BCC

Gebruikers over webshop BCC

in de winkel zeer vriendelijk en deskundig geholpen en verder gewezen op mogelijke extra hulpmiddelen

Volgens afspraak een vooraankondiging, gevolgd door een blok van twee voor de levering EN feitelijke levering binnen dat blok

professioneel in de winkel en tijdens de bezorging

Werd keurig en vriendelijk in de winkel geholpen en zo ook geduldig aan de kassa met mijn zoontje die er zelf voor had gespaard en zelf met zijn centjes betaalde.

Ik kon op mijn gemak het product uitzoeken en betalen. Ik werd netjes aan de kassa geholpen.

Product in de winkel gekocht

Nette bediening

IK zocht een stofzuiger en BCC had een ruime keuze in merken, modellen en prijzen.
Op de site van BCC was het overzichtelijk en elk product is goed omschreven.
Het bestellen en betalen ging vlot en makkelijk, en de stofzuiger had ik de volgende dag met DHL in huis op de afgesproken tijd.

De bestelde stofzuiger doet precies wat ik er van verwacht, en is zelfs stiller dan verwacht.

Ik kwam bij de BCC omdat mijn oortjes van Sennheiser kapot waren gegaan. Hierop kreeg ik te horen dat deze niet meer verkocht werden en ik dus geen nieuwe mee kon nemen. Het gevolg was dat ik voor het aankoop bedrag iets nieuws uit mocht kiezen.

Eerst bij Mediamarkt veel info gekregen en daar was de tv goedkoper alleen je moest de tv kalibreren na info bij Samsung en Bcc was de advies om het niet te doen dus ben ik naar de buren BCC gegaan , ik werd snel geholpen kreeg koffie plus goede advies heb ook 5 jaar extra garantie afgesloten en kocht ik op advies van de verkoper een muur beugel die zouden de bezorgers van de tv ook bevestigen en de tv ophangen en installeren tot zover is alles zeer goed volgens afspraak gegaan , alleen bij het plaatsen van de tv bleek dat mijn huidige tv beugel ook goed was dus kon de gekochte beugel terug wel eerlijk van de bezorgers dat ze zijden dat mijn huidige tv beugel goed is daar door kon de gekochte tv beugel terug . Uitleg over de tv gaat zeer snel en kort ik vind dat het het ophangen en installeren van de tv erg makkelijk is ze waren binnen 15 minuten klaar vind €80 ,- erg veel geld . klantenservice is zeer slecht berijdbaar .Bcc is over het algemeen duurder dan mediamart tenzij je kunt aantonen dat het zelfde product bij mediamarkt goedkoper is dan gaan ze met de prijs me . Al met al is Bcc een goede betrouwbaar bedrijf .

Zie korte toelichting

Is slecht bereikbaar dus kan niet veen meer van maken .

Very good experience with all the process; quite fast shipping and installing, good quality and service. Overall I woul recommend BCC and I will go back to buy other things.

Onterecht waren de installatiekosten berekend door verkoopster, maar prima afgehandeld en hersteld na telefoontje. Meteen nieuwe factuur op mail.

Prima levering en uitstekende monteurs

goed op de hoogte gehouden over tijdstip levering

Prima uitgebreide uitleg. Goede service. Er werd ruim de tijd voor genomen. Met koffie! Dus perfect.

Stond keurig klaar toen we het kwamen halen.

Kreeg snel antwoord op mijn mail.

Donderdag besteld en de volgende dag al geleverd. Medewerkers in de winkel waren erg klantvriendelijk; ook toen op de dag van ophalen de prijs van het toestel 15% lager was: ik kreeg het verschil gewoon terug.

Binnen 24 uur geleverd, dus prima.

Overzichtelijke site. Duidelijke omschrijving van het product. In de winkel zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg over het product. En hoe aan te sluiten. Weer zeer tevreden De winkel verlaten.

Je werd goed geholpen in de winkel maar bij de klantenservice niet. Zelf heb ik de klantenservice gebeld en ben ik naar de winkel gegaan.

Je moest soms wel heel lang wachten als ze zeiden dat je zo aan de beurt was. Ook heb ik een heel kortaf antwoord gekregen door degene door wie ik geholpen werd.

Goede complete voorlichting in winkel
Veel showmodellen zodat je goed kunt vergelijken
Er wordt eerlijke toelichting gegeven
Ze helpen netjes met de spullen in de auto zetten

We werden goed geholpen door een vriendelijke man. het ontvangen tablet bevalt ons erg goed.

We hebben het in de winkel mee gekregen.

Geen contact mee gehad.

Erg fijne winkel om aankopen te doen. Fijne sfeer, prima assortiment en aardig personeel. Het product wat ik wilde hebben was op voorraad en ik ben prima geholpen.

Vakmanschap, geduld, niet proberen iets aan te smeren. Zeker een prima winkel en verkoper. Meedenken.

In de winkel een DeLonghi koffie machine uitgezocht en omdat deze (kleur) niet op voorraad was hebben zij deze via de site de volgende dag thuis laten bezorgen.

prima geholpen

Makkelijk besteld en snel geleverd voor een goede prijs.
Ben zeer tevreden over dit artikel.

Meegenomen in het complete verzendingsproces en het product kwam zonder schade aan. Prima service en goede communicatie.

Tot aan binnen bezorgd, wat een unieke ervaring is aangezien het bezorgadres voor de meeste bezorgers niet gemakkelijk is.

Nog geen verder ervaring mee gehad.

Prima service en het product was er ruim op tijd. Verder ben ik als klant meegenomen in het complete verzendingsproces.

Er is niets beschadigd aan het pakket en het is tot aan binnen bezorgd. Wat bij niet alle pakketservices het geval is.

Nog geen ervaring mee gehad.

Scorekaart voor BCC