Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was gemakkelijk een bestelling te plaatsen en de service was volledig in orde. Bedankt BCC.
VerzendingDe levering was op tijd en in orde
KlantenserviceGeen problemen
AlgemeenPrima geholpen in Muiden door Marcel. Iemand met kennis van zaken, iets wat ik persoonlijk liever heb dan een snelle verkoper.
AlgemeenMakkelijk te vinden op de site
Goed op de hoogte gehouden van het verzendproces
En snelle levering
Snel en goed
KlantenserviceNiet nodig gehad
AlgemeenVriendelijke verkoopster , goede service bestelling geplaatst en op de afgesproken datum en op tijd afgeleverd
Verzendinggoed verpakt en op tijd geleverd
AlgemeenHeb mijn bestelling gedaan en hij volgen de afspraak netjes op tijd aan gekomen mijn volgende bestelling zal ik ook via BCC doen
VerzendingHij was goed verpakt en netjes afgeleverd
KlantenserviceWerd goed geholpen
AlgemeenHet personeel bij BCC in Heerlen waren kundig en waar ze dat niet waren deden ze wel de moeite om onze vragen goed te beantwoorden. Ook de prijsgarantie klopte!
Algemeensnelle bezorging goed product was op tijd de next day goe verpakt en op tijd
Klantenservicegoede snellen servoce
AlgemeenWe wilden info over een laptop en kregen goede uitleg en informatie over de laptop. Goed gemotiveerd en professioneel personeel loopt er in de BCC.
VerzendingDe levertijd was wel lang, maar kwam ook dat het kerstvakantie was...dus helaas een week op de laptop moeten wachten en dat was wel balen!
KlantenserviceNetjes en zorgvuldig geholpen.
AlgemeenGoede service, Werd zelfs een uur eerder gebeld met de mededeling dat over enkele minuten de koel/vriescombinatie zou worden geleverd. Netjes personeel.
AlgemeenWe kregen prima en een geduldige uitleg. Er werd actief meegedacht en de service was prima!
AlgemeenBestelling was makkelijke geplaatst en goed optijd geleverd. Verder geen op of aanmerkingen! Gewoon helemaal prima.
AlgemeenGoede service, bestelling geplaatst op bcc.nl. Voor een Apple Watch 4 44mm space Gray was goedkoper bij bcc dan bij anderen webshops. snelle levering netjes geleverd door dhl Goed verpakt.
Verzendinguitstekend door dhl geleverd goed verpakt netjes oprijd.
Klantenserviceheb ik niet gebruikt wel goed op de hoogte gehouden per mail.
AlgemeenTv en sounbar gekocht in de winkel. Goed geholpen door Martin. Thuisbezorging was ook prima. Tv is aangesloten en geinstalleerd door bezorger die nog uitleg gaf over de verschillende instellingen. Ik ben zeer tevreden!
AlgemeenAanschaf onderdeel van een sodastream. Was op voorraad tegen een goeie prijs. prima en vriendelijk geholpen.
AlgemeenFijne macbook en goed geholpen. Opgehaald in de winkel. Via de website was alleen niet helemaal duidelijk of het op vooraad was in de betreffende winkel.
KlantenserviceVriendelijk geholpen.
AlgemeenOp zoek naar een soundbar uitgekomen bij BCC. Prima geholpen door Nick. Ondanks drukte nam hij alle tijd. Prijs uiteindelijk nog 20 euro goedkoper als op het prijskaartje in de winkel.
AlgemeenPrima zaak, zowel online als in de winkel. Komt afspraken na en denkt mee. Prijzen zijn altijd concurerrend
VerzendingGoed verpakt en volgens schema de volgende dag thuis afgeleverd
AlgemeenFijne winkel om te komen in Goes, na 15.00u gratis parkeren. Deskundig en vriendelijk personeel. Door de beperkte ruimte staat er niet alles wat op de site te vinden, maar is bijna altijd de volgende werkdag te leveren.
VerzendingProduct was op voorraad dus kon het gelijk mee nemen
KlantenserviceNu niet nodig gehad, maar als er wat defect is wordt het netjes voor je opgestuurd en wordt je per email op de hoogte gehouden.
AlgemeenMijn vrouw wilde al lang een nieuwe telefoon.
Op internet zag ik de samsung sm-A505fn/ds ditzag er goed uit en de prijs viel mee.
Op vrijdag via internet gekocht en zaterdag al binnen,
Prima
Zoals eerder verteld ,binnen in een dag thuis.