BCC

Gebruikers over webshop BCC

Prima geholpen Door fijne service en de goede uitleg bij mijn nieuwe aankoop ik een tevreden klant

De bestelling was sneller dan aangegeven

Een toegankelijke website, met heel veel keuze en ook concurrerende prijzen. Levering ging snel conform toezegging.

Vandaag bestellen, dag erna leveren!!

Snel contact en vriendelijke benadering. Goed geïnformeerd!!

Het bestellen ging wel Makkelijk en je krijgt ook nog alle details te zien van je bestelling.

Er stond dat ze tussen 14:00 en 18:00 kwamen. Daarna kreeg ik een berichtje dat ze tussen 14:39 en 16:39 voor de deur zouden staan. Het was wel iets later maar het was wel voor 18:00

De algemene indruk van BCC is goed. Je word goed op de hoogte gehouden over de voortgan van de bestelling. Ga zeker in de toekomt weer bestellen!

De verzending goed op tijd verzorgd. DHL heeft het alleen bij de ingang van mijn kantoor neergelegd en niet bij de receptie afgegeven. Dit vind ik echt een minpunt van de bezorgdienst.

Micha en Jeffrey van BCC Helmond hebben mij geweldig geholpen bij het verzilveren van de 2 cadeaukaarten van BCC waar iets mis mee leek. Helemaal TOP

Micha en Jeffrey van BCC Helmond hebben er alles aan gedaan om me tevreden naar huis te laten gaan en dat is ze prima gelukt.

Afgelopen zondagmiddag een Sony TV (proberen) te kopen bij de BCC vestiging Leeuwarden. Nadat de keuze was bepaald en het op bestellen aan kwam, bleek deze niet meer voorradig vanuit het DC. Een type duurder of goedkoper waren er ook niet meer. Er kon alleen nog gekozen worden uit het winkelmodel (no way dus !!). Bestellen tegen de prijs van afgelopen zondag was niet mogelijk (kan bij Albert Heijn wel als iets is uitverkocht en bij Volkswagen heb je ook prijsprotectie bij aanschaf van een nieuwe auto) !! Levering vanuit een andere winkel (met voorraad) kon wel, maar moest ik dan zelf ophalen vanuit de Randstad. Bezorgen en installeren was in dit geval niet mogelijk. Wel vreemd dat dan maandagmorgen vroeg 2 van de 3 types opeens dan wel weer leverbaar zijn, maar dan tegen een veel hogere prijs !! Wie houdt nu wie voor de gek !!?? Je hebt toch actie's en aanbiedingen of niet? Afgelopen maandag wel mijn beklag gedaan over de handelswijze bij het klantencontact center van BCC, maar die moeite kan je in de toekomst ook wel gewoon besparen. Zonde van de gedane moeite !! Wel even rekening mee houden dat ik een bestaande klant ben en geen ééndagsvlieg voor en bij BCC !!

Er wordt geluisterd en geantwoord, maar tot oplossingen komen ze niet !! Veel standaard zinnetjes waar je als klant helemaal iets aan hebt !! Iedereen kent ze wel die zinnetjes van de communicatietrainingen.

Uiteindelijk is e.e.a. naar tevredenheid van beide kanten toch opgelost !!

Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam te woord gestaan. Goed advies en snelle afhandeling naar alle wens.

zie eerder.

Snel gevonden. Na betaling produkt snel verzonden. Snelle aflevering zoals was aangegeven op de website. Uiterst tevreden..

Tijd verzending zoals was aangegeven.

Super goede service in de winkel moest versschillende dingen weten. Het was allemaal geen probleem !

Micha van BCC Helmond heeft me uitstekend geholpen bij het inwisselen van de cadeaukaarten waar iets mis mee was. Ook Jeffrey heeft zijn best voor me gedaan. Ik ben dan ook dik tevreden over BCC Helmond met de verleende service en het resultaat. Helemaal TOP.

Goed geplaatst en goede uitleg. Werd op tijd geleverd en naar de eerste verdieping gebracht.

Heel goed geholpen door verkoper, product van de winkel naar de auto gebracht door de verkoper. Goede sevice.

Had al voorwerk verricht wat ik wilde hebben via internet, t.w.: een Philips airfryer xl. Gelukkig was deze op voorraad, zodat ik hem direct mee naar huis kon nemen. De behandeling door de verkoopster was keurig netjes.

Mooie kleine tv.ik wist al wat ik wilde dus verkoper had een makkie. Kwam toevallig in de aanbieding.

Makkelijke en overzichtelijke winkel, zowel qua uiterstraling en persoonlijk.
Ook makkelijk te bereiken en vlak bij andere winkels

In de winkel gekocht, ging zeer vlot.

Snelle en uitstekende service.

In de chat super goed geadviseerd naar aanleiding van vragen over een beugel voor een 50inch tv. Was de volgende dag snel binnen.

Ging helemaal prima en super snel.

Ik ben met de vraag gekomen in de chat. Vervolgens belden ze me en ben ik super geholpen.

Aardige mensen zolang je in het verkoop proces zit. Daarna zijn ze.snel weg en helpen ze niet meer.

Vast weinig over te zeggen het is inpakken en wegwezen. Er wordt niets geleverd verder

Prima .netjes te woord gestaan en gezorgd voor de.juiste oplossing.

Al 2x een product besteld de laatste weken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en artikelen worden snel geleverd!

2 x de volgende dag geleverd

Duidelijke internetsite; Simpel te bestellen; Makkelijk via Ideal betalen; Vlotte levering én op tijd door DHL.

Vlotte levering én op tijd door DHL.

Service in de winkel prettig en deskundig. De prijs is prima en het product spreekt aan

Scorekaart voor BCC