Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNadat ik eerst op internet mij georiënteerd had, ben ik naar de winkel gegaan voor een persoonlijk advies en om de iPad ook te zien. Ik werd goed voorgelicht en kreeg antwoord op mijn vragen.Ik heb hierdoor een goede keuze kunnen maken en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het voelt ook goed dat ik naar een fysieke winkel kan gaan als er iets aan de hand is met mijn iPad.
AlgemeenHet bestellen ding heel makkelijk en de bestelling werd op de goede dag geleverd
Ben ook tevreden over het product
alles ws prima
Klantenserviceheb niet echt contact gehad
AlgemeenPersoneel was erg vriendelijke. Advies was duidelijk. Toepassen van de laagste prijs garantie verliep vloeiend.
VerzendingBezorgers waren professioneel. De hoofd bezorger was een nieuwe medewerker aan het inwerken. Dit deed hij met veel rust en geduld, erg netjes.
AlgemeenDuidelijke site en makkelijk te bestellen. Uitgebreid assortiment. Prima prijs kwaliteit verhouding. Deskundig personeel erg vriendelijk.
VerzendingKeurig geregeld
KlantenserviceKlantenservice telefonisch slecht te bereiken.
AlgemeenVriendelijk personeel. Duidelijke info betreft product.
Laagste prijs garantie. Wat heel fijn is is de extra garantie die je erbij kan nemen.
Product in de winkel gehaald en uitstekend geholpen door een medewerker.
Algemeenprima service snelle levering mooie miele machine .plus gratis miele stof zuiger net mee gezogen doet het prima de machine is aan het proef draaien
snel geleverd
AlgemeenErg fijne service gehad van BCC. Medewerkers in de winkel waren erg vriendelijk en het verwerken van de laagste prijs garantie ging moeiteloos.
VerzendingBezorger belde netjes vooraf dat ze er bijna waren. Complimenten voor de 'hoofd' bezorger die in alle rust de nieuwe medewerker aan het inwerken was. 201
AlgemeenDat heb ik vorige keer al gedaan maar ik begrijp niet dat dat niet is doorgekomen. Misschien is er wat fout gegaan ?
AlgemeenDe aankoop was in de winkel in Barendrecht. Had een showmodel staan die een slag beter was dan wat ik voor ogen had (geen aandringen verkoper, eigen waarneming). Gesprek ging vlot en opties werden snel doorlopen.
VerzendingNieuwe machine werd geleverd en oude is meegenomen. Met wat hulp ging alles snel alleen er was een stelpootje weg. Hebben de heren gelijk doorgegeven aan de centrale bezorgdienst.
Er goed afgeleverd.
Het probleem met de stelpootjes werd goed opgepakt en een paar pootjes werden meegegeven. Helaas paste die niet en de correcte werden besteld.
Al met als dus een positieve ervaring en omdat dit niet de eerste keer is de maximale waarde :-)
AlgemeenIn de winkel zeer vriendelijk geholpen. Haalden alles uit de kast om onze vragen te kunnen beantwoorden. Zo hoort het !!
AlgemeenGoed en zeer snel geholpen in de winkel. De bevestiging kwam ook direct per mail.
AlgemeenEsther heeft ons bijzonder fijn geholpen naar aanleiding van een miscommunicatie vanuit het filiaal. Op dit moment veel meer vertrouwen in de aankoop.
AlgemeenEasy and fast to place orders, delivery also on time, great place to shop. Wonderful
Verzendinggreat
AlgemeenAltijd word ik goed geholpen zo ook deze keer prima service gehad op mijn stofzuiger
VerzendingProduct gelijk meegenomen
KlantenserviceHeb daar een juiste afhandeling ervaren
AlgemeenWe hebben de Winkel in Barendrecht bezocht omdat we met redelijke haast iets nodig hadden. Alles makkelijk te vinden in de winkel en op voorraad. Keurig geholpen aan de kassa en met Freebees kunnen afrekenen.
KlantenservicePrima geholpen bij de kassa door een vrolijke verkoper.
AlgemeenTop geholpen,deskundig,vriendelijk verkoper die erg bekwaam is en ook veel wist van de producten,zelfs een kopje koffie gekregen.
VerzendingGelijk meegenomen,was op voorraad
AlgemeenMedewerkster in winkel was erg behulpzaam en nam alle tijd voor hulp. Ze rekende de laagste prijs die vermeld stond. Het laatste model uit de winkel mocht gelukkig ook mee nadat ze dat checkte. Prima geholpen.
Klantenservicezie boven
AlgemeenGing perfect. Naar de winkel gegaan, product gepakt, betaald met pin, product mee naar huis genomen.
VerzendingProduct in fietstas gestopt en naar huis gefietst.
AlgemeenTelevisie gekocht met iemand die verstandelijk beperkt is. verkoper heet ons goed geholpen, begreep dat er maar beperkt budget was en adviseerde goed.
Maakte cliënte enthousiast voor kleinere, lees goedkopere tv. Goed gedaan
Algemeenfijn dat we weer een aankoop hebben gedaan bij BCC en zijn er ook weer heel tevereden over de service die ze leveren. Helemaal TOP.