BCC

Gebruikers over webshop BCC

Online aanschaf tegoed bon, meteen via de mail ontvangen. Dus niet moeten wachten wat ideaal is.

goede voorlichting gekregen bij de aanschaf van een nieuwe tv.
Fijn is ook dat ze je niets aan willen praten.

Was niet in voorraad moet ,is besteld en moet dus nog binnenkomen.

ik ben niet anders gewend dat het altijd in orde komt zal dus nu ook zeker weten weer goed gaan.

Ik koop al jaren bij BCC en wordt altijd vriendelijk, snel en goed geholpen.
Ben dus heel erg tevreden.

Heb er geen ervaring mee omdat ik dichtbij woon haal ik het zelf altijd op.

Ik heb de afgelopen jaren een 2x een probleempje gehad maar dat is direct heel goed opgelost.
Ik kom er dus altijd weer terug, vriendelijk personeel en behulpzaam.

Voor deurbel in de winkel geweest. Uitleg gehad over de verschillende merken gekregen. Het de ringdeur bel geworden

Netjes en correct geholpen, snelle service. het juiste product in een goede verpakking. ik kom graag terug naar de winkel.

product zat netjes verpakt

Goed informatie vanuit internet duidelijk je krijgt meteen email ook ivm bezorging smsjes voor precies datum en tijdstip

Alles goed geregeld, je krijgt bericht van de tijdstip van bezorging 10 minuten ervoor wordt je gebeld top bedrijf bcc
Bezorgers hebben uitgepakt oo plaats gezet ende oude meegenomen ik hoefde alleen kleding ee in doen en starten

Nvt

Super snelle levering, goede service, klantvriendelijk. Het bestellen gaat super gemakkelijk en je krijgt snel bericht als je het af kunt halen.

erg snel bericht dat ik het op kon halen in de winkel

Bestelling plaatsen was erg gemakkelijk te doen telefonisch. Via een betaalmail heb ik betaald. Ideaal systeem!

Wat aan de late kant maar de bezorgers waren erg netjes en hebben alles goed gedaan.

Goed helpende klantenservice. Hele goede medewerkers die graag helpen met je problemen

Snelle levering van het product. Daarnaast een uitstekende en snelle service bij het retourneren van het product.

Goede service bij retourneren van het product. Meteen het geld terug gekregen in de winkel

Snelle levering van het product inclusief een inzage van het process

Snelle levering van het product inclusief een inzage van het process.

Vakkundig advies in de winkel. Goede prijs / prestatie. Overzichtelijke winkel. Alle vragen naar wens beantwoord en op basis daarvan product aangekocht.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk en perfect. Ik kreeg snel een bevestigingsmail. Alles prima geregeld dus

Ik kreeg s avonds een mail en sms met tijdvak.Ook werd ik keurig gebeld dat ze er bijna waren. Zeer nette beleefde bezorgers, die zelfs bereid waren om te lopen omdat de voordeur geschilderd werd

Ik wist precies wat ik wilde hebben. Er werd niet geprobeerd nog meer te verkopen, wat ik als positief ervaar omdat de verkoper mij goed las. Wel gevraagd of ik op de hoogte was van alle specs. Een snel en kort bezoek, zoals ik had gepland! Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Fijne verkoper! Zo zouden er meer moeten zijn. Niet opdringerig.

Goed kunnen vinden wat ik zocht bij BCC Veenendaal. Winkel is overzichtelijke en artikelen makkelijk te vinden dmv bordjes boven de producten die de weg wijzen. Artikel goed geprijsd

Ik kreeg in de winkel in Terneuzen een goed onderbouwd en betrouwbaar advies,daar kan je wat mee!

Ik kon heel goed het gevraagde artikel direct uit de winkel meenemen .

Zo’n prima warenkennis en keurig nette bediening en advies kom je zelden tegen.! Pluim op de hoed!

Ik had een week geleden een airfryer gekocht maar toen zag ik een week later op black friday was deze airfryer €40.00 goedkoper. En terug gegaan naar de winkel en deden er helemaal niet moeilijk over en kreeg zo de €40.00 terug helemaal super.

Bestelling was makkelijk te plaatsen, ik kreeg via de mail heel snel een bericht,dat de bestelling klaarstond in de winkel.

Heel prettig geholpen in de winkel!!

Ben helemaal nieuw in de Apple-omgeving. Had slechts een kabeltje nodig om USB apparaten aan mijn iMac te koppelen. Zeer deskundig geholpen en op elke vraag m.b.t. Apple eigenaardigheden kreeg ik een passend antwoord waarmee ik verder kon.

Het was voorradig in de winkel. Kon het dus direct meenemen. Wél zo prettig!

Ik vroeg of ik de bon per e-mail toegestuurd kon krijgen. Dit werd zeer snel geregeld.

goede en vriendelijke en vakkundige hulp door medewerkster die mij snel en goed heeft geholpen

product in de winkel gekocht bij een vriendelijke medewerkster die mij uitstekend geholpen heeft

service in de winkel was uitstekend

IK heb een denver wildcamera gekocht, op de site staat vandaag besteld morgen afhalen, dat heet 4 dagen geduurd en bij de product omschrijving op de site stond dat deze op 2 batterijen werkt, dat was de doorslag dat ik hem heb gekocht. bij thuiiskomst heb de verpakking open gemaakt. bleken er acht in te gaan. voel me erg misleid door bcc. winkel personeel is wel uiters vriendelijk.

wacht het af heb een klacht in gediend.

Scorekaart voor BCC