Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEen Samsung televisie gekocht in Vlaardingen, de eis was dat hij makkelijk te bedienen moest zijn voor een bijna 100-jarige. In de winkel is ons een model aanbevolen die, naar later bleek, volkomen aan de verwachting heeft voldaan.
AlgemeenVia de Chat-functie een Miele wasmachine en wasdroger besteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De levering is buitengewoon correct uitgevoerd, zeer tevreden!
AlgemeenIk zocht naar een draadloos (Blue Tooth) toetsenbord en werd prima geadviseerd door een medewerker van BCC (WC Woensel, Eindhoven)
AlgemeenGoede duidelijke website. De bestelling kwam al de volgende dag binnen en was
Rima verzorgd.
Prima verzorgd en verpakt.
AlgemeenOp de webshop van BCC was het makkelijk te vinden wat ik zocht namelijk een ladyshave. Ook bestellen en betalen is allemaal klantvriendelijk.
VerzendingBestelling werd binnen 24 uur netjes door DHL afgeleverd
AlgemeenTV is door BCC opgehangen. Ik vond deze achteraf toch te hoog. Zijn vanmorgen terug geweest om op de door mij gewenste hoogte te hangen. Goede service
KlantenserviceGebeld om aan te geven dat ik de tv te hoog vond hangen. Monteurs zijn vanmorgen terug geweest en hebben de tv op de door mij gewenste hoogte gehangen
AlgemeenIk ben in de fysieke winkel van BCC Amsterdam-Oost zeer vriendelijk geholpen. Alleen de vraag of ik de adapter extra wil verzekeren vond ik bij thuiskomst een beetje vreemd, want deze e-reader heeft helemaal geen adapter; alleen snoertje. Gelukkig niet gedaan.
AlgemeenGoed geholpen door Henk bij BCC in Haarlem Schalkwijk.
Blij met mijn soda stream one touch.
Product heb ik rechtstreeks uit de winkel mee genomen.
Prima geholpen,
Bij thuiskomst er achter gekomen dat er nog een gratis fles hij zou zitten.
Niet gekregen dus retour naar de winkel ,en alles werd netjes geregeld.
Dikke pluim voor Henk.
AlgemeenNetjes geholpen door Bas bij bcc Den Bosch. Camera werd nog even van top tot teen uitgelegd nadat ik deze gekocht had.
Algemeenvriendelijke verkoper (Jeroen) en alles was op voorraad. gewoon een vraag of je iets extra wilde maar verder geen gezeur.
Klantenservice1 artikel was bij de concurrent €20 goedkoper, geen probleem gelijk het verschil eraf gehaald.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel in Tilburg en tijdens het thuis bezorgen van de artikelen.
AlgemeenJulien nam de tijd voor je, wist waar hij het over had en gaf vooral eerlijk advies.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad ivm een vraag. Vraag werd keurig uitgelegd. Tevens heeft mnr gelijk gekeken of de tv in het filiaal naar voorkeur nog op vooraad was.
---
Nvt
AlgemeenZeer vriendelijke verkoper aan de telefoon, zelfs nadat ik was vergeten aan te vinken dat de oude vaatwasser weer mee terug moest, was dat geen probleem! Correct afgeleverd en zeer vriendelijk!
VerzendingDe vaatwasser is snel en correct geleverd door vriendelijke bezorgers, geen op of aanmerkingen!
KlantenserviceZelfs een dag voor levering nog kunnen aangeven dat de oude vaatwasser weer mee terug moest.
AlgemeenDe verkopers zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had problemen met de aanschaf van een huistelefoon. Heel keurig en netjes afgehandeld. Ben tevreden naar huis gegaan. Ik raad BCC aan aan mijn familie en vrienden. Een dikke 10+
KlantenserviceZijn erg vriendelijk en behulpzaam!
AlgemeenIk zocht eren ruime tafelmodel koelkast voor in mijn garage.
De inverntum kk600 was elders niet te koop of duurder.
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang en aflevermoment.
Een aanrader.
Oude koelkast mee retour en nieuwe door medewerkers op zijn plaats gezet.
AlgemeenIn de winkel uitgezocht en besteld. Keurig geholpen en vooruit betaald. Volgende dag afgehaald. Ook nog wat anders gezien dat ga ik volgende keer kopen.
AlgemeenDe BCC winkel in Hulst heeft mij goed en uiterst vriendelijk geholpen bij het zoeken en vinden van een nieuwe laptop
AlgemeenBen goed vriendelijk en heel fijn geholpen uitstekend personeel 100x beter dan de Media goede service een dikke pluim.
VerzendingHeb mijn laptop via de website gekocht en ingeruild bij de winkel voor n beter exemplaar.
KlantenserviceBij binnenkomst werd ik direct geholpen door goed personeel zeer vriendelijk en behulpzaam dikke pluim.
Algemeenbekwaam personeel, een grote selectie van producten, goede prijs, goede informatie over producten, snelle hulp bij het kiezen van een product