BCC

Gebruikers over webshop BCC

Goede informatie over mijn aankoop,in 1 woord zeer prettig geholpen door vakkundig personeel, mijn dank

Was geen verzending maar aankoop in de winkel

makkelijk bestellen ,snel in huis goed verpakt , alles zoals het hoort te zijn . meer valt er niet te wensen

met zorg verpakt

Snel gevonden wat ik moest hebben. Was nog 10 euro goedkoper dan bij andere webshop. Item werd volgende ochtend netjes geleverd.

makkelijk te installeren. Werkte meteen. Was alarm. Werkte ook meteen met de huidige detectoren in huis

Prima site waar ik met goed gevolg mijn bestelling heb kunnen plaatsen en die meer dan op tijd aankwam.

Ik had een kapot apparaat (router) waarna ik belde met de klantenservice waar ik niet heel tevreden over was, omdat de klantenservice het onzin vond dat ik belde terwijl ik graag wilde weten of het mogelijk zou zijn direct een vervanging te krijgen (als alles meezit) omdat een router vrij veel gebruikt wordt en de alle winkels niet echt op de route zitten vanaf mijn huis. In de winkel werd ik meteen geholpen en kreeg ik na uitleg van het probleem meteen een vervangend toestel die ik daarna binnen enkele uren helemaal ingesteld had waardoor we gewoon weer aan de slag konden.
Dus al met al een goed resultaat maar met een mindere ervaring met de telefonische klantenservice.

IN de winkel goed geadviseerd. Uitleg over de apparatuur en snelle afwikkeling van de order. Mensen hebben verstand van hetgeen ze verkopen.

Keurig aanmelden wanneer spullen komen

The product came with one day delay , but other than that is exactly what I ordered.
The communication was not the best to be honest, but this is not from BCC but from the delivery company that they gave fault reason for not delivering on time.

The delivery time was wrong but the worst part is that the reason for not delivering on time was blamed on me, when I was home waiting for the item

Deskundig advies. Vriendelijk personeel. Kom al jaren bij BCC. Goede service.als een apparaat defect raakt.

Uitstekende service en een goede prijzen en bekwaam personeel. Ook de service met betrekking tot het bijkopen van garantie is super.

Fijne winkel, zoals altijd goed assortiment tegen redelijke prijs. Ik heb online gekeken in welk filiaal het product aanwezig vaas en ben toen naar het filiaal in Zierikzee gegaan en vriendelijk geholpen.

Werd supergoed en zeer deskundig geholpen, de verkoper nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en kwam met doelgerichte oplossingen.

De verkoper nam alle tijd om me te woord te staan

Na een laptop via Tweakers gevonden te hebben, kwam ik al snel bij BCC terecht. Goede prijs, bestellen ging erg makkelijk, waarna de laptop ook snel geleverd was.

Binnen 24 uur had ik de laptop in huis, top service!

Vriendelijke en behulpzame ontvangst bij binnenkomst.Ik was op zoek naar een voordelige externe harde schijf met goede prijs kwaliteitsverhouding.De dienstdoende verkoper gaf mij goed advies en duidelijk antwoord op de vraag of 500 gb behoorlijk snel van computer naar externe harddisk kon worden overgedragen.Ook hierna uitstekende afhandeling tijdens het voldoen van de transactie.Wederom hulde Bcc.

Mooie aanbieding op een Nest bundel en snel geleverd. Betalen middels de Apple Pay knop is ideaal.

Ik kwam om 18:01 uur aan in de winkel. Ik had de verkeerde afslag genomen dus helaas te laat. De winkel zou om 18:00 uur sluiten. Echter het personeel was zeer vriendelijk en hebben mij met plezier geholpen. Alle drie de personeelsleden waren vrolijk en behulpzaam. Ik wist al welke stofzuiger ik wilde kopen dus het was uiteindelijk snel geregeld.

Conclusie: gezellig en vriendelijk personeel (in ieder geval bij de vestiging in Arnhem). Was het maar overal zo'n feest.

Product maar 1x getest en tot nu toe zeer tevreden.

Nieuwe Stoomreiniger gekocht, na een goed advies meteen de knoop doorgehakt.
Vriendelijke medewerker en de winkel / buiten was allemaal erg netjes.

Personeel was vriendelijk, we werden goed geholpen en kregen goed advies. Daarnaast hebben ze een fijne service.

Ik kwam bij BCC in Nijmegen voor een nieuwe telefoon. Ze hebben goed naar mijn eisen geluisterd en mij geholpen om een nieuwe uit te zoeken. Ben er heel erg tevreden mee!

Het toestel dat ik wilde moest worden bestelt. Het was de volgende dag in huis. En werd direct in de ochtend bezorgd.

Ik was in de winkel in Nijmegen en werd er vriendelijk, deskundig en goed geholpen.

Alles was op voorraad dus ik kon het direct meenemen, helemaal goed!

heb een laptop gekocht in de winkel een perfect geholpen volgens de huidige regels en meer kan je niet verwachten

Mooie webshop. Uitgebreid assortiment. Ze hebben ook fysieke winkels. Het bestellen verliep soepel. De prijzen zijn goed.

Product werd op tijd geleverd, ondanks de coronacrisis. Ik had het product de volgende dag al in huis.

Scorekaart voor BCC