mei 2025 besteld heb... Via Odido uiteindelijk druk kunnen zetten na GSMWEB al in gebreke te hebben gesteld ivm wanprestaties en cosumentenmisleiding, aangezien het toestel direct uit voorraad geleverd zou moeten worden.. 25 juni druk gezet via Odido, 26 juni opeens een betaallink voor eenmalige bijdrage, echter beloofde troela van de klantenservice mij een aantal weken geleden (toen zij nog telefonisch bereikbaar waren....) dat het na betaling, direct verzonden zou worden. Het is nu 2 juli, nog niks vernomen.. en sinds 22 mei hoor ik al "begin volgende week" etc.. MIND YOU, ik zit sinds 22 mei al met een kapotte iphone, die ik nu vandaag echt genoodzaakt moet repareren omdat hij niet meer aan gaat. Rechtsbijstand zal ingeschakeld worden zodat ik alle kosten kan verhalen, ABSURD DIT... hoe doet Odido uberhaupt nog zaken met een bedrijf als deze? AL mijn abonnementen van ca de afgelopen 12 jaar, komen via GSMWEB, maar mij zijn ze nu kwijt.
Nu duimen dat ik mijn Iphone nog krijg voordat ik op vakantie ga.. Zelfs mijn hoesjes van Shein waren binnen een week binnen..
IK HEB NOG NIETS....... Ze beloven sinds 22 mei "begin volgende week wordt hij geleverd".. en de week van de betaallink zeiden ze "eind van de week"...NOG NIKS....
KlantenserviceTelefonisch niet eens meer te bereiken en de "live chat" hebben ze er ook uitgehaald, op mails reageren ze niet.
Algemeen30 april besteld, 30 juni toestel geleverd. Er zijn mensen die daar over miepen. Ik niet want Gsmweb had een actie waardoor de prijs ver onder de normale prijs lag. Een beetje geduld mag best
Klantenservice is inderdaad niet optimaal bereikbaar maar had ik verder ook niet nodig.
Ik mis nog de bestelde accessories en zal ze daar maar weer eens over proberen te bellen.
Verzonden met Postnl en netjes van te voren een T&T ontvangen.
KlantenserviceBeter bereikbaar zijn zou toch wel fijn zijn. Een keer telefonisch contact gehad maar leverdatum hebben ze niet gehaald. Gezien het prijsverschil maakt me dat niet uit.
Had ze nog een email gestuurd maar daar hebben ze niet op gereageerd. Diezelfde dag kreeg ik wel een T&T toegemailed maar dat was mijn vraag niet.
Als ze klanten wat beter op de hoogte zouden houden, bijvoorbeeld over vertraging, dan zouden ze waarschijnlijk ook minder telefoontjes krijgen en het daardoor minder druk hebben. En als je op een feestdag gesloten bent, verander dan het bandje van "we verbinden u nu door met een van onze medewerkers" naar "we zijn vandaag gesloten". Dan komt het automatisch verbreken van de verbinding ook niet zo bot over
Update
We zijn onderhand bijna 1,5 maand verder en de bij het aangaan van het abonnement meebestelde accessoires zijn nog steeds niet geleverd. Diverse keren telefonisch contact gehad en allerlei toezeggingen ontvangen. Talk is cheap.
Gsmweb is het met dat laatste eens en heeft de telefonische bereikbaarheid (?) gewoon geschrapt. Wel is er nog de mogelijkheid tot chat. Maar die is regelmatig niet bereikbaar, ook als die volgens de website wel bereikbaar zou moeten zijn.
En als die wel bereikbaar is schiet je er geen donder mee op. Reacties in de chat laten vaak 8 minuten of meer op zich wachten. Dit noem ik geen chat, dit is afpoeieren.
Mijn beoordeling van deze webshop zou ik het liefst veranderen in NUL sterren.
Ga jullie schamen!
AlgemeenScherpe prijzen voor een telefoon met abonnement. Houd er wel rekening me dat de toestellen vaak niet echt Nederlandse zijn en dus niet mee doen aan de acties (gratis dit of dat).
Ik bestel er puur vanwege de scherpe prijs, maar toch weer een teleurstelling als je langer moet wachten op je toestel en hier niet over wordt gecommuniceerd.
De telefoonlijn is altijd drukker dan normaal, het is alleen nooit normaal...
Alle producten zijn op voorraad op de website maar na bestellen en nabellen blijkt dat er helemaal geen voorraad is. Blijkbaar is dit gewoon bewust zo gedaan want dit was 2 jaar geleden ook het geval.
Een eigen reactie, na 4 weken nog steeds "we verwachten het toestel deze week nog" heb ik de boel geannuleerd en was helaas de laatste keer bij deze winkel. Altijd goede prijzen en een aardige klantenservice maar ze leveren niet uit.
AlgemeenGoede prijzen.
Product werd veel later geleverd.
Veel meer moet je er eigenlijk niet van verwachten.
Besteld op 06-04, geleverd op donderdag 17-04.
Ik had geen haast, zolang ie maar binnen 2 maanden kwam dacht ik.
Wat ook wel lukte.
Ik plaats deze review toch als waarschuwing.
Na enkele dagen begon ik te mailen en mijn eerste e-mail is na 9 dagen op gereageerd met de informatie dat ze het toestel de volgende dag op voorraad verwachten.
Uiteindelijk klopte dit ook, het toestel kwam 2 dagen later binnen.
Echter in de tussentijd moet je geen updates verwachten.
Ik was alweer naar de voorwaarden aan het kijken betreffend herroepingsrecht etc.
Magoed, het juiste toestel is geleverd en voor mij allemaal prima.
Mocht er ooit iets stuk gaan zou ik wel direct Samsung benaderen ipv gsmweb.
Besteld op zondagavond.
Donderdag 11 dagen later geleverd.
Wel netjes een e-mail met de tracktrace gekregen de dag ervoor.
Klantenservice is slecht bereikbaar.
Telefoon:
Blabla druk, wachtenden, wordt de lijn verbroken door de computer.
Deze verbinding bestaat waarschijnlijk niet eens.
Het zakelijk nr krijg je binnen 30 seconden iemand aan de lijn, maar die zitten niet te wachten op jou als particulier.
Zelfs als je de optie: Nieuw toestel selecteert beweert medewerker de levertijden niet te weten.
Op de website stond mijn toestel gewoon als op voorraad overigens.
AlgemeenIk was een terugkerende klant bij gsmweb.nl, maar ben nu definitief genezen na de laatste 2 ervaringen.
Bestellen was makkelijk. Bij de levering ging het mis. Het pakket ging terug naar GSMweb.nl en verdween onderweg. 3 maanden (!!) heb ik moeten wachten, bellen, smeken en drukken om een ander toestel geleverd te krijgen.
Pas toen ik met een advocaat ging dreigen, kon het plotseling wel worden opgelost. BEDROEVEND!
Het sinterklaas cadeautje (begin november betaald) werd ergens eind januari geleverd.
Verder krijg je een factuur zonder IMEI nummer. Bij een samsung repair shop (waar je garantie krijgt), willen ze echter de aankoopbon zien met het IMEI nummer. 3 mailtjes en 2 telefoontjes verder, maar nog altijd geen aangepaste factuur. Reparatie met garantie is dus niet mogelijk.
Never again! Wat een kutbedrijf.
Product verdwijnt en vervolgens kan je 3 maanden wachten. Zonder dreiging van een advocaat, was er nu nog niets gebeurd.
KlantenserviceEindeloze wachtrij.
Verbinding wordt verbroken als je bijna aan de beurt bent.
Personeel dat geen normaal Nederlands spreekt, je precies kan vertellen hoe hun processen (niet) werken, het probleem niet oplost maar probeert af te schuiven op een andere afdeling of een leverancier / het koeriersbedrijf.
AlgemeenIk had de reviews moeten lezen alvorens ik hier besteld had.
Mijn telefoon was kapot dus ik zocht naar een aanbieder die snel kon leveren. De Galaxy s24 was op voorraad bij gsmweb. Nog even nagelezen hoe lang de levering dan duurt. Binnen 2 a 3 werkdagen.
Niet dus. Na 3 dagen wachten stuurde ik een mailtje voor de verwachte levertijd. Na een week nog geen reactie. Ik voelde toen al aan dat het niet goed zou komen.
Even na gebeld en het toestel was niet eens op voorraad maar in bestelling bij de leverancier. Levertijd konden ze niet exact geven, alleen maar een verwachting dat hij 'deze week' geleverd zal worden.
Gelijk maar een annulering ingezet. Dit gaat bij gsmweb ook al niet makkelijk. Ten eerste kan het niet via hun site, via email reageren ze niet, dus dan maar telefonisch.
Dan krijg je dus te horen dat je een formulier toegestuurd krijgt die je moet invullen en vervolgens terugsturen. Nou dat formulier moet ik nog krijgen en ik hoop dat ik die krijg zonder er zelf achter aan te gaan. Maar wat omslachtig allemaal.
UPDATE: Wat ik al gedacht had, heb ik het formulier niet gekregen maar wel ondertussen het toestel ontvangen. Nu willen ze niet de retourkosten vergoeden, omdat ze volgens hun geen annulering hebben binnen gehad. Hele ruzie met de klantenservice en nu ligt het bij de teamleider en die gaat de gesprekken na luisteren. Hieruit gaat blijken dat ik wel degelijk de annulering heb doorgezet en dan pas zal ik (hopelijk) die paar euro retourkosten vergoed krijgen. Wat een bedrijf zeg. Ik durf mijn toestel niet terug te sturen want ik vrees dat ze straks gaan beweren dat het toestel is zoekgeraakt. Ik vertrouw deze bende voor geen meter! Mensen wees gewaarschuwd, niet in zee gaan met GSMWeb tenzij je houdt van drama!!!!!
Toestel was zogenaamd do voorraad terwijl in werkelijkheid in bestelling was bij leverancier. Vervolgens telefonisch geannuleerd. Ik zou een herroepingsformulier krijgen, nooit gekregen. En vervolgens toestel wel ontvangen. Klantenservice wilt retourkosten niet vergoeden omdat ze geen annulering hebben ontvangen beweren ze.
Hele heisa moeten maken bij de klantenservice. Nu ligt het bij de teamleider en die gaat de gesprekken na luisteren waarin naar voren gaat komen dat ik wel telefonisch een annulering heb aangevraagd.
GSMWeb heeft geen klantenservice maar een klantenbende.
Ik ga niet elke medewerker daar veroordelen, want ik had slechts met eentje een zeer slechte ervaring. Brutaal, onbeschoft en niet willen meedenken aan een oplossing.
Verder denk ik dat hun processen niet op orde zijn. Ze beantwoorden geen emails, houden klantcontacten niet goed bij. En vervolgens geven ze klant de schuld.
AlgemeenNa telefonisch contact, verdere uitleg gekregen over 't wel en wee van een te bestellen product.
Een goede uitleg gekregen, wachttijd was wel lang, maar bij andere bedrijven kan de tijd ook wel eens oplopen. Ok. Bestelling gedaan en binnen 2 dagen alles geregeld. Telefoon netjes ontvangen. Na deze periode, verleng ik zeker mijn contract.
Mijn ervaring: goede service. Erg betaalbaar!
De verzending was erg snel, en op tijd geleverd. Kpn.
N.
Zeer snel en vakkundig geholpen, brede uitleg hoe ik kon bestelken
AlgemeenAllereerst herroepen gaat moeizaam, waarna ze voor het openen van de verpakking van een smartwatch (mag ook volgens hun voorwaarden) een waardevermindering van 45 euro (ongeveer 20% van de waarde) in rekening brengen. Reageren bijna niet op mails, klantenservice is waardeloos en naam niet waard. Kortom: oplichters.
VerzendingWas binnen een week binnen. Wel geen tussentijdse status. Laatste positieve ervaring. (maar geef maar 2 sterren anders is de algemene score te hoog).
KlantenserviceLezen alleen maar standaard antwoorden voor en noteren niks bij je bestelling. Via e-mail krijg je dezelfde vragen (dan weten ze je wel te bereiken), die je al hebt beantwoord.
AlgemeenGeschrokken van de recensies hier, maar door eigen ervaringen uit het verleden en recentere ervaringen van bekenden, toch een bestelling geplaatst voor een nieuw abonnement met toestel. Op zondag besteld en op dinsdag kwam de simkaart al met postbezorging binnen.
Vervolgens was op donderdag een bezorgmoment ingepland. Deze heb ik moeten verplaatsen naar vrijdag omdat er bij het toestel stond dat de levertijd drie weken was, maar dat bleek al binnen een week te zijn.
Door de te vroege bezorging van het toestel heb ik een ster van de algemene beoordeling gehaald.
Het toestel en de simkaart waren goed verpakt, maar ik had het liever gebundeld bezorgd zien worden zodat je beiden gelijktijdig binnenkrijgt.
AlgemeenContractverlenging + toestel besteld, 2 weken geleden. Toestel is nog nergens te bekennen. Contract is wel verlengd maar met verkeerd prijsplan (te duur uiteraard).
VerzendingEr is na twee weken nog helemaal niets verzonden, terwijl op de website staat dat er volgende dag geleverd kan worden.
KlantenserviceReageren niet op email en telefoon wordt al dagenlang niet opgenomen. Zeer slechte ervaring met deze "klantenservice".
AlgemeenDe bestelling van verlenging met nieuw toestel was snel geregeld, zoals ook een paar jaar eerder. Contract wijziging bij Vodafone hadden ze ook snel rond, maar vanaf dat moment zou ik een betaallink ontvangen, en een verzendbevestiging en bleef het verder volledig stil.
Meerdere keren om een update gevraagd en slechts 1x een response gehad waarbij de schuld gelegd werd bij de nieuwe naamswijziging van t-mobile en tele2:
"De afgelopen week hebben wij helaas een hoop toestellen niet uit kunnen leveren. T-Mobile en Tele2 per 5 september besloten om van naam te veranderen naar Odido. Dit heeft voor ons grote gevolgen gehad waarbij wij in ons systeem een hoop aan moeten passen.
Dit heeft voor logistiek helaas een heel groot probleem veroorzaakt, alle voorraad van T-Mobile,Tele2 en Ben kunnen wij niet versturen omdat deze toestellen gelinkt stonden aan T-Mobile. Omdat wij bezig zijn om de systemen hiervoor aan te passen zijn andere provider voorraden hier helaas ook de dupe van geworden.
Inmiddels hebben wij onze systemen bijna klaar en verwachten wij volgende week het meeste van de achterstand weg te werken.
Onze excuses voor het ongemak en wij bedanken u voor uw begrip."
Hoewel ik begrip heb voor die situatie, vind ik dat ik als Vodafone klant daar niet de dupe van mag worden. Na deze reactie geen response meer, en bij bellen naar het telefoon nr, word een bandje afgespeeld dat het momenteel erg druk is, probeer het later opnieuw en word automatisch opgehangen.
Vandaag dus nogmaals een reactie gevraagd per e-mail, mocht daar deze week verder wederom geen bevredigend antwoord op volgen, dan speel ik het via de rechtsbijstand om de hele boel ongedaan te krijgen. Jammer, want was vroeger wel een goede ervaring om bij hen te bestellen.
initieel geen informatie verstrekking, dan een smoes (zie toelichting), nu geen enkele response meer. telefonisch niet bereikbaar, ronduit slecht.
AlgemeenZakelijke offerte hebben zij doorgezet zonder dat het akkoord is en of getekend. Na tig mails en of belletjes en 2,5 maand verder betaal ik voor een abonnement en telefoon die ik niet in mijn bezit heb. Nu staat er een bedrag open voor een offerte waar nergens dat bedrag opgenomen is. Om toch gsm-web tegemoet te komen is er een andere offerte opgesteld maar de betaallink passen ze maar niet aan zodat dit recht gezet kan worden. Zeer frustrerend en onprofessioneel. Ik weet niet hoe zij functioneren en mensen zo in de maling kunnen nemen zonder gevolgen.
KlantenserviceGeen antwoord op de vragen , je wordt van kastje naar muur gestuurd en reageren op geen een e-mail. En zomaar mijn abonnement verlengt zOnder goedkeuring.
AlgemeenIets besteld dat later niet op voorraad blijkt te zijn (Mobiel abonnement + toestel) Toestel wel al betaald. Nu annulatie aangevraagd, totaal geen informatie over de status hiervan. Zeer slechte communicatie.
KlantenserviceSlecht of zelfs niet bereikbaar, als bereikbaar, zeer lange wachttijden.
Deze verwijzen je door naar de backoffice maar die kun je of mag je niet bereiken / spreken. Klantenservice is dus een doorgeefluik voor de backoffice die alles afhandelt en die kun je dus niet bereiken.
AlgemeenZeer slechte service. Komen afspraken niet na. Levertijden veel langer dan op de website staan. Laatste keer dat ik iets koop op gsmweb.
VerzendingDe levertijd van mijn bestelling was veel langer dan op het moment van bestellen. Ondanks dat ik contact op heb genomen, maakt het geen indruk en ondernemen geen actie.
KlantenserviceMeermaals contact opgenomen omtrent mijn bestelling. In principe krijg je twee reacties:
1. We kunnen er niets aan doen, of
2. We nemen de melding in behandeling en lossen het op. Helaas wordt er niets opgepakt en niets opgelost.
Algemeendeur, hij wilde het bezorgde pakketje mee hebben. Dit uiteraard niet meegegeven, wel een medewerker van Postnl gesproken die aangaf dat er een medewerker inzake deze kwestie gehoord zou worden. Nou kreeg ik vorige week een mail van gsmweb waarin wordt gesteld dat Postnl hun onderzoek hebben afgerond en zij dus ook. Zij beweren dat het pakketje 0,41 gram was toen het werd verzonden en dat Postnl dit ook heeft genoteerd toen ze het hebben bezorgd. Ook staat er in de app dat ze 2x eerder een poging tot bezorgen hebben gedaan maar alletwee die keren was ik gewoon thuis en is er niemand aan de deur geweest. Vreemde zaak, mijn vermoeden is dat er iemand van postnl of gsmweb nu een nieuwe telefoon heeft. En ik een aanbetaling daarvoor gedaan heb en het restant voor hem of haar aan het afbetalen ben via mijn provider.
Ik ben gewoon bestolen.
Niet het juiste pakket ontvangen.
Ik kan niet aangeven dat het niet is geleverd dus heb te laat geleverd aangevinkt in de review.
2,5 uur in de wacht en als je bijna aan de beurt ben wordt de verbinding verbroken