Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk zocht al een tijdje naar nieuwe koptelefoon en oortjes, maar had geen idee welke bij mij paste en goed waren. Na lang praten met de medewerker Ramazan heb ik uitstekende advies gekregen en ben ik extreem tevreden met mijn aankoop!
VerzendingIk had ter plekken mijn producten gekocht. Alles wat ik wou hebben was op voorraad.
KlantenserviceIk werd vriendelijk ontvangen en er kwam gelijk iemand naar me toe voor hulp/vragen. Nadat ik er zelf niet uitkwam merkte de medewerkers het gelijk en kwam er iemand te hulp. Hij bleef ten alle tijden extreem vriendelijk en behulpzaam, probeerde zichzelf zo goed mogelijk in mijn schoenen te staan om de beste advies te geven.
Algemeenproduct besteld via webwinkel, toen er na ontvangst een probleempje bleek me gericht tot de lokale winkel waar een prima oplossing werd aangedragen.
VerzendingSnelle levering, degelijk verpakt
Klantenservicegeholpen door medewerkster die vlot met een goede oplossing kwam en duidelijk productkennis heeft en dus goede adviezen gaf over producten die ik ook nog in de winkel kocht.
AlgemeenMooie aanbieding gevonden van een wasmachine en bestellen ging erg makkelijk. Ook bezorgen kon snel en opties waren er voldoende om inclusief aansluiten te bestellen en oude wasmachine mee terug te nemen. Bezorgers hebben netjes gewerkt en waren erg vriendelijk.
VerzendingNetjes op tijd bezorgd en geïnstalleerd. Bezorgers waren erg vriendelijk.
AlgemeenEen nieuwe droger gekocht bij BCC in Beverwijk. Een ruim assortiment. Heel fijn geholpen door het BCC personeel. Goede uitleg en goede adviezen gekregen om de juiste keuze te kunnen maken. Bedankt hiervoor!
KlantenserviceZie algemene toelichting.
Goed geholpen, ook bij de de kassa hebben we nog een goede uitleg gekregen.
AlgemeeniPhone 14 Pro besteld. Website gaf voorraad aan. Bestellen was eenvoudig en er is geleverd op de aangegeven dag.
VerzendingDHL was twee uur te laat. Maar dat kan gebeuren.
Wat deze beoordeling waardeloos maakt, is dat de iPhone in zijn originele verpakking in een grote doos is geflikkerd en die mijn kant op is gekomen. Geen schuim. Geen luchtpockets. Niks. Nu zit er een deuk in het iPhone doosje. Apple heeft hier vast over nagedacht dus het toestel is vast in orde, maar voor een toestel van meer dan duizend euro verwacht je toch een zachtere hand. Amateuristisch.
Als je iets duurs koopt, doe je dat dus niet bij BCC.
Ik wilde contact opnemen met BCC maar de verbinding werd direct verbroken omdat het “te druk was”.
Hoi G4H,
Bedankt voor je review.
We horen altijd voldoende verpakkingsmateriaal te gebruiken. Als het om een duur, gevoelig apparaat gaat is dat nog meer van belang. Des te teleurstellender dat we in dit geval helemaal niets aan opvulling hebben gedaan. Sorry voor het ongemak.
Die Apple verpakking kan inderdaad wel tegen een stootje, maar een deuk er in is toch niet leuk. We willen het een beetje goed maken. Kan je hier het ordernummer doorgeven? Dan zoeken we het nodige op en gaan er mee aan de slag.
Vriendelijke groet,
Team BCC
AlgemeenWe gingen voor inductieplaat( in de aanbieding)
Verkoopster legde alles perfect en heel vriendelijk uit, helemaal top !
Helaas was product niet voorradig.
Maar omdat aflever en installatie ook in de aanbieding zat……betaald en thuis afwachten.
Al na enkele dagen ontving ik een mail met een button om het afleveren/installeren in te plannen.
Daar was het probleem; de button werkte niet.
Klantenservice bellen; 5 wachtende voor me.
Toen de whatsapp; geen antwoord althans later na de mail.
Mailtje als klacht; en daar kwam vrijwel direct reactie .
Die reactie was dat men de volgende dag(zaterdag)
zouden komen maar dat kon niet vanwege mijn werk.
Via whatsapp kwam toen ook reactie , hierin werd duidelijk gemaakt personeelstekort, er werd toen de best gedaan om afspraak in te plannen ;👍🏻
Aflevering en installatie was echt helemaal top; geduldig, schoon en netjes met uitleg; 10 met griffel !
Aflevering en installatie; perfect !
KlantenserviceAls er iets in begin niet klopt, kost dit veel meer energie en ergenis
AlgemeenMijn geplaatste order werd vlot behandeld en afgerond.
Ik kon het product nog dezelfde dag ophalen in het filiaal Muiden.
Uiteindelijk heb ik het product opengemaakt, bekeken en getest. Alles is tot nu toe vlekkeloos verlopen. Zelf hoop ik
zonder technische problemen nog vele jaren van mijn Sony koptelefoon gebruik te kunnen maken. Erg bedankt BCC!
Post Scriptum: Dit is mijn eerlijk beschreven ervaring en ik word hier niet voor betaald.
In de BCC winkel ben ik snel te woord gestaan door een vriendelijke medewerker. De aankoop was keurig afgehandeld en ik kon tevreden weer terug naar huis om het product uit te proberen.
AlgemeenDe vooruitbetaling ging bijzonder vlot. Zoals overal. Maar verder geen enkele service van BCC kunnen bespeuren. Extreem onvriendelijk bedrijf.
VerzendingBij BCC een televisie on line besteld. De overeenkomst was: ‘Levering de volgende dag’. Op die dag werd er niets geleverd. Ik had er speciaal een snipperdag voor genomen. De dag er na (zaterdag) was er nog steeds geen tv. Hiermee schond BCC de overeenkomst tussen 2 partijen en heb ik aan de bel getrokken en laten weten dat ik geen interesse meer had in de tv. Ik heb toen dezelfde tv bij een andere leverancier besteld die keurig geheel volgens de overeenkomst de volgende dag (op zondag NB) geleverd werd. BCC liet me middels Facebook weten dat men er niets aan kon doen want DHL. Kennelijk heeft met geen telefoon of e-mail bij DHL en is men niet voor rede vatbaar. Het enige dat ik ik doen volgens BCC was de levering weigeren zodat het pakket automatisch retour zou gaan. Ik heb geprotesteerd maar men was uiterst volhardend. Het feit dat je rechten hebt bij vooruitbetaling deed er niet toe en klantvriendelijkheid is een onbekend begrip bij BCC. Precies een week later stond er een onbekende man op de stoep die bij me in de straat bleek te wonen. “Er is een tv bij mij afgeleverd die voor u bedoeld is’. Er zaten scheuren en deuken in de doos. Dus een week te laat levert BCC de tv af op het verkeerde adres. Foutje? Ik vermoed van niet. Kennelijk is er toch wel communicatie mogelijk tussen BCC en DHL en wist DHL dat ie weer retour zou gaan, dus heeft men de tv op een ander adres afgeleverd zodat ik hem niet kon weigeren. (De huisnummers van mij en de verre buurman lijken totaal niet op elkaar en een vergissing is gewoon onmogelijk). ‘Dan laat ik hem weer ophalen’ denk je dan. Maar dat zou klantvriendelijk zijn, stel je voor! Nee, in tegenstelling tot Bol.com, Coolblue e.a. haalt BCC geen televisies op die je niet wilt hebben en een week te laat op het verkeerde adres afgeleverd zijn. Je mag zelf het enorme pakket naar een DHL aflever-punt zeulen. Als 70 plusser met medische issues een onmogelijke taak. Ik had er hulp bij nodig. BCC beweert het bedrag binnen 10 dagen (waarom geen 3?) terug te storten. Inmiddels is de tv al weer een week geleden bij BCC gearriveerd en heb ik taal nog teken van ze gehoord. Ik bereid me voor om juridische stappen te ondernemen om m’n betaling terug te krijgen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in Nederland. Eén ding is zeker’ zelfs onder dwang zal ik nooit meer iets kopen bij BCC. U bent gewaarschuwd!
KlantenserviceIk heb nog nooit zo'n klant-onvriendelijk bedrijf als BCC meegemaakt en verbaas me erover dat dit kan in Nederland.
AlgemeenDe wasmachine was goed te vinden op de site en werd goed beschreven. Het bestellen ging goed en even later kreeg ik al mail
VerzendingNa 2 werkdagen werd de wasmachine bezorgt
KlantenserviceEnkele keren gebeld over de teveel betaalde aansluitingskosten , werd steeds beloofd dat er teruggebeld zou worden maar werd niet gedaan,
AlgemeenWilde een Chromecast V3 bestellen , duidelijk website met verwijziging naar volgende werk dag geleverd.
Verzendingverzending bleeft stil staan ofwel niet aangeboden door BCC (op vrijdag dag erna) en op zaterdag ook geen verandering. OP maandag via whatsapp contact gezocht , daar werd verteld dat ik tot woensdag moest wachten om eventueel een verandering bij DHL te kunnen zien. Woensdag niks , weer via Whatsapp contact gezocht , ze gingen het onderzoeken .....
en dan hoor je niks meer.
Pakket uiteindelijk vrijdag mogen ontvangen via DHL (1 week later dan beloofd)
en dan hoor je niks meer.
Pakket uiteindelijk vrijdag mogen ontvangen via DHL (1 week later dan beloofd)
AlgemeenVriendelijke en duidelijke adviezen van de verkoper. Bij afrekenen vragen om eerdere bestellingen en dan kijken of de gegevens nog klopten
KlantenserviceVriendelijke en duidelijke adviezen van de verkoper. Bij afrekenen vragen om eerdere bestellingen en dan kijken of de gegevens nog klopten
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te doen en binnen 2 werkdagen werd de wasmachine bezorgd . Was vergeten de aansluiting door gegeven kostte €39,95 , terwijl er op de site €29,95 staat hier heb ik over gebeld en dit wordt uitgezocht
VerzendingBericht gekregen hoe laat de bezorging zou zijn wel zo makkelijk
KlantenserviceWerd goed geluisterd en wordt uitgezocht
AlgemeenPerfecte service verleend door BCC
(Dit zie je elders niet meer)
Ik heb totaal geen klagen over BCC
Netjes gratis thuis gebracht
KlantenserviceIk ben echt goed geholpen bij mijn aanvraag voor garantie
AlgemeenVriendelijk en geduldig geholpen. En duidelijke uitleg. Robin wist erg goed waar ze het over had.
VerzendingNetjes geleverd en afgevoerd. Vriendelijke bezorgers
Algemeen1,5 jaar geleden philips kruimelzuiger gekocht bij BCC werkte niet meer. Terug naar BCC geweest en viel binnen de fabrieksgarantie en mocht meteen een nieuwe uitkiezen. Vriendelijke dame die het prima heeft afgehandeld. Dit is nu eens goede service. 👍👍👍
KlantenserviceZeer goed ontvangen en prima afgehandeld bij BCC Den Bosch.
AlgemeenOude tv word in nov 2022 7 jaar. Destijds gekozen voor 2 plus 5 verzekering, dit door een slechte ervaring bij Mediamarkt. LG tv nog geen 5 jaar. Beeldbuis stuk, nieuw niet meer te leveren. Kreeg voor deze tv destijds gekost 1098 een restwaarde van 135 euro. Teleurgesteld en naar buren BCC. Hier advies 2 plus 5 verzekering.. De Samsung kreeg nare vlekken in het beeld. Gemeld via BCC....maandag bericht graag factuur en foto's opsturen van het beeld en serienummer.....Lees goed dit 15.30...........17.30 bericht omruil.....Ja inderdaad mocht de yv omruilen voor de waarde van 1069,75 en met bijbetaling een duurdere gekocht. Jawel opnieuw met een 3 plus 5 verzekering. Bekenden in mijn omgeving konden dit niet geloven. Een van hen heeft gisteren ook een tv gehaald bij BCC met 2 plus 5 garantie. Vandaag geplaatst door 2 medewerkers. Ze werkten correct en snel.....Jawel met de woorden over 7 jaar klachten over de tv meteen melden en wij komen dan weer installeren. Prachtig toch.....
VerzendingGoed verpakt en de medewerkers pakten voorzichtig uit en adviseerden mij de doos even te bewaren. Mocht er iets zijn zoals wil toch een andere tv of is niet goed, dan kunnen we de tv zonder beschadiging meenemen
KlantenserviceZeer correct met duidelijke antwoorden. Wordt als klant op de juiste manier behandeld.
AlgemeenSnelle levering en goede service. Oude wasmachine werd vanaf de zolder meegenomen en de nieuwe werd geïnstalleerd.
---
Top
Snelle verzending
KlantenserviceTop
AlgemeenEr was goede service. Duidelijke informatie over het product gekregen. Makkelijk af te halen in de winkel.
AlgemeenHet was gewoon goed. De website etc. zag er allemaal goed uit en functioneerde goed.
VerzendingDe verzending vond ik wat minder, want het duurde langer dan verwacht
Algemeenwebsite duidelijk, levertijd klopt, afspraken worden nagekomen en monteurs ter plaatse waren uitstekend. keurig werk geleverd.
Verzendingop afgesproken tijd en uur geleverd
KlantenserviceAlleen contact gehad met de monteurs welke uitstekend hun werk hebben gedaan. Kwalitatief buitengewoon goed.