Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMonitor besteld. Binnen 30 dagen kunnen omruilen voor een kleiner formaat. Personeel deed er niet moeilijk om
VerzendingDhl kwam het brengen. Meestal zijn zij wel op tijd
KlantenserviceAardige jongen. Hij hielp mij door in het systeem mijn factuur op te zoeken
Algemeenbij binnenkomst in de winkel had ik het product snel gevonden.
nog even afrekenen bij de Kassa en dan naar huis.
De vragen die ik stelde werden door een medewerker netjes beantwoord
AlgemeenFijne , overzichtelijke website. Ook prima dat je achteraf kunt betalen, wanneer je product binnen gekomen is. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat BCC een eigen bezorgservice heeft . Ze bezorgen netjes op de tijd zoals aangegeven
VerzendingSuper bezorgservice! Je kunt volgen wanneer ze er zijn , ze bellen je zelfs van te voren. Ik heb in het verleden wel eens bij een ander bedrijf soortgelijke producten besteld en daar was de bezorging een drama
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk en ook de installatie zeer snel en deskundig door 2 vriendelijke heren! Top, op naar de volgende bestelling 😁
VerzendingZeer goed en even belangrijk conform afspraak
KlantenservicePrima
AlgemeenProduct besteld dat op voorraad was en is. Levering volgende dag. Status van levering is niet veranderd van aangemeld. Contact met BCC, uw probleem, u zult 7 dagen geduld moeten hebben. Wij sturen u niet hetzelfde apparaat. Het is uw probleem dat het pakket is kwijtgeraakt. Laatste keer BCC.
VerzendingNiet geleverd. Zending kwijt. Track en trace geeft aan dat product nooit is aangekomen bij transporteur, maar probleem wordt bij mij neer gelegd. Geen levering. Geen product. Wel afgeschreven van mijn creditcard.
KlantenserviceBuitengewoon brutaal. Probleem wordt volledig in mijn schoenen geschoven. Nemen geen enkele verantwoordelijkheid terwijl ze zelf aangeven dat het pakket kwijt is. Geen enkele belofte wordt er verder gedaan. U moet geduld hebben, wij sturen geen nieuw product op. Het is uw probleem dat het pakket zoek is, ondanks dat het nooit verder dan de status aangemeld is gekomen bij vervoerder.
Beste Rumu,
Bedankt voor je klacht.
Sorry voor het ongemak. Klinkt alsof we een onderzoek bij DHL op hadden moeten starten. Daarmee kan achterhaald worden wat er werkelijk met het pakket is gebeurd. Mocht er nog geen duidelijkheid zijn, geef hier dan alsjeblieft het ordernummer door.
Team BCC
AlgemeenDe bestelling via de website verliep prima, genoeg informatie bij het product. Kreeg een mail met orderbevestiging.
VerzendingIn de morgen had ik een bericht van DHL dat mijn pakket vandaag bezorgd zou worden, maar geen verzendbevestiging en facturen van Bcc, wat ik normaal wel kreeg. Uiteindelijk werd het pakket in de avond bezorgd, terwijl Bcc aangaf het pakket is vertraagd, erg verwarrend allemaal.
KlantenserviceNadat ik bericht kreeg van DHL en in de app deze gepland stond voor levering en ik geen verzendbevestiging en factuur van Bcc ontvangen had, via whatsapp en Facebook een bericht gestuurd.
Via whatsapp kreeg ik 8 uur later reactie en Facebook 2 uur ongeveer.
Mijn pakket zou vertraagd zijn. Oke. Ik was verbaasd toen in de DHL app bezorger onderweg stond en een uur later mijn pakket bezorgd was. Weer Bcc een bericht gestuurd, kreeg als antwoord of deze niet in mijn spam was gekomen, zoniet zou de factuur naar mijn mail gestuurd kunnen worden, ik vroeg hierom, nooit meer een antwoord. Volgende dag geprobeerd te bellen, kreeg een bandje dat het te druk was aan de telefoon, de verbinding wordt verbroken, paar x later geprobeerd, hetzelfde... Maar weer een bericht op Facebook, antwoord: er is iets mis gegaan waardoor mijn pakket op niet verzonden staat en ik de factuur niet heb gehad... Het zou doorgestuurd worden naar een collega en zou mijn factuur krijgen. Einde van de dag nada. Maar weer bericht op Facebook.... Binnen 2 werkdagen zou ik mijn factuur krijgen. Uiteindelijk woensdagmiddag( 2 dagen na levering) eindelijk mijn factuur na veel gedoe.
Had goede ervaringen met BCC over het algemeen, maar deze keer ging het mis.
Algemeennadat onze waterkoker kortsluiting maakte zijn we terug gegaan naar de BCC, daar mochten we zonder gedoe een andere uitzoeken voor het zelfde bedrag.
erg vriendelijke medewerkers
AlgemeenOp de website stond aangegeven dat Call of Duty Modern Warfare 2 in Tilburg en Breda op voorraad was. Eerst in Breda bleek dit niet te kloppen en vervolgens in Tilburg ook niet. Voor niets 70km zitten rijden...
KlantenserviceWerd sorry gezegd kunnen we niets aan doen. Zonder enige uitleg.
Hoi Stef,
Bedankt voor je klacht.
Dat is erg ver rijden en dat is erg vervelend. Sorry voor het ongemak. Hopelijk kunnen we het een beetje goed maken. We hebben je hier net een email over verstuurd.
Team BCC
Algemeenuitstekend en vriendelijk en deskundig geholpen . Duidelijk verhaal en vlotte afwerking. Geen lange wachttijd
VerzendingVolgens afspraak geleverd en geinstaleerd
AlgemeenVriendelijk personeel, goed geluisterd naar mijn wensen, duidelijke uitleg en advisering en erop gewezen dat de garantie uitgebreid kon worden.
VerzendingDe wasmachine geleverd binnen het afgesproken tijdsvak. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenDuidelijke en nette winkels, personeel heeft verstand van wat ze verkopen. Assortiment is netjes, online assortiment is nog uitgebreider, prijs is wel iets hoger dan van concurrent, maar daarbij vind ik de service ook prettiger. Ze kwamen mij netjes tegemoet toen ik een probleem had met een product.
KlantenserviceStelde me duidelijke vragen en en boden een oplossing aan
AlgemeenDe site is duidelijk en het bestelproces was helemaal prima, niks op aan te merken!
VerzendingPrima, je krijgt een sms met het tijdsblok en je wordt gebeld als ze er bijna zijn. Aardige mannen, passen goed op dat ze niets stoten of krassen en snel geregeld. Perfect!
AlgemeenBCC blijft maar volhouden dat ik voor garantie bij de fabrikant moet zijn en neemt geen verantwoordelijkheid om het defecte product te repareren. Wat je ook van plan bent te kopen, doe het absoluut niet bij BCC.
KlantenserviceVan het kastje naar de muur. Wachttijden zijn verschrikkelijk. Klantenservice onbehulpzaam en soms zelfs onbeschoft (afhankelijk van wie je aan de lijn krijgt).
Beste PBook,
Dat klinkt als een vreemde uitspraak van ons, sorry. We moeten je alsnog helpen. Kan je hier het ordernummer doorgeven? Dan gaan we er mee aan de slag.
Team BCC
AlgemeenVia de chat vragen kunnen stellen over het product. Goed advies gekregen en gelijk snel het product kunnen bestellen en gelijk afspraak voor installatie kunnen maken. Kwamen dag erna al met het product en werd geïnstalleerd. Oud product is meegenomen, alle materiaal/afval ook. Netjes 15 min van tevoren gebeld dat ze onderweg waren. Alles top en netjes geregeld
VerzendingSnel geleverd (dag erna). Installatie ook zeer netjes. Waren eerder dan het opgegeven tijdblok, maar belde ook netjes dat ze er aan kwamen
KlantenserviceSnel antwoord, goed geholpen en alles snel geregeld
AlgemeenMakkelijke website, winkel dichtbij, goede service, prima prijzen, kundig personeel, behoorlijk ruim assortiment en veel op voorraad.
VerzendingVoldoet aan de verwachting. Alleen die prijs; zo laag tov originele inktcartridges.
KlantenservicePrima!
AlgemeenGoede prijs en makkelijk te bestellen. Online besteld en ik kon de game nog dezelfde dag ophalen in de winkel.
---
Ging snel en makkelijk. Heb de game in de winkel opgehaald.
Ging snel en makkelijk. Heb de game in de winkel opgehaald.
KlantenserviceErg aardig en behulpzaam personeel in de winkel.
Algemeengemakkelijk 0p website te bestellen.
levering zoals aangegeven en op tijd.machine tot in huis geleverd.
snel antwoord op een vraag van ons.
AlgemeenOnline laptop besteld
En in de winkel opgehaald
Daar terplekke nog advies gevraagd over de specificaties die hij min. Moest hebben om bepaalde programma's te draaien.
Goed te woord gestaan door een medewerker met kennis van zaken
AlgemeenMonitor retour gestuurd omdat de lijmlaag losliet van het paneel. Allemaal super vriendelijk en zou binnen 2 weken gerepareerd zijn. 3 weken later krijg ik een keer een mail terug, met een foto erbij dat de hoek van de monitor (plastic) versplinterd is, en dat de reparatiekosten €480 bedragen gezien dit niet onder garantie valt (wat nog NIET zo was bij aflevering in de winkel).
Update: Na wat heen en weer gebeld te hebben is het probleem opgelost en mag voor het volledige factuurbedrag van de monitor een nieuw model uitzoeken, wat ik erg netjes vind.
. BCC heeft de monitor ZO belabberd verstuurd naar het reparatie-depot dat er een flinke hoek is afgebroken van de monitor, en schuiven de schuld nu op MIJ af en willen €400+ in rekening brengen voor reparatie.
KlantenserviceAls je om 2 uur 's middags op vrijdag een bandje krijgt met "het is de druk aan de telefoon, de verbinding wordt nu verbroken", dan is dat NIET op orde. De winkel is vaak ook niet te bereiken - je krijgt geen gehoor maar wordt later teruggebeld door een prive-nummer. Raar...
Als je wel iemand te pakken krijgt zijn ze voor de rest wel erg vriendelijk en mijn probleem is inmiddels ook opgelost. Vandaar ook wel een voldoende.
- 25 okt. -
Hoi Photonman,
Goed dat er een oplossing is verzorgd. Bedankt voor je nieuwe beoordeling. Laat het alsjeblieft weten als er toch nieuwe vragen op mochten komen en geef daarbij je ordernummer door, dan duiken we er op.
- 24 okt. -
Beste Photonman,
Bedankt voor je klacht. Sorry voor de late reactie.
Als er iets stuk gaat tijdens ons transport hoor jij daar niet de dupe van te worden. Dit heeft extra aandacht nodig. Kan je hier het casenummer van de reparatie doorgeven?
We zien het graag tegemoet.
Team BCC
AlgemeenHet was gemakkelijk en snel om mijn lab top te kopen, kreeg daarbij goed advies. Ik ben tevreden
KlantenserviceKreeg simpel advies