BCC

Gebruikers over webshop BCC

Prima service, snel gevonden wat ik nodig had. Aardige verkoopster.
Ga een volgende keer graag terug naar deze winkel.

vaste telefoon gekocht voor schoonmoeder. Goede uitleg en een mooie prijs. Werkt uitstekend en zij kan er mee overweg.

Het was gewoon prima. Niet al te veel gedonder en het bestellen was snel klaar

Het werkt

Een pre-order geplaatst met de verwachting dat ik deze op de release datum geleverd zou krijgen natuurlijk, dit was niet het geval.. meteen gebeld en ze gaven aan dat het nog verzonden was die dag zou ik nog een mail krijgen vanuit logistiek met een update, dat is niet gedaan.. volgende dag gebeld om bestelling te annuleren want hij was nog steeds niet verzonden, geannuleerd en ik zou een bevestiging krijgen en die is nooit aangekomen, eindstand pakketje wel binnen gekregen 2 werkdagen later.. weer gebeld en medewerker gaf aan dat ze geen bestelling kon annuleren.. ik weet niet waar bcc mee bezig is maar dit is wel erg slecht.

Xbox series x besteld in de pre-order op 22 september. Niet geleverd op releasedatum en ook kan er geen uitspraak gedaan worden over wanneer er wel geleverd kan worden. Bijzonder teleurstellend :(

Xbox Series X besteld op 22-09-2020. Zie onderstaande berichten.

Hoi D, bedankt voor je bericht. Zo te zien staat het artikel gekoppeld en verwachten we dat hij morgen aan je wordt bezorgd. ^Alex

Er gaat een hoop mis op logistiek vlak tijdens Corona, maar wat de Xbox Series X betreft gaat het tot nu toe precies zoals gehoopt. Laten we hopen dat de bezorging morgen ook vlekkeloos zal verlopen. Dat wordt gedaan door DHL. Vanavond zal je een email ontvangen waarmee je kan checken hoe laat DHL langs zal komen.
^André

Hi D,
Ik ben bang dat ik je teleur moet stellen, vanwege een voorraad tekort bij Microsoft en het verminderde vrachtverkeer rondom Covid, is jouw order vandaag niet uitgeleverd. Het is onbekend wanneer wij een nieuwe levering ontvangen. Wil je wachten op een nieuwe lading of de order annuleren? ^Michelle

Ik wordt als klant gewoon compleet voor de gek gehouden door BCC, Ongelofelijk!

Zie de klantenservice berichten hierboven, zo wordt je door BCC behandeld als klant.

De XBOX Series X pre-order werd op 9 november nog even open gegooid. Pre-order geplaatst, via klantenservice bevestigd dat de bestelling goed is doorgekomen. Volgende dag geen T&T code en klantenservice reageert met de copy-paste:

Hoi,

Het spijt me, vanwege een voorraad tekort bij Microsoft en het verminderde vrachtverkeer rondom Covid, is jouw order vandaag niet uitgeleverd. Het is onbekend wanneer wij een nieuwe levering ontvangen. Wil je wachten op een nieuwe lading of de order annuleren? ^Michelle

Als klap op de vuurpijl blijkt dat de pre-orders van mede-tweakers uit eind september niet zijn uitgeleverd, maar enkele pre-orders van 9 november wel.

Er wordt niet echt hulp geboden, er worden alleen standaard berichten gekopieerd en geplakt.

22 September een Pre-order gemaakt voor de Xbox-Series X, gelijk betaald en bevestiging snel binnen.
Helaas verder geen enkel bericht ontvangen dus zelf maar achter de bestelling aan, deze blijkt dus niet uitgeleverd te worden door voorraad tekort.
Tot mijn grote verbazing ontvangen vele mensen welke 9 november besteld hebben wel de Xbox...Lekkere manier van zaken doen dus.

Zo ga je niet met je vaste klanten om BCC

Eenvoudig en duidelijk proces op de website. Website niet geheel overzichtelijk wat een aandachtspunt is.

Snelle services. Zondag middag besteld en maandag al in huis.

Na het nodige onderzoek had ik een TV gekozen die ik wilde aanschaffen. Het moet gezegd worden, ik ben een echte Coolblue fan. Hun fenomenale service, sterk assortiment, goed onderbouwde product-adviezen en de onuitputtelijke drive om klanten blij te maken voelen als een warm bad.
Maar deze keer maakten de prijzen elkaar niet zoveel en besloot ik de BCC weer eens een kans te geven.

Zaterdag 16:15 loop ik de winkel (Arnhem) binnen, het personeel staat in een hoek als een stel 14 jarige hangjongeren met elkaar te kletsen. Je wordt als klant bijna niet opgemerkt. Na verloop van tijd spreekt een jongeman me aan, hij beantwoordt mn vragen maar van harte gaat het niet. Hij doet nog een poging tot upselling, maar als ik hem vraag waarom ik bijna €200,- meer uit moet geven voor een ander model komt er eigenlijk geen zinnig antwoord.
De winkel sluit officieel om 17:00 maar om 16:40 worden de rolluiken al gesloten en alle apparatuur afgesloten. Alles aan het personeel schreeuwt: WEEKEND, wegwezen nu! Ik besluit uiteindelijk toch tot aankoop over te gaan, enige motivatie om dat nu bij de BCC te doen is mijn eigen gebrek aan geduld om te wachten tot morgen.

Het lijkt me dat een keten als BCC last heeft van de concurrentie van webshops en andere elektronica ketens. Als fysieke winkel heb je een uniek voordeel ten opzichte van alle webshops en dat is dat je er een beleving van kan maken. Je kan de mensen werkelijk service en klachtgerichtheid laten ervaren.
Ik snap dat je aan het einde van de week zin hebt in het weekend, en dat je wellicht moe bent. Maar je hut is open tot 17:00 en dan sta je er dus tot de laatste minuut. Ook van die allerlaatste klant kan je nog een fan maken!

Uiteindelijk was deze ervaring weer de zoveelste bevestiging; BCC is weinig klantgericht, vaak geen concurrerende prijzen, beperkte productkennis. Middelmatig, blinkt nergens in uit. Volgende keer wordt het weer onze blauwe vrienden...!

Assortiment koptelefoons was ruim. Gekozen voor SONY WH-XB900N. Ter plekke geluid kunnen uittesten. Prijskaart bij het artikel euro 149,-. Bij de kassa werd 159,- euro aangeslagen. Op ons verzoek is het verschil terugbetaald. Verder service en winkel zeer prettig.

Ideal reageerde niet direct. Misschien omdat ik in combinatie met een kadobon betaalde. Uurtje later lukte het wel. Bestel al een paar online bij bcc. Nooit een probleem.

Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend geleverd!

In de winkel was het product niet op voorraad. De volgende dag keurig kosteloos thuisbezorgd.

Keurig binnen de tijd geleverd en coronaproof.

Soundbar via de webshop besteld, na 1 uur af te halen in de winkel en zo was het ook :) verder niets op aan te merken, gewoon uitstekend!

Prima kwaliteit, glad resultaat, ligt fijn in de hand, licht in gewicht. Apparaat is ook vrij stil.

Goed en snel

Prima

Ik ben naar een fysieke winkel gegaan, omdat ik een het product wilde zien voordat ik het kocht, had ik het via internet besteld, dan had ik het verkeerde product gekocht. De service was ook goed.

BCC bood voordeligste prijs voor de koelkast die ik besteld heb. Kwamen de koelkast netjes naar de eerste verdieping brengen en hebben hem zelfs nog snel op de plaats gezet waar ik hem wilde (waarschijnlijk na beoordeeld te hebben dat mij dit in mijn eentje niet gaat lukken). Zeer tevreden en zal hier in de toekomst nog een keer bestellen.

Super fijn geholpen in de winkel. In tegenstelling tot online webshops kan je hier je product nog in de winkel zien en voelen. Dat is ook de reden dat ik naar BCC ga.

uitzoeken in de winkel
betalen in de winkel
verkoper gaf goede uitleg
aflevering geheel ontevreden daar hij niet aangesloten kon worden

Ik kon het snel vinden via internet ook was de site heel overzichtelijk. Het bestellen ging heel snel en ook gemakkelijk zonder account.

Je werd goed op de hoogte gehouden van je bestellen en het was er ook super snel

Scorekaart voor BCC