BCC

Gebruikers over webshop BCC

Moest diverse producten kopen en ik werd over elk product duidelijk ingelicht. Het overzicht in de winkel was prima.

De levering is perfect gelopen, ze waren ruim binnen het tijdvak gearriveerd, ook werd ik 20 minuten voor aankomst gebeld dat ze er aankwamen. Ze namen de tijd om alles te installeren en uit te leggen.

Bestelling was zo gedaan en aangezien het een zware tv was besloten voor plaatsen en installeren echter waren de bezorgers zo behulpzaam om meteen alles ook in te stellen, een aangename verrassing en zeer fijne extra service

Levering was zoals beloofd tijdvak van 2 uur gekregen en netjes gebeld toen ze 20 min later zouden komen. Levering ging vlekkeloos en zoals beschreven een top extra service. Zeker voor herhaling vatbaar hier te bestellen.

Leuke tablet voor weinig geld en het werkt ook nog goed alles wat ik nodig heb staat er op.

de zoektocht naar dit keer een goed en ook nog eens niet te duur tablet via internet kwam wederom snel uit bij BCC waar we al veel vaker geslaagd waren voor onze aankopen. vertrouwd adres voor ons waar we al jaren tevreden klant zijn vanwege de service en uiteraard niet te hoge prijskaartjes.

Makkelijk gevonden en snel verstuurd. In perfecte staat ontvangen. Aardige bezorgster was het ook nog.

Product was op tijd en snel bezorgd.

Bcc komt z'n woord na.

Wachttijd op advisering was acceptabel, advisering was goed, gekozen apparaat voorradig. bezorging op zeer korte termijn.

Bezorging binnen het afgesproken tijdvenster. Bezorgers attenderen en gaven goede informatie.

We werden goed geholpen door de medewerkers en ze hadden het kennis over het product.

Het product werd op tijd geleverd.

Ik ben ook goed geïnformeerd door de klantenservice.

Ik koop altijd producten bij jullie meestal doe ik dat online,ook wel bij de vestiging in Hengelo.B.C.C.heeft een duidelijke site om online te bestellen klasse.

Het was goed verpakt mooi product vriendelijke en nette koerier.

N.V.T. Heb geen klachten alles is prima.

prettige zaak om te kopen en niet opdringerig ,oude miele was na 22 jaar overleden dus nieuwe met 1600 T en 9 kilo gekocht deze is werkelijk geruisloos

Mocht zelf weten of ik in de winkel contant betaald of bij levering pinnen., waar ik mij zelf goed bij voelde.

Heb er niet echt ervaring mee, maar als ik het zo hoor is die prima.

Artikel was op de website uitverkocht. Maar bij een bezoek aan de winkel werd ik perfect geholpen; er werd meegedacht.
Het artikel is uit een ander filiaal gekomen en was twee dagen later op te halen in mijn lokale winkel.

Er was in eerste instantie een misverstand over mijn vraag. Toen dit was opgeklaard, kreeg ik een duidelijk antwoord.

wij zijn heel goed geholpen .de verkopers hebben ons goed geholpen en zijn er heel tevreden over.Het product hebben wij meteen gekocht.

Wij hebben het product gelijk meegenomen.

wij zijn heel goed geholpen dor het personeel het zijn allemaal de schoolde mensen die hun vak heel goed kennen.

Uiterst vriendelijk personeel met verstand van zaken. De winkel heeft een snelle service en is betrouwbaar. Hierom koop Ik mijn spullen graag in deze winkel.

Goed geholpen, wederom weer vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

Ik liep de winkel binnen op zoek naar een tablet.
Zag er 1 die geschikt leek.
Verkoper om advies gevraagd.
Tweakers.net geraadpleegd voor de reviews en of ze wel de goedkoopste prijs hadden. Dat hadden ze.
Dus tablet meteen gekocht!
Lekker snel klaar.

Geen verzending, want gekocht in de winkel.

Correct en duidelijk van begin tot uit en vriendelijk personeel.
Bezorg personeel ook zeer correct

Correct en duidelijk van begin tot uit en vriendelijk personeel.
Bezorg personeel ook zeer correct

In de winkel wilde ik diverse artikelen hebben, van stofzuiger, combi magnetron, tot een tostiapparaat. Het duurde zo verschrikkelijk lang dat ik werd geholpen dat het alleen de koelkast is geworden.
Er kon niet de volgende dag geleverd worden toen ik een koel/vries combinatie wilde kopen. Voor 1 trapje op (4 treden) zou ik 20 euro meer moeten betalen. Na 3 dagen werd de koelkast geleverd. Ik vroeg of de chauffeur me wilde helpen die 4 treden, die gaf als antwoord, nee dat mag ik niet, daar ben ik niet voor verzekerd !
Oke ze hebben t van te voren aangegeven, maar 4 treden en dan 20 euro meer willen rekenen is absurd. Dus vanaf nu voor mij alleen nog maar Coolblue, die doen niet zo moeilijk ! En hebben gewoon al me spullen netjes binnen gebracht zonder te lopen zeuren over 4 treden!

Hoe kom je er op om iemand om 3 uur in de nacht een mailtje te sturen met aankomst tijden, om t vervolgens om 7 uur s morgens nog een keer te doen ? Om 7 uur werd mij gemeld dat ze tussen 10:30 en 12:30 er zouden zijn . Dit werd 12:15.

Ik kom hier al jaren en koop hier dan ook alleen mijn spullen omdat ik weet dat je vriendelijk en door personeel met ervaring geholpen wordt.

afspraak is afspraak en deze komen ze altijd en op tijd na.

Ik heb nog nooit een klacht hoeven indienen dus super!!!2

Goed geholpen om een juiste keuze te maken om het gewenste product voor het gewenste bedrag aan te schaffen.

Voldoende informatie gekregen over het gekochte product. En goed geholpen om een juiste keuze te maken.

Scorekaart voor BCC