Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling was snel geregeld makkelijk te vinden op de site
Snel email ontvangen dus goed
Was keurig verpakt en op tijd geleverd
AlgemeenVriendelijke en deskundige medewerker die ons heeft geholpen. Hij gaf alle opties gericht op onze vragen.
VerzendingDe medewerkers waren zeer vriendelijk en snel klaar, met hier en daar nog adviezen.
AlgemeenDeze jongen die mij toen der tijd geholpen heeft u me God wat een topper
VerzendingDikke dikke ding
KlantenserviceBong bong
AlgemeenBestellen gaat snel. hoeft geen account aan te maken en de levering zou de volgende dag al zijn.
Verzendingop de site stond vemeld voor 23.30 besteld de volgende dag geleverd. Tijdstip van afleverren klopte niet helemaal maar werd netjes de volgend edag afgeleverd ondsanks de enorme drukte en corona dus gewoon doen wat er staat.
Was niet de goedkoopste maar het is pettig om bij problemen gewoon naar en winkle te kunnen
AlgemeenDe winkel vond ik niet klant vriendelijk,
( tegen eigen personeel)
De winkel vond ik niet klant vriendelijk, ( tegen eigen personeel)
Algemeengelijk goed geholpen met de keuze die ik had vriendelijke bediening een goede ervaring wederom bij bcc
AlgemeenSuper goed te woord gestaan en behandeld. Product werd netjes de dag erna bezorgd via de DHL. zeer tevreden.
VerzendingDit was prima. Doos kwam onbeschadigd aan. En de bezorging was binnen 24 uur..
KlantenserviceDe motor van m'n stofzuiger was doorgebrand. Zonder probleem heeft de medewerker een nieuwe besteld voor me. Aangezien ik met m'n scootmobiel kwam, werd me aangeboden om deze thuis te laten bezorgen. Ook dit ging heel vlot.
AlgemeenDe laatste twee weken veel gekocht bij BCC in Delft en complimenten over de goede voorlichting en behulpzaamheid.
Klantenservice1 onderdeel was niet voorradig, werd gelijk besteld en daarna gebeld toen het in de winkel was.
AlgemeenMakkelijk te vinden, jammer dat alleen de hoogte van de vriezer niet snel en makkelijk te vinden is op andere sites sneller te vinden.
VerzendingBezorgers niet goed op de hoogte van door mij betaalde service om hem boven te zetten.
AlgemeenDit artikel heb ik in de winkel gekocht ws op voorraad en kon kik meteen meenemen. dus goed.
AlgemeenGewoon in de winkel gekocht, je wordt er goed geholpen en zeer goed geinformeerd over het product dat je koopt, dus wat doe je dan........
VerzendingZoals al eerder kort gezegd GEWOON GOED
KlantenserviceZoals al eerder kort gezegd GEWOON GOED
AlgemeenAankoop 2 stuks HDMI kabels in winkel nadat ik had geïnformeerd of deze aanwezig waren.
VerzendingAfgehaald in de winkel en product was voorradig
KlantenserviceWerd goed te woord gestaan
Algemeenbcc bellen me op tijd binnnen 15 waar ze al voor me deur .had een droger bestelt.en die werk echt goed .ik had ze gevraagt als ze even boven neer wilde zetten .en dat hebben ze gedaan en vriendelijk zijn ze ook echt tevreden met bcc.
Verzendingtop
AlgemeenBetaling verliep soepel. Hoefde geen ineens mijn reader te gebruiken. Bestellen gaat lekker snel! Kortom prima!
VerzendingGisteren besteld en vandaag al in huis! Zeer tevreden over de snelheid!
KlantenservicePrima!
AlgemeenKeurig te woord gestaan en snelle en vriendelijke afhandeling. Ook de afrekening bij de kassa met VVV bonnen verliep voorspoedig.
AlgemeenDe bestelling verliep snel via de site en werd de volgende dag geleverd. Keurig via mail op de hoogte gehouden. Goede prijs en goede service.
VerzendingNetjes op tijd
KlantenserviceNiet nodig gehad.
AlgemeenWe werden goed geholpen, alleen klopte de prijs bij het antwoorden in eerste instantie niet. Bij de melding ervan, paste ze het gelijk aan.
AlgemeenZoals gewoonlijk wederom goede en klantvriendelijke service en een hele snelle thuislevering maken ons elke keer weer blij.
VerzendingDoet dat wat er word verteld bij de verkoop.
AlgemeenTot laat kunnen bestellen, product had een lage prijs en betaalde geen verzendkosten. Fijne ervaring!
AlgemeenPerfect geholpen door een verkoper die niet zomaar iets in je maag wil splitsen maar duidelijke uitleg gaf.
VerzendingWe hebben het product meteen mee kunnen nemen.
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam personeel.