Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVriendelijke en deskundig geholpen.
Samen nog gekeken naar laagste prijs .
Was geen probleem leem om product Voor lager prijs te leveren
Opgehaald in de winkel . Samsung A51
De wallet cover is dag later bezorgd met de post zonder verzendkosten
Fijn geholpen
AlgemeenGoed prijs voor een goed product, OLED tv van LG, maar minpuntje is dat een van de verkopers de concurrenten deed afkraken en dat BCC DE WINKELKETEN is. Vervolgens werd de prijs alsnog aangepast naar de prijs van de concurrent.
VerzendingProduct werd op tijd geleverd, zoals dit werd gecommuniceerd.
Algemeenik heb meerdere spullen gekocht en na opening van een van de spullen bleek het kabeltje stuk te zijn ik ben de eerst volgende werkdag terug naar de winkel gegaan en ik werd niet echt geloofd dat ik dit zo uit de verpakking had gehaald erg jammer dat ik hierover niet geloofd werd heb na erg veel moeite en praaten uiteindelijk wel een nieuwe universele kabel gekregen maar geen originele kabel en dat is wel erg jammer want ik kon hier zelf niks aan doen dus waarom geen nieuwe originele kabel of het produckt retour sturen en een geheel nieuw produckt geven dit had ik liever gehad want ik twijfel nu of het niet al uit de doos is geweest en een retour produckt was
Klantenserviceik werd niet geloofd en dit vond ik erg onpasselijk ik heb hier geen goed woord voor over erg jammer dat je eigenlijk voor leugenaar word weg gezet
AlgemeenIn Hengelo altijd een goeie service en het personeel is erg vriendelijk.
Daarnaast weten ze waar ze over praten
AlgemeenMet BCC kan je haast niet fout zitten: een keten die al heel lang mee gaat, die goede service levert en wiens site gewoon prettig werkt.
VerzendingStevige dozen, voldoende "luchtzakjes" voor de veiligheid. Doos was verzegeld met security tape.
AlgemeenJa wij konden ons produkt wat we zochten heel makkelijk vinden zonder problemen. Dus een goede webside.
VerzendingWe kregen netjes een leveringstijdblok. Daarna werden we 5 minuten voor de levering gebeld dat ze er aankwamen. Ze hebben hem netjes boven afgeleverd.
KlantenserviceDe levering verliep prima, zoals ook door familie van mij gehoord.
AlgemeenIn de winkel in Breda super geholpen. Alle tijd voor uitleg. Geen probleem met bezorgopties.
VerzendingTot nog toe niet geleverd maar altijd perfecte service.
KlantenserviceIn het verleden alleen maar goede ervaring. Dit is de reden om voor aankopen naar BCC te gaan.
Algemeenheel correct geholpen kreeg meteen een nieuwe mee top ik beveel het iedereen aan Bcc Amersfoort
AlgemeenWij zijn heel bij met onze nieuwe vaatwasser. De levering was snel en goed. Bedankt en tot de volgende keer
AlgemeenAardig en behulpzame medewerkers . Ze gaven ons goede advies dat we de juiste wasmachine kunnen kiezen
AlgemeenDe positieve waarderingen van eerdere schrijvers deel ik. In de vestiging A'foort word je bijna prima geholpen, behalve dat de medewerker mij ongevraagd een espresso-apparaat met melkopschuimer had meegegeven, terwijl ik deze niet nodig heb. Ik was zelf ook niet attent om dat op te merken. Pas na betaling merkte ik dat wij iets verkeerds hadden gekocht. Ruilen ging gelijk snel en zonder problemen. Jammer dat de gewenste kleur van het apparaat niet aanwezig was.
AlgemeenPrettige ervaring betreffende de adviezen en hulp van het personeel ook de nazorg was prima toen ik er thuis niet uitkwam
AlgemeenBcc blijft een fijne winkel waar je op een prettige manier wordt geholpen (nooit opdringerig). Goed advies.
AlgemeenWe werden goed geholpen in de winkel en de bezorging was keurig en op het afgesproken tijdstip.
VerzendingPrima koel-vries combinatie, doet wat het belooft. En ziet er goed uit.
AlgemeenIn de winkel deskundig personeel. Bezorging uitstekend. Eén dag tevoren tijdslot van slechts 2 uur. 10 minuten voor tijdstip bezorging dat men komt. Verpakkingsmateriaal wordt meegenomen en het oude apparaat. Klasse
VerzendingAfspraken worden allen nagekomen.
AlgemeenIk heb nieuwe printer gekocht een Epson XP 8505 hij werkt goed mijn i t c er heeft hem geinstalleerd. Oude printer, een Brother, deed het niet meer door windows 10 update. Was jammer. Senior web heeft het gezegd. Hoop printers doen het niet meer door die update. Heel gedoe om dat goed te krijgen ivm met de USB kabel.
KlantenserviceDe printer die ik wilde was niet op voorraad, toen bood de verkoper een andere aan maar bij de kassa zag ik dat deze te duur was. Niet mijn bedoeling. Toen bood hij een andere aan die wel mijn smaak was en aanzienlijk goedkoper. Ik hoef nl geen foto's te printen. Deze was een Epson niet zo groot en precies wat op mijn tafeltje naast ,mijn pc past.Ik heb de printer zelf meegenomen dus geen levertijd.
AlgemeenBesteld en betaald via de creditcard. Het bedrag werd gewoon afgeboekt, maar de bestelling kwam maar niet. Naar meerdere malen contact via Facebook bleek, dat mijn bestelling uit onbekende reden geblokkeerd was. In totaal duurde het 5 dagen totdat ik het product eindelijk in huis had.
AlgemeenBen in de winkel in Venray geweest voor een Tablet, ondanks dat er op dat moment weinig personeel aanwezig was en ik langer moest wachten, heb dit niet als vervelend ervaren omdat het personeel ondanks dat ze het druk hadden wel aandacht aan me bestede door te zeggen dat ze me zo snel mogelijk zouden helpen en of ik voor tijdens het wachten nog een kopje koffie wilde. Eenmaal aan de beurt ging het snel en correct en liep ik tevreden met mijn tablet naar buiten.
AlgemeenWat een goede service hebben ze! Tot op de minuut kun je ze volgen wanneer ze er zijn. Vooral als je in de buurt aan het werk bent, hoef je niet thuis te blijven. En dan ook nog een telefoontje net van te voren. Top!!
VerzendingFijn personeel, vriendelijk en behulpzaam.
KlantenserviceAls er iets is, wordt er voor een oplossing gezocht!!
AlgemeenGeweldig winkel BCC. Ik raad iedereen aan. Fijne winkel om te bezoeken, kom zeker weer terug.
VerzendingGeweldig!!
KlantenserviceFijne personeel. Je kunt alles vragen.