BCC

Gebruikers over webshop BCC

Een zeer snelle levering en duidelijke tijdsindicatie van wanneer het pakket geleverd zal worden. Het pakket was ook binnen het tijdsvlak geleverd.
Goed verpakt.
Goede kwaliteit.

Zeer snelle levering en duidelijke tijdsindicatie.
Goed verpakt.

Op de site wordt aangegeven de volgende dag bezorgd. Voor een vriezer die op afspraak geleverd wordt helaas niet. D

Levering goed, ook hier weer een kanttekening. De oude vriezer nemen ze mee, echter het verpakkingsmateriaal niet. Blijf dat apart vinden.

Alles was prima geleverd zoals we gewend zijn van BCC Wij komen graag bij BCC terug

Verliep soepel via Ideal. Na betaling had ik direct een factuur verwacht in mijn email. Omdat het een zakelijke koop was had ik deze nodig. Dus dacht ik ff bellen met de klantenservice.. Wat een drama..zonden van mijn bel tegoed..

Eindeloos wachten.. het is momenteel druk.. geen info over aantal wachtende .. zonde van mijn bel tegoed .. meer mensen erbij of geef feedback..over het aantal wachtende ... dan weet ik waar ik wacht..

Aangename prijs voor product van een goed merk. Goed verpakt (al zijn de dozen wat oversized).

Eindelijk 'next day delivery' als beloofd, dus op de dag die je op de website te zien krijgt.

Was destijds blij met de tijdelijke afprijzing van de bovenlader.
Vanmiddag op tijd geleverd ben er heel tevreden mee.

Snel en vakkundig op zijn plaats gezet en aangesloten. Prima.

Helder en duidelijk antwoord op mijn vraag over plaatsing bovenlader.

Er was een internet storing toen ik een wasmachine wilde bestellen. Gebeld met de klantenservice en zij hebben de bestelling telefonisch opgenomen. Vanochtend is de wasmachine geleverd en kon ik tegelijk met PIN betalen. Uitstekend opgelost zo!

Levering werd aangekondigd met SMS en telefoontje. Wasmachine werd vlot geinstalleerd.

Zie antwoord boven.

De betaling verliep zeer snel en gemakkelijk. Duidelijke begeleiding via de site. Het voelde veilig.

Gelijk de volgende dag ontvangen, in een goede doos, met beschreming.

Altijd een terzakekundig advies, klantvriendelijk, overzichtelijke winkels, snelle levering endat alles tegen de beste prijs

Netjes en erg vriendelijk personeen geen chaotische winkel zoals de grote concurrent alle tijd voor de klanten

Precies de goed TV beugel voor mijn LG curved oled

Ik had vorig jaar twee tablets gekocht en daar was een ondefinieerbaar defect aan. Zonder moeilijk doen of moeilijk vragen hebben ze deze ingenomen en vervangen door andere tablets. In principe zonder bijbetaling.

Binnen een dag volgens afspraak geleverd.

Ik was op zoek naar een nieuwe smartphone en werd heel vriendelijk, heel vlot en deskundig geholpen! Een aankoop in een BCC Shop heeft gezien het professioneel en persoonlijk contact vele voordelen ten opzichte van een online aankoop.

Na mijn opmerking dat ik het produkt elders goedkoper in aanbieding zag werd mij het verschil zonder discussie onmiddellijk terug betaald!

Hele overzichtelijke site producten gemakkelijk te vinden en meerdere betaaloptie duidelijke uitleg over de producten

Levering zeer snel zoals beloofd

Uitstekend geholpen in de winkel! Kom graag in de winkel van Beverwijk! Zijn niet duur

Ik heb de telefoon in de winkel gekocht . Deze was gelukkig op voorraad.

Gewoon prima

De koelkast is geweldig !! Service en kwaliteit een openbaring! Ik kon het kopen voor een promotieprijs. Ik ben zeer tevreden.

De heren die mijn koelkast bezorgden waren aardig en snel. Service en kwaliteit een openbaring!

Een mooie wasmachine en wasdroger gekocht voor een leuke prijs.
Rustige verkoper ondanks de drukte in de winkel

Mooie apparaten gekocht voor een leuke prijs. Aardige verkoper ondanks dat het erg druk was in de winkel

Medewerker vroeg of ik bekend was met het product en nam de tijd voor uitleg over garantie e.d..Men heeft hier altijd tijd voor de klant ongeacht de drukte in de winkel.

Fifa20 besteld op 27-09 besteld.Zou op 30 september geleverd worden. Dinsdag 1 oktober gebeld met BCC, omdat bestelling niet geleverd werd. Uiteindelijk opnieuw besteld op 2 oktober, tegen de aanbieding prijs. Goed opgelost door BCC

Na enige omzwervingen uiteindelijk goed geleverd.

Probleem goed opgelost.

heel goed geholpen en altijd opgewekt en deskundig advies. groot voordeel stabiele personeelsbezetting.Ze kennen je

zoals aangegeven heel deskundig altijd opgewekt en ze herkennen je en stellen de juiste vragen.

Scorekaart voor BCC