Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVerliep soepel en snel. Daar wordt je vrolijk van als consument. Gewoon top geregeld. Dank
VerzendingDe verzending door BCC was super snel alleen DHL maakte er een potje van. Zij zette een pakketje voor de deur zonder aan te bellen en weg waren ze. Gelukkig was ik boven en zag een busje stoppen. Moet er niet aan denken welke discussie ik gehad zou hebben als het pakketje verdwenen was in deze drukke straat.
AlgemeenHet bestellen op de website ging snel, het was letterlijk 1 druk op de knop door middel van Apple Pay. Ideaal!!
VerzendingDHL kwam langs. Het enige nadeel is/ was dat er niet voor getekend kan worden ivm Corona. Zeker bij duurdere producten is dit wel een dingetje. Maar deze informatie was bij mij al op voorhand bekend.
Algemeenin de winkel ekkersrijt ET-2726 gekocht met 2 jaar unlited printing
Alles was binnen 5 minuten geregeld
printer print prima
voorlopig geen dure toners meer :-)
AlgemeenPrima geholpen. Medewerker met verstand van zaken en alles snel afgehandeld. Ook zeer tevreden met aangeschaft product
AlgemeenZijn naar de winkel in Roosendaal geweest en zijn daar netjes geholpen door de verkoper.
VerzendingDonderdag het product bij de verkoper besteld en de volgende dag hadden we het product al in huis.
AlgemeenWe zijn naar de winkel geweest, we werden goed geholpen. Bestelling geplaatst voor een noise cancelling headphone, wasmachine en oven. Prima voor elkaar.
VerzendingDe wasmachine was twee weken vertraagd. Helaas is er een verkeerde wasmachine geleverd, de rest ging prima.
KlantenserviceDe verkeerde wasmaschine is netjes omgeruild, maar ze vroegen er wel aansluitkosten voor terwijl ze zelf het probleem hebben veroorzaakt. Ik heb ze hierover geschreven en wacht nog op antwoord. Ik heb verzocht om de aansluitkosten terug te betalen.
Algemeenik bestel vaak bij BCC vaak goedkoper dan andere shops , filteren op de website mag beter en product eigenschappen mogen veel beter .. maar als je rond zoekt op internet vind je vaak wel de benodigde informatie.
Verzendingnetjes geleverd "doos in doos", dus orginele verpakking was ook netjes
Klantenserviceik zag op een andere website (bol.com) een (goedkopere) aanbieding van BCC zonder de extra garantie (fabrieks 2yr + bcc winkel 2 a 3 jr ) .. gebeld en geregeld alsnog gekregen voor de aangeboden prijs + gewenste garantie .. netjes geregeld
Algemeennetjes op voorraad. en met nog klein uur kreeg ik al mail dat het klaar lag.
AlgemeenZoals altijd een prima ervaring. Snel en een dag later bezorgd. Niets op aan te merken.
AlgemeenAfgelopen twee maanden verschillende artikelen gekocht bij BCC Breda en Leidschenhage. Prima service bij beiden.
VerzendingDe producten waren zoals aangegeven tijdens de uitleg door de verkoper.
KlantenserviceZelf het later ophalen na bestelling werd prima opgelost.
AlgemeenVanmiddag een Bose 500 soundbar gekocht bij BCC op Ekkersrijt. We zijn daar goed en duidelijk geïnformeerd door verschillende medewerkers. Heb verschillende merken beluisterd maar de Bose sprak ons t meest aan. Ze namen ook alle tijd voor ons om al onze vragen te beantwoorden. Kortom meerdere duimpjes omhoog voor deze medewerkers en service bij BCC. Ook de installatie van de Bose 500 was zeer eenvoudig via de app.
AlgemeenIk had mario 3d all-stars gekocht bij BCC. Betaling ging makkelijk en hij kwam vandaag aan.(wel door DHL maar DHL is de laatste tijd niet slecht bezig) Netjes verpakt (wel een groot doos voor een spelletje maar dat doet geen kwaad)
VerzendingNetjes op tijd gekomen.
AlgemeenIk ben eerst naar BCC gegaan in de Wall Utrecht. Daar werd ik vriendelijk geholpen en werd het product besteld.
VerzendingOp tijd, vriendelijk en snel geïnstalleerd.
KlantenserviceIk had geen klachten, maar de klantenservice kon ik goed vinden via de website om te vermelden dat er een probleem in mijn straat zou zijn met een grote auto.
AlgemeenJa het was heel makkelijk om en bestelling te plaatsen en ik krijg binnen 24 uur al in huis
VerzendingMijn bestelling was sneller dan verwacht
KlantenserviceIk weerd netjes te woord gestaan heel tevreden
AlgemeenDe site heeft een duidelijke procedure zoeken, bestellen tot betalen. Mogelijkheid om een account aan te maken is prettig.
VerzendingBezorging door DHL. Volgens track en trace van DHL was de bestelling afgeleverd. Echter niet bij mij. Ik was gewoon thuis. Ook geen briefje in de bus.
Via Whatsapp melding bij BCC gemaakt. Ontving snel antwoord dat men navraag zou doen bij DHL. Een paar dagen later stond de bezorger van DHL met de bestelling voor de deur. Deze was in een verkeerde straat vlak bij afgeleverd. Ook fijn van de bewoners dat die dat niet even bij mij hebben gemeld. Excuses van bezorger en uiteindelijk alles ok. Mede dankzij snelle actie van BCC
Na melding van niet ontvangen pakket heeft men snel actie ondernomen. Daardoor heb ik alsnog mijn bestelling ontvangen. Uitstekend.
Goed en duidelijk contact via whatsapp.
BCC kan er niets aan doen dat DHL op een verkeerd adres bezorgt.
Algemeenhier kan ik duidelijk in zijn, BCC mijn winkel altijd weer vriendelijk, duidelijk, met respect geholpen geen verkooppraatjes en alle tijd voor een goede uitleg, helemaal top!
Klantenservicemijn ervaring, bij BCC zijn er altijd oplossingen bij vragen of als een product niet voldoet daarom is dit ook Mijn Winkel.
Algemeen‘S avonds foodprocessoe gekocht bij BCC. De volgende dag al binnen. Alles gast makkelijk. Ben zeer tevredem
VerzendingProduct werd snel bezorgd door dhl
AlgemeenOverzichtelijke website. Bestelproces helder.Jammer dat als er ' voorraad' staat, dit niet betekent dat het apparaat in de winkel aanwezig is. In mijn geval was deze op voorraad op het hoofdkantoor.
VerzendingLevering was te laat. Een uur nadat de maximum aangegeven tijd. De chauffeur deelde mee dat de auto 'smorgens problemen had en hij het niet verantwoordelijk vond te gaan rijden. Begrijpelijk maar wat heeft een klant aan deze uitleg.
Daarnaast bleek dat ik als klant in huis o.a telefonisch bereikbaar moest zijn. Omdat mijn mob. tel leeg was was de chauffeur bijna verdwenen zonder geleverd te hebben. Ook dat begrijp ik, maar wel als ik hierover vooraf geinformeerd was geweest. Als ' goedmaker' zo zei de chauffeur, stelde hij voor de emballage mee te nemen. Dus toch een voldoende.
AlgemeenGoed geholpen en gevonden wat ik zocht in weinig tijd. Website is zeer overzichtelijk ingericht.
AlgemeenHeb een aankoop gedaan in de fysieke winkel te Zaandam.
Ben geholpen door Lex, zeer prettig en alle tijd om mijn vragen te beantwoorden bij hem kom ik zeker terug het was een zeer prettige customer journey.
Op voorraad in de winkel, en Lex heeft mij geholpen om de devices te transporteren naar de auto en in te laden
KlantenserviceBen uitstekend geholpen men wist op alle vragen een helder en duidelijk antwoord te geven.