BCC

Gebruikers over webshop BCC

Nadat ik eerst op internet mij georiënteerd had, ben ik naar de winkel gegaan voor een persoonlijk advies en om de iPad ook te zien. Ik werd goed voorgelicht en kreeg antwoord op mijn vragen.Ik heb hierdoor een goede keuze kunnen maken en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het voelt ook goed dat ik naar een fysieke winkel kan gaan als er iets aan de hand is met mijn iPad.

Het bestellen ding heel makkelijk en de bestelling werd op de goede dag geleverd
Ben ook tevreden over het product

alles ws prima

heb niet echt contact gehad

Personeel was erg vriendelijke. Advies was duidelijk. Toepassen van de laagste prijs garantie verliep vloeiend.

Bezorgers waren professioneel. De hoofd bezorger was een nieuwe medewerker aan het inwerken. Dit deed hij met veel rust en geduld, erg netjes.

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Uitgebreid assortiment. Prima prijs kwaliteit verhouding. Deskundig personeel erg vriendelijk.

Keurig geregeld

Klantenservice telefonisch slecht te bereiken.

Vriendelijk personeel. Duidelijke info betreft product.
Laagste prijs garantie. Wat heel fijn is is de extra garantie die je erbij kan nemen.

Product in de winkel gehaald en uitstekend geholpen door een medewerker.

prima service snelle levering mooie miele machine .plus gratis miele stof zuiger net mee gezogen doet het prima de machine is aan het proef draaien

snel geleverd

Erg fijne service gehad van BCC. Medewerkers in de winkel waren erg vriendelijk en het verwerken van de laagste prijs garantie ging moeiteloos.

Bezorger belde netjes vooraf dat ze er bijna waren. Complimenten voor de 'hoofd' bezorger die in alle rust de nieuwe medewerker aan het inwerken was. 201

Dat heb ik vorige keer al gedaan maar ik begrijp niet dat dat niet is doorgekomen. Misschien is er wat fout gegaan ?

De aankoop was in de winkel in Barendrecht. Had een showmodel staan die een slag beter was dan wat ik voor ogen had (geen aandringen verkoper, eigen waarneming). Gesprek ging vlot en opties werden snel doorlopen.

Nieuwe machine werd geleverd en oude is meegenomen. Met wat hulp ging alles snel alleen er was een stelpootje weg. Hebben de heren gelijk doorgegeven aan de centrale bezorgdienst.

Er goed afgeleverd.

Het probleem met de stelpootjes werd goed opgepakt en een paar pootjes werden meegegeven. Helaas paste die niet en de correcte werden besteld.

Al met als dus een positieve ervaring en omdat dit niet de eerste keer is de maximale waarde :-)

In de winkel zeer vriendelijk geholpen. Haalden alles uit de kast om onze vragen te kunnen beantwoorden. Zo hoort het !!

Goed en zeer snel geholpen in de winkel. De bevestiging kwam ook direct per mail.

Esther heeft ons bijzonder fijn geholpen naar aanleiding van een miscommunicatie vanuit het filiaal. Op dit moment veel meer vertrouwen in de aankoop.

Easy and fast to place orders, delivery also on time, great place to shop. Wonderful

great

Altijd word ik goed geholpen zo ook deze keer prima service gehad op mijn stofzuiger

Product gelijk meegenomen

Heb daar een juiste afhandeling ervaren

We hebben de Winkel in Barendrecht bezocht omdat we met redelijke haast iets nodig hadden. Alles makkelijk te vinden in de winkel en op voorraad. Keurig geholpen aan de kassa en met Freebees kunnen afrekenen.

Prima geholpen bij de kassa door een vrolijke verkoper.

Top geholpen,deskundig,vriendelijk verkoper die erg bekwaam is en ook veel wist van de producten,zelfs een kopje koffie gekregen.

Gelijk meegenomen,was op voorraad

Medewerkster in winkel was erg behulpzaam en nam alle tijd voor hulp. Ze rekende de laagste prijs die vermeld stond. Het laatste model uit de winkel mocht gelukkig ook mee nadat ze dat checkte. Prima geholpen.

zie boven

Ging perfect. Naar de winkel gegaan, product gepakt, betaald met pin, product mee naar huis genomen.

Product in fietstas gestopt en naar huis gefietst.

Televisie gekocht met iemand die verstandelijk beperkt is. verkoper heet ons goed geholpen, begreep dat er maar beperkt budget was en adviseerde goed.
Maakte cliënte enthousiast voor kleinere, lees goedkopere tv. Goed gedaan

fijn dat we weer een aankoop hebben gedaan bij BCC en zijn er ook weer heel tevereden over de service die ze leveren. Helemaal TOP.

Scorekaart voor BCC