BCC

Gebruikers over webshop BCC

Telefoon besteld bij BCC, omdat ik toch altijd liever de Nederlandse versie heb dan een geïmporteerde. Ze zijn simpelweg de goedkoopste die dit aanbieden en hebben een uitstekende klantenservice. 's Avonds besteld en netjes de volgende dag nog voor twaalven in huis, precies wat je wilt dus.

Snel en via DHL

Prima website en bezorgen/verzenden ook op zondag. Kon ivm vakantie de leverdatum verder vooruit zetten. Verzonden door DHL, niks op aan te merken!

Een hele toegankelijke website die ervoor heeft gezorgd dat ik de juiste keuze kon maken.

Zeer bekwame , professionele en vriendelijke installateurs. Adam en Jason hebben niet alleen het product netjes afgeleverd maar ook handige tips gegeven voor gebruik en onderhoud!

Vriendelijke ontvangst, direct bij binnenkomst benaderd en door 2 personen uitstekend geholpen en koffie aangeboden

Prima, zie bovenstaande ervaring

Web bestelling icm afhalen in de winkel BCC megastores ; snelle bevestiging per email, kon al binnen 30 minuten al afhalen. In de winkel vriendelijke service!

Uitstekende begeleiding van Michael bij onze aankoop. Vriendelijk en kundig advies. Erg blij met onze nieuwe tv!

Snelle service en heel goed geïnformeerd over levering. Veel aanbod die op voorraad is. Netjes half uur voor levering gebrld.

Snel en binnen 10 minuten aangesloten

Vriendelijk personeel, maar er mag wel personeel bijkomen. We hadden het product al uitgezocht, maar er was geen verkoper vrij om het af te handelen.

Ging om een artikel (melkschuimer Philips/Senseo CA6500/60) die defect was gegaan ( na de garantieperiode). Zelfde artikel weer gekocht in de winkel. Snel klaar en doet thuis zijn werk weer.

Artikel was op vooraad (van te voren gebeld). In de winkel nog wat overleg met de verkoopster. Prima aandacht voor de klant.

Goede snelle service van de Bcc medewerkers en de bezorgers. Verder niets aan te vullen

Bij binnenkomst gevraagd waar ik de sodastream kom vinden, ik kreeg direct een duidelijk antwoord. Bij de kassa scande het product met dan het kaartje ervoor. Meteen liep de medewerker naar boven om dit te checken en aan te passen op de bon.

Heel eerlijk, BCC is bij mij boven verwachting!
Website is zeer overzichtelijk scherpe aanbiedingen, technische informatie is ook aanwezig, dit maakt je productoverzicht compleet.

Super netjes en goed verpakt in stevige doos met luchtkussens!!!
Niet maar zo los in een doos dat het nog alle kanten op schuift en stuitert.
Alles prima op tijd afgeleverd.

Als de klantenservice net zo goed is als hun scherpe prijzen en inpak proces dan kan dit onderdeel zeker niet slecht zijn!

Winkel is prima bereikbaar; degene die mij hielp deed dat vriendelijk, correct en deskundig. Hulde!

Ik kon het direct meenemen.

Ik kom nu regelmatig bij BCC om de Sosastream CO2 cylinder om te ruilen, ook om te kijken of de Sodastream Siroop Cola Light in het schap staat. En zolang ze niet gaan zeuren over de "Energie-check" en ik gauw klaar

Ik kijk vaak of de Sodastream Siroop Cola Light in voorraad is, want bevoorrading gaat moeizaam! Ook al via WhatsApp contact blijkt er een service te zijn, Ik zou naar een ander filiaal moeten als ze daar op voorraad zijn, dit kan niet via filalen onderling verzonden worden!

Prijs werd naar beneden bijgesteld was bij de overburen goedkoper.
Verpakking op verzoek geopend en apparaat getest.

Aankoop snel en vakkundig afgehandeld, ook met betrekking tot betaling; zelf gekozen voor volledige betaling vooraf

Levering perfect gegaan, eerder dan gepland, 3 sterke heren die product hebben afgeleverd, rekening houdend met de ligging van het huis, de doorgang van de straat, het product op de plaats krijgen en plaatsen, voorzichtig met alles omgegaan, super gedaan, een compliment

Zoals eerder prima en correct geholpen in de winkel. Fijne medewerkers en eerlijk advies gekregen

prettig en goed geholpen,bij aflevering en plaatsen alles perfekt.
een pluim voor bcc medewerkers in de winkel maar zeker ook de buitendienst.

perfekt keurig op tijd netjes gewerkt alles gecontroleerd,uit de kunst.
goede uitleg en alles netjes opgeruimd

heb daar geen kontakt mee gehad

De zeer vakkundigenverkoper Jan gaf ons alle informatie die we wild de vriezer werd netjes op tijd bij ons thuis bezorgd

Je krijgt een mail en sms en telefoontje dus thuis zijn is makkelijk je hoeft niet te wachten op de bezorger

Stofzuiger hadden ze niet in de winkel, maar de medewerker heeft ' gelijk besteld. Echt top!

Levering was tussen 14.00 en 18.00u. Kwam al om 14.00 u

Na vraag. Kwam aanbod. Niets te klagen dus...

Scorekaart voor BCC