BCC

Gebruikers over webshop BCC

Mijn slechts 3 maanden oude Whirlpool wasautomaat, gekocht bij BCC, weigerde een wasprogramma uit te voeren. Whirlpool gebeld, duurde 1 maand voordat er een monteur zou komen. Toen maar klantenservice BCC ingeschakeld, en toen kon de Whirlpoolmonteur al na een week komen. Klasse van BCC, minder klasse van Whirlpool!

Voor BCC gekozen vanwege goeie ervaringen in het verleden. Ook nu weer goeie prijsstelling voor de Miele stofzuiger en de volgende dag in huis. Chapeau!

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen en meegedacht. Vrij snel geholpen en kwamen we eruit. Tevens ook erg vriendelijk tegen mijn kind.

Het voldeed aan de verwachting en was snel uitgepakt. Ik werd ook netjes gebeld dat ze eraankwamen 20 minuten ervoor.

in de winkel geattendeerd op de website waar het product wel verkrijgbaar was. in de winkel opgehaald zeer tevreden over deze samenwerking.

Gewoon drie dagen ophalen in de winkel kreeg bericht dat het binnen was. kom graag in de BCC winkel 10 keer beter dan de mediamarkt. meer deskundigheid.

in de winkel werd mij gemeld dat het artikel wat ik zocht wel online verkrijgbaar was. in dit geval een waterkoker van russel hobs. na ca 3 dagen in de winkel opgehaald.

opgehaald in de winkel dus redelijk flexible.

Juiste hoeveelheid aandacht van de verkopers (niet te opdringerig). Productkennis leek iets tegen te vallen? In eerdere ervaringen bij BCC was dit eigenlijk altijd heel redelijk,

Betreft een aankoop in de winkel, daarom geen beoordeling over bezorging. Ook geen contact gehad met klantenservice hierover,

Fijne fysieke winkel waar je je product kunt zien en beoordelen voordat je koopt.-, tevens goed mondeling advies.

Tweede keer door deze verkoopster geholpen. Prima vakvrouw die verstand had van de producten die ze verkocht

Prima Product

Geen ervaring tot nu toe

Stereo (Dcybel Boompower) gekocht in de winkel, prima geholpen en het geluid is super, blij mee! Bcc, `n aanrader!

Proces verliep goed en snel! Ben dankbaar dat BCC er is! Volgende aankoop woord weer bij BCC

Ze zijn super!! Je wordt snel geholpen en als er iets niet is dan wordt er naar een oplossing gekeken

Zeer vriendelijk

Bestelde product bleek niet op voorraad. BCC medewerkers hebben mee gedacht met een passende oplossing

Zieboven

Sony KD55XG7096BAEP was in de aanbieding dus besteld. Bleek later niet meer op voorraad, met de optie dat ik hem geleverd kon krijgen op een later tijdstip. Nog steeds voor dezelfde prijs en niet voor de nieuwe prijs. Topservice! Voor het bezorgen en daarna nog netjes gebeld dat ze onderweg waren met de bestelling! Topservice!

Ruim op tijd ingelicht dat de bezorger onderweg was en 30 minuten voor aankomst ook nog. Uitstekende afhandeling en aan huis met pin kunnen afrekenen!

Snel en uitstekend te woord gestaan door klantenservice met een dubbelcheck over mijn order. (Er was wat verwarring over de leveringsdatum)

Makkelijk bestellen , prima service en afhandeling. Ze doen wat ze beloven. Goedlkoopste prijs op internet.

Zondag besteld en maandag in huis.

Ze houden je prima op de hoogte van je bestelling.

Op zaterdagavond een wasmachine besteld, deze stond op maandag al thuis op 3 hoog zonder lift

Netjes op de hoogte gehouden van de levering

iets gekocht in de winkel tijdens actie van de concurrent en kreeg het voor de zelfde prijs

ik heb het in de winkel meegenomen

ik had geen klantenservice nodig

heb een aankoop gedaan tijdens een actie van de concurrent, en kreeg het product voor de zelfde prijs mee

de levering was niet echt moeilijk aangezien ik het in de winkel kocht

geen klantenservice nodig gehad

Saskia is een uitstekende verkoopster die ons goed geholpen heeft bij het kopen van een wasmachine. Ze luistert goed naar wat we nodig hebben en laat duidelijk de voor- en nadelen van de verschillende machines zijn. Ze nam en de tijd en gaf ons ook de tijd om af te wegen.

BCC heeft een snelle levering, snelle reactie via de app en uitgezocht antwoord op mijn vraag

Snelle bezorging, wel jammer dat ze de doos schoven. Had mijn vloer kunnen beschadigen als er iets scherps onder had gezeten

Ik kwam voor een nieuwe laptop. Ik had mij al enigszins voorbereid door alvorens mijn bezoek eerst op de website van BCC te kijken.

Ik had nog wat vragen en een erg bewame medewerker heeft mij prima geholpen. De verschillen in de modellen werden helder uitgelegd. Er werd meegedacht in welke keuze ik het beste kon maken. Ik heb eveneens wat randapparatuur gekocht.

Handig is dat je voor de deur kunt parkeren en prettig is dat de prijsstelling goed is.

Ik heb goede ervaringen met BCC. Vrijwel altijd zijn de prijzen inderdáád de laagste, zelfs in vergelijking tot andere grote 'dozenschuivers' zoals MM.

Een aantal keer heb ik gebruik gemaakt van de "laagste prijsgarantie", dwz dat een product elders goedkoper was. Hier wordt minder goed aan meegewerkt (begrijpelijk), als er echter aan alle voorwaarden voldaan wordt dan maken ze deze garantie inderdaad waar.

Over het algemeen weet het personeel (dwz de mensen die ik gesproken heb) redelijk waar ze het over hebben, het is alleen wel érg duidelijk dat ze een 'upselling' instructie hebben (pech voor BCC: ik heb vele jaren ervaring als verkoper)

Het product is volgens de afspraak bezorgd en netjes gemonteerd, is veel zorg aan besteed. Oude product is volgens afspraak afgevoerd.

NIets op aan te merken, zelfde verhaal bij eerdere bestellingen.

Klantenservice is over het algemeen goed, vergt alleen soms wat moeite om het punt duidelijk te maken.

Heb exact één negatieve ervaring uit het verleden met een klacht over een GSM, is *uiteindelijk* opgelost maar kostte veel moeite.

Scorekaart voor BCC