Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGenoeg opties om je product mee te betalen. Zelfs American Express. Ik ben er blij mee
VerzendingIk werd netjes van tevoren gebeld, en de bezorging wordt in een tijdvak van twee uur gedaan. Perfect
AlgemeenWerden prima geholpen door de medewerker van BCC. Wist wat wij wilden. We stonden heel snel buiten met onze tv.
AlgemeenZeer goede vriendelijke en vlotte bediening ondanks eerdere miscommunicatie. Vlotte en nette afhandeling. Bedankt heren.
KlantenserviceZeer goede en vriendelijke afhandeling.
Algemeenkapotte wasmachinegekregen vol met deuken liep aan
10 x half uur over gebeld eer dat t een beetje klopt
ivm machine vol met deuken
ik denk mee gegooid of is gevallen
leven mee
AlgemeenOp zondag voor kerst naar de winkel gaan, goed geholpen worden en ook nog eens het toestel meteen mee kunnen nemen, ideaal!
AlgemeenWas ok, mr nam wel de tijd voor ons alleen had wel iets beter ze werk mogen doen
AlgemeenGoede service alleen soms beetje opdringerige verkopers verder is het een prima winkel. Verder is de winkel prima vindbaar
AlgemeenWe werden op hartelijke wijze ontvangen en we werden van een deskundig advies voorzien.De betaling aan de kassa ging vlot en prettig
AlgemeenDuidelijke site en gemakkelijk te bestellen! Ook fijn dat je kan zien of het artikel eventueel op voorraad is in een BCC bij jouw in de buurt. Bijkomend voordeel is ook dat het snel in huis is!
VerzendingGelijk een track en trace zodat je je bestelling kan volgen. Volgende dag al in huis
AlgemeenIk werd goed te woord gestaan en ze dachten met mij mee naar oplossingen voor mijn probleem.
VerzendingZe hadden het op voorraad
KlantenserviceIk kwam een ander artikel ruilen.
AlgemeenIk was nog maar net in de winkel of een verkoopster kwam naar me toe om te helpen. dankzij haar kon ik een weloverwogen aankoop doen. Klasse!
VerzendingI.v.m. levertijd zou de machine na twee weken pas geleverd kunnen worden maar na een week was deze al binnen en verzonden.Super!
KlantenserviceKlantenservice werkt alles netjes af, geen lange wachttijden en geen loze beloftes. Complimenten!
AlgemeenIk werd goed, snel en vakkundig geholpen in de winkel. Medewerkster was vriendelijk en klantgericht.
AlgemeenWasmachine via BCC-webshop besteld. Later op de dag nog eens prijzen opgezocht van andere webshops. Bol.com bleek goedkoper. Naar locale BCC vestiging gegaan. Kreeg het verschil contact terug betaald. Goed geregeld.
VerzendingHeel snel geleverd
KlantenserviceHet prijsverschil met Bol.com werd in het locale BCC filiaal contant terug betaald.
AlgemeenIk haal altijd de spullen in de winkel. Aardige mensen, goede winkel, alleen jammer dat ik altijd zelf de prijzen moet checken van tevoren. Gelukkig hanteert de BCC laagsteprijsgarantie en krijg ik de producten daar ook voor mee.
AlgemeenIk word altijd super geholpen bij BCC. merendeel verkopers zijn erg deskundig, professioneel en klantvriendelijk. Alles wordt besteld als het er niet is.Goede uitleg en advies over producten. Verkopen Hicham bijv neemt alle tijd voor de klant
Verzendingsnel
AlgemeenTado Starterspakket Thermostaat V3+ & twee V3+ Radiatorknoppen samen met een Quattro pack besteld. Bij installatie kwam ik er achter dan er in totaal maar 4 knoppen aanwezig waren, het Quattro pack, en dan verwacht je wat service omdat het hun fout is.
Zie mijn slechte ervaring hieronder...
Bij installatie kwam ik er achter dan er in totaal maar 4 knoppen aanwezig waren. De 2 extra knoppen bij het starterspakket ontbraken. Contact gezocht met BCC, eerst via e-mail. Nooit reactie op gekregen. Toen maar via WhatsApp. Initieel was het advies om alles maar terug te sturen. Aangezien de thermostaat al hangt en de oude al met het vuilnis weg is is dat geen optie. Pas na contact via een ander kanaal vriendelijk te woord gestaan en zijn direct 2 radiatorknoppen opgestuurd.
AlgemeenVriendelijke bediening en deskundig advies bij aanschaf van printerinkt. HP62 cartridges of eigen merk. Vraag werd goed beantwoord of bij aanschaf van een nieuwe printer dit type nog bruikbaar zou zijn. Dit naar aanleiding van de aanschaf van een of meerdere cartridges voor een al wat oudere printer. Kreeg daarin een duidelijk advies
AlgemeenPerfecte uitleg en uitstekende bediening. Verkoper wist waar hij het over had. Goed advies gekregen.
AlgemeenDe medewerker wist minder als mij. Het product was afgeprijsd in de folder. Maar in de winkel niet. Daarvoor moest hij het eerst aanslaan. Terwijl ik de advertentie liet zien
En over het werken van het apparaat kon hij ook geen uitleg geven
Volgens de verkoper moest ik het eerst zelf thuis uitproberen alvorens naar de klantenservice te gaan. Dit was dus de laatste keer.
Vervolgens informeerde hij wat ik moest doen. Maar bij nader inzien klopte hier ook niets van.
BCC BEEK, zet aub de juiste mensen op de juiste afdeling. Dan komen de klanten misschien terug. Maar ik dus niet meer. Aan de kassa ook erg onvriendelijk personeel.
AlgemeenIk heb het product in de winkel gekocht. Wilde eerst een ander model uitkiezen maar na een goed advies van een medewerker toch voor deze gegaan.
VerzendingZelf opgehaald
KlantenserviceGoede service in de winkel