BCC

Gebruikers over webshop BCC

We waren op zoek naar een tablet en we werden goed geinformeerd; men nam er de tijd voor

De koop is heel goed gegaan, ik mocht het apparaat meenemen, en als het niet naar mijn zin was kon ik het terug brengen of ruilen.

Zeer deskundig advies in de winkel. Goed en vriendelijk geholpen. De prijs van het product was zeer goed in vergelijking met andere winkels. De kwaliteit van het product zullen we nog moeten ervaren. Voor levering een bericht ontvangen met een tijdsindicatie. Enkele minuten voor levering belde de chauffeur nog om aan te geven dat hij eraan kwam. Van aankoop tot levering een zeer goede service.

Vooraf werd aangeven dat 1 dag voor levering een tijdsblok bekend zou zijn. We zijn hierover inderdaad geïnformeerd. De chauffeur heeft enkele minuten voor levering ook nog gebeld om aan te geven dat hij onderweg was. Goede service!

Wederom goed geholpen in de winkel. De prijs van het product was goed in vergelijking met andere winkels. Het laatste model in de winkel en de medewerker heeft geholpen met laden. Aanrader

Ik wist al wat ik wilde hebben, dus kon gericht product kopen. Nadeel is dat het even duurde voordat er iemand kwam helpen. Heb hier zelf naar moeten zoeken en vragen.

Ik wist al wat ik wilde, dus had gericht dit product gekocht. Lastig om iemand in de winkel te vinden voor vragen of hulp.

Super tevreden! Fitbit ging kapot binnen garantie, zonder probleem een nieuwe ontvangen. Het model was inmiddels niet meer leverbaar, dus ipv de charge 3 een charge 4 terug ontvangen, top service!

BCC geeft wat ze beloven. Met name de goede service is een groot plus punt.

Product wat ik wilde was eerst een tijdje niet leverbaar, uiteindelijk toch wel en heb het toen heel snel en makkelijk kunnen bestellen en het was de volgende dag al in huis.

Had eerst bij MM Bose basmodule 500 online besteld nadat ik had gezien dat deze zowel online als in veel winkels op voorraad was. Nadat ik een bevestiging van mijn bestelling had ontvangen en mijn bestelling in een winkel kon afhalen, bleek de module niet aanwezig en werd er ook geen moeite gedaan om mijn bestelling vanuit een ander locatie beschikbaar te stellen. Mijn bestelling bij MM afbesteld en naar BCC Delft gereden alwaar ik had gezien dat mijn Bose basmodule 500 wel op voorraad stond. Door een allervriendelijkste verkoper werd mijn bestelling uit het magazijn gehaald en nadat ik had afgerekend, bood de verkoper aan om mijn bestelling naar mijn auto in de ondergelegen parkeergarage te brengen. Thuis mijn basmodule uitgepakt en aangesloten op mijn installatie. Geniet nu van mijn aankoop bij BCC Delft. Dank en chapeau BCC Delft en wellicht tot snel

Goed product en er heel tevreden mee.

Aardig en deskundig personeel.

Bij BCC in Venraij uitstekend geholpen, vooral op het gebied van het maken van de beste keuzes. Verschillen goed toegelicht, waardoor beslissen gemakkelijk werd. Zeer tevreden met de aankoop

Goed verpakt en verzorgd

Uitstekend geadviseerd in de winkel bij BCC

Snel geholpen in de winkel met duidelijk advies wat het beste bij mij pasten voor een leuke prijs.

Op vrijdag een laptop besteld die volgende dag geleverd zou worden. Toen ik de daarop volgende maandag nog steeds geen product geleverd kreeg, zelf contact opgenomen met BCC. Die mij melde dat er bij DHL een storing was en dat ik spoedig mijn product zou ontvangen. Na 13 dagen wachten heb ik nog steeds mijn laptop niet ontvangen en kan ik het ook niet annuleren omdat ik een inwendig onderzoek bij DHL moet afwachten dat 5 werkdagen in beslag gaat nemen.

Ik wacht nu al 13 dagen op mijn laptop die de volgende dag geleverd zou worden.

De klantenservice van BCC reageert ontwijkend op mijn vragen en verzoeken.

In de winkel goed en vakkundig geholpen. Ook goed geholpen bij het in de auto proppen van de iet wat grote doos van mijn nieuwe TV. Wel weinig korting op het demomodel van de TV die ik uiteindelijk heb gekocht.

Vakkundige voorlichting, goed meedenken over verzekering, alternatieve mogelijkheden geboden inclusief scherpe prijs voor product. Twee dagen later na melding prijsverschil met MM laagste prijsgarantie laten gelden. Terugboeking van verschil via pinpas. Zeer tevreden!

Zeer behulpzame medewerker helpt bij het inladen

Goed luisterend en inlevend. Begripvol en zonder morren.

Goed geholpen vriendelijke medewerker. Hij wist waar hij over praatte.en wist er heel veel van.

Zelf in de winkel geweest.

Iedereen is vriendelijk

Duidelijke website gemakkelijke bestelling snelle levering op afgesproken dag en tijd factuur per mail en in eigen web omgeving BBC

Goed geholpen en ik ben super blij met mijn Qled tv van Samsung voor een goed prijs

Kon de Qled tv gelijk meenemen.

Goede advies gekregen en verbaasde dat best verstand van de tv had.

Ik kon de producten die ik wilde hebben goed vinden op de website, duidelijke omschrijving.

Ik heb de producten besteld en de volgende dag werden ze al bezorgd. Erg snel en goed verpakt.

Ik heb geen gebruik gemaakt van de klantenservice, omdat alles prima gegaan is. Maar de mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice en de informatie hieromtrent zijn prima.

bestellen verloopt makkelijk via overzichtelijke website. Het wijst voor zich en ook de betaling verloopt eenvoudig

uitstekende service, kort en volledig

Scorekaart voor BCC