BCC, altijd een oplossing in huis
BCC is al jaren een vertrouwde naam. Of je nou naar de winkel komt of shopt via BCC.nl, je zal zeker slagen bij het vinden van het product dat jij nodig hebt. Gratis verzending, snelle bezorging en de mogelijkheid je aankoop bij jouw thuis te laten installeren.
Gratis bezorging

Of je nu een tablet of een wasmachine bestelt: Bij elke bestelling van boven de 20,- neemt BCC de verzendkosten voor zijn rekening. Wij verzenden je bestelling via DHL of bezorgen je aankoop zelf.
Voor 23.59 uur besteld? De volgende dag al in huis.

Producten die wij via DHL verzenden heb je, als je op werkdagen voor 23.59 uur bestelt, de volgende dag al gratis in huis. Aan de hand van het ordernummer kun je de zending met één muisklik volgen. Voor witgoed geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd. Onze BCC Bezorgservice bezorgt je aankoop indien gewenst ook op zaterdag.
Click & Collect: Al na 1 uur je bestelling afhalen.
Via BCC.nl kun je een product reserveren in één van onze winkels. Als de winkel geopend is, ontvang je al binnen een uur een bevestiging dat jouw bestelling voor je klaarstaat.
Extra service op maat

Jouw wasmachine aansluiten? Een trekschakelaar monteren? Jouw TV ophangen? Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden die wij voor jouw aankoop aanbieden. En natuurlijk nemen onze bezorgers jouw oude apparaat desgewenst gratis mee retour.