BCC

Gebruikers over webshop BCC

Ik ben heel blij met bcc , ik heb een wasmachine Besteld en alles snel geregeld, de garantie en verzekering ook heel makkelijk

Pc (2 weken oud) die na een update crashte teruggebracht voor reparatie. Ergens achter in de winkel kun je hem dan naast een overvolle kar tussen de dozen en zut van andere mensen zetten. Voelt goed. Na 3 maanden oeverloos ge-heen-en-weer blijkt mijn pc nu kwijt. Pas toen ik een klachtenprocedure startte via Thuiswinkelwaarborg en een jurist kreeg ik een vervangende pc waarvoor ik niet hoefde bijbetalen. Schofterige service.

Vervangende pc kon ik nog zelf gaan ophalen ook. Oorspronkelijke verzending duurde dagen langer dan beloofd op de website.

Er wordt absoluut niet 1 persoon gekoppeld aan een lopende klacht. Iedereen kan reageren en niemand zegt hoe het zit. Er wordt gelogen en loze beloftes rondgestrooid dat een product al gerepareerd is en verzonden (maar blijkt kwijt), dat het product nog bij de reparateur ligt (maar blijkt dus kwijt), dat er een nieuw onderdeel besteld is maar dat deze op zich laat wachten (terwijl het product dus eigenlijk kwijt was), dat het product nu toch echt gerepareerd is en wacht op verzending (maar... je raadt het al... de pc was kwijt). Hoe moeilijk is het om te zeggen 'Sorry, we zijn je pc kwijt. Je krijgt een nieuwe??' Ben ik ook niet blij, maar dan heb ik tenminste een computer. O, er is mij ook meerdere keren een cadeaubon als 'goedmakertje' beloofd. Die heb ik ook nooit gezien. Een onwaarschijnlijk slechte winkel.

Beste CNBV,

Bedankt voor je review.

Wat je aangeeft is helemaal hoe het zit, behalve je aanname over leugens over die eerste vervanging. Dat was een vergissing, geen leugen. Dat maakt het niet echt mooier dan het is. We hebben er inderdaad veel te lang over gedaan om het op te lossen en onze communicatiefouten zijn inderdaad om te huilen. Sorry voor alle ellende.

Vriendelijke groet,
Team BCC

zeer goed geholpen in de store, mooie korting bedongen, werden zeer correct behandeld en ze dachten met ons mee

Op de valreep nog warmtepompdroger gekocht met Blackfriday cashback actie bij BCC, online bestellen gaat soepel, bezorgen ook met vooraf gecommuniceerd tijdstip

Prima op tijd bezorgd aan de hand van vooraf gecommuniceerd tijdstip …wel jammer dat je niet kan opgeven of je in de ochtend of in de middag bezorging kan krijgen …nu dag vrij moeten nemen omdat savonds dag ervoor pas de melding komt…

Een hele goede service, goeie kwaliteit, klantvriendelijkheid. Super tevreden altijd bij bcc. Komen hier graag terug

Was op voorraad, altijd fijn voor de feestdagen

Heel behulpzaam

prettige winkel en er werd meteen belangstelling getoond en gevraagd of zij mij konden helpen.

artikel uit de winkel en meteen in de aanbieding is natuurlijk prima!

medewerker uitstekende observatie en werd meteen zeer deskundig en vriendelijk behandeld TOP!

We werden prima geholpen door de verkoper en waren snel klaar met onze aankoop. Prima.

We konden het artikel direct meenemen omdat op voorraad was.

Vriendelijke verkoper die wist wat we nodig hadden en ons iet iets duurder aanraadde.

Bestelling online gedaan. Eenvoudig betalen en snelle levering. Precies wat ik nodig had voor mijn Xbox! Goede service, simpel en snel.

Online levering binnen een minuut in mijn mailbox!

Super vriendelijke verkopers!
Heel behulpzaam en grappig.
Meteen in de actie voor mij was heel fijn.

Heel goed!

Ik heb oortjes gekocht, dan een cadeaubon gekregen. Om dat te activeren eerst moest ik een beoordeling te geven.

Vorige week bij BCC geweest voor de BOSE oordopjes. Ik ben super tevreden met mijn aankoop en ook met de klantenservice.

Goede ervaring in Arnhem Zuid.

PS bon gekochg om abonnement af te sluiten. Snelle aankoop & bonnen werkten meteen. Gelijk in mijn mailbox.

Meteen in mijn mailbox

Makkelijke manier om te betalen. Fijn personeel in de winkel. Personeel is kundig en heeft veel kennis van de producten.

Levering volgende dag. Snelle en fijne levering. Track& trace ontvangen.

Wanneer je de klantenservice belt helpen ze je vakkundig, je wordt goed te woord gestaan en krijgt een duidelijke uitleg.

Deskundig advies verkregen over onze aanschaf. Alle vragen werden netjes beantwoord. Uitvoerig werden de diverse mogelijkheden uitgelegd en toegelicht.

Deskundig personeel, concurrerend geprijsd, snelle levering. Zoals het hoort dus! Vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Helaas niet alle merken, maar hebben ze wat je zoekt, is dit de plek!

Op tijd geleverd. Geen uitstel, maar netjes binnen het tijdvak van 2 uur.

Vragen worden snel en goed beantwoord. Er wordt probleem oplossend gedacht.

Bij BCC wordt je uiterst netjes en vriendelijk geholpen, geen moeite is teveel. Personeel heeft product kennis en neemt alle tijd voor je. Met een goed gevoel en een glimlach kom je er een volgende keer weer terug. Echt een fijne winkel.

Ben je in de winkel en het artikel is daar niet op voorraad, zorg BCC dat het naar een ophaalpunt gestuurd wordt.

Geen voorraad in meerdere winkels, (waterkoker) online onderweg besteld en betaald. Senseo click en collect

Zondag besteld maandag voor de middag al binnen! Stond er wel maar aangezien het 5 december was absoluut niet verwacht. Top

Click en collect ging super snel, in winkel prima afhandeling

Anderhalf jar geleden kocht ik bij BCC een Samsung magnetron. Begin oktober ging het ovenlampje defect. Zelf vervangen bleek niet mogelijk; het apparaat moest gerepareerd worden. Dat wordt door BCC uitbesteed. Helaas bleek het reparatiebedrif grote problemen te hebben; na anderhalve maand was het apparaat nog niet terug. Ook bij BCC vond men dat het wel erg lang duurde. Daarom bood men mij aan een andere magnetron uit zoeken. Inmiddels heb ik een mooie Whirlpool

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk had BCC een coulante oplossing voor de problemen met de reparatie.

Guardians of the Galaxy (PS5) besteld bij BCC, in de pre Black Friday sale. Besteld, klaar gelegd, opgehaald. Heel makkelijk, nette communicatie per mail tijdens het order proces, en voor maar 12 euro! Voor herhaling vatbaar dus =)

Product in nieuwstaat, opgehaald bij BCC dus geen ervaring met verzending.

Werd in de winkel ongevraagd gewezen op scherp geprijsd alternatief met dezelfde specificaties (Sony Bravia OLED), vervolgens snel en correct proces

Levering was op tijd en correct, echter installatie te gehaast en niet foutloos. Na contact hierover met klantenservice is fout zeer snel hersteld door vestiging Amsterdam Noord, die onmiddellijk monteur Erik met collega stuurde. Al met al zeer klantgericht en een uitstekende service !

Goed bereikbaar, er werd goed geluisterd naar mij als klant en onmiddellijk actie ondernomen. Klant is geen nummer bij BCC.

Het product was makkelijk te vinden in de winkel en op voorrraad in de winkel

Scorekaart voor BCC