Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, bestellen eenvoudig. Dan volgt een goede snelle levering met duidelijke informatie over bezorgdatum/tijd
VerzendingEr is keuzemogelijkheid voor het moment van afleveren
AlgemeenWij kwamen voor een nieuwe stofzuiger en zijn hierbij uitstekend geadviseerd.
De verkoper heeft ook een kleine demonstratie gegeven.
Het product was op voorraad, dus konden wij het gelijk meenemen.
AlgemeenEerst online georienteerd maar toch nieuwe tablet eerst willen voelen. Uiteindelijk door de tablet te voelen en goede advies in de winkel voor de minder dure variant gekozen. Uiteindelijk erg tevreden.
VerzendingEerst betaald aan de kassa en levering precies op afgesproken dag. Track en trace was ook nauwkeurig.
AlgemeenBij het oriënteren van een vaatwasser en inductiekookplaat prima geholpen en het personeel dacht mee.
Verzendingvaatwasser doet het goed
Klantenservicesamenvoegen van 2 verschillende accounts van BCC is goed gegaan. dit in verband met een verhuizing een 2e account aan gemaakt.
AlgemeenEenvoudig bestellen, betalen en ophalen. Bezorgen was ook snel en op de beloofde dag. Zeer tevreden over BCC tot nu.
AlgemeenVeel keuze, fijn dat je in de winkel het verschil kan horen en kan testen. Ben blij met het product.
AlgemeenVoldoende betaalmogelijkheden. Het enige wat niet gaat is (contant)betalen bij afhalen, iets wat bij de grote Duitse concullega wel kan!!
VerzendingLekker snel!!
AlgemeenService van de medewerkers. Altijd bereid om met je mee te denken. Vragen door om meerdere opties voor te leggen. Begeleiding naar een goede prijs kwaliteitsverhouding, waarbij rekening wordt gehouden met je budget.
AlgemeenZoals altijd een hele fijne winkels met superservice. Mensen die verstand van zaken hebben, heel fijn
AlgemeenHet was makkelijk om product te vinden. de prijzen staan duidelijk vermeld.
goede service bij kassa
Product voldoet aan mijn verwachtingen
KlantenserviceGeen klachten
AlgemeenIk werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
De verkoper wist echt waar hij het over had.
En toen kwamen we uit op voor mij het beste product.
De levering ging lekker snel.
De verkoper liep naar achteren en haalde de spullen.
De klanten service was ook aanwezig. En deden alles met een glimlach
AlgemeenSnel het product gevonden en de volgende dag al in huis. Niet meer dan tevreden dus
VerzendingDe volgende dag in huis
Algemeeneenvoudige en overzichtelijke site werkt goed en een goede aanbieding . . . . .
Klantenservicehet geleverde appelraat was defect heb daarna contact gezocht met de klanten service via de app daar werd in eerste instantie niet op gereageerd en toen er wel antwoord kwam bleek hij mijn app niet goed gelezen te hebben na tel contact wat heel lang buurden voor ik iemand aan de lijn kreeg (11 min) werd ik verzocht om naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan maar daarvoor bestel ik niet online Toch maar een afspraak gemaakt met de winkel in Sliedrecht daar werd ik perfect geholpen en van daag het nieuwe apparaat op gehaald en deze werkt perfect
Algemeenİk heb snel makkelıjk kunnen vinden. En besteling is envoudig geregeld.ık ben er heel erg tevreden mee.
AlgemeenHeel goed product ben tevreden met dit product
Zou het iedereen aan raden
Zeer tevreden
Kreeg de bestelling netjes en op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceGoed geholpen
AlgemeenIk ben goed geïnformeerd door de medewerker van BCC over het product dat ik wilde gaan kopen.
KlantenserviceIk ben goed geholpen.
KlantenserviceIk ben goed geholpen.
AlgemeenIk ging naar de BCC omdat de Media Markt een type monitor niet in het assortiment had, en BCC wel. Monitor was niet op voorraad.
Kon bezorgd worden binnen 1 dag.
Viel mij op dat de medewerker afdeling monitoren wist niet veel over aansluitkabels en ondersteunde resoluties.
Tot twee keer toe een monitor besteld welke beide 3-4 dagen duurde voordat het bezorgd werd ipv 1 dag (DHL)
Je wordt ook niet goed op de hoogte gehouden van de levering.
Er staat tussen 8:00 en 18:00
Soms zegt de bezorger onterecht dat je niet thuis was (geen kaartje_achterlatend)
Ook_zonder_te_vragen_afgeleverd_op_een_DHL_punt._ Zou_daar_liggen_._Lag_er_niet_maar_pas_17:45
Ik wou mijn monitor omruilen, verkoper zei dat hij in de doos wou kijken of de monitor er wel in zat.. heel bot
Toen gingen 2 medewerkers in het systeem de administratie doen, en die twee waren aan het kibbelen, en wisten niet precies hoe en wat. Duurde wel half_uur
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk te plaatsen, alles heel duidelijk. Ook bevestiging e-mail kreeg ik binnen enkele minuten, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.
VerzendingOp de dag van bezorging een bericht hoe laat het apparaat bezorgd werd en ze waren stipt op tijd. Apparaat werd aangesloten en oude mee teruggenomen, kortom, voor herhaling vatbaar om bij BCC nog iets te bestellen.
AlgemeenBCC is nog steeds de beste winkel voor mij, prima advies en een scherpe prijs!