Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat een negatieve ervaring met BCC.
Maandag 14 december 2020 een Samsung televisie gekocht via de webshop.
Een mooie aanbieding dus bestellen en betalen.
Ontvang een keurige bevestigingsmail en een mail mb.t. leveringsdatum.
Tot zover klopt alles totdat 2 uur voor moment van afleveren de telefoon gaat:
BCC,
Een zeer zakelijke dame die aangeeft dat het artikel niet geleverd kan en gaat worden.
Mag een alternatief kiezen of geld retour.
Oorzaak: voorraad webshop en daadwerkelijke voorraad lopen niet synchroon.
Wanneer je bij BCC iets koopt weet je dus niet of het echt geleverd gaat worden.
Helaas probeert de ijskoningin van de sales ordermanagement deze manier van zaken doen te rechtvaardigen.
Kan gebeuren toch?
Als slot, Daar waar de klant direct dient te betalen (heel normaal) doet BCC er minimaal 7 werkdagen over om een bedrag te restitueren.
Al met al een bijzonder negatieve ervaring met BBC.
De wijze van verkoop, een ongeloofwaardige motivatie waarom niet te leveren en de tijdsduur terugstorten van het reeds betaalde bedrag.
Jammer maar er zijn voldoende serieuzere concurrenten dan BCC.
Geen volgende keer meer.
Helaas geeft BCC indirect toe dat voorraden webshop en daadwerkelijke voorraden niet overeenkomen. Kleinigheidje.....
Dit wordt dan op een ijzig monotone wijze verteld.
AlgemeenVia de klantenservice geregeld dat ik een artikel uit de advertentie voor een bepaalde prijs zou krijgen. Ik kom in het filiaal zoeterwoude en verschillende personeelsleden weigeren mij het product voor de afgesproken prijs te verkopen. Na telefonisch contact met de klantenservice regelden ze de tv via telesales voor de afgesproken prijs en de tv kon ik gelijk ophalen. Ik kom binnen en er was opeens geen voorraad meer. Bovendien konden ze geen bestelling vinden.Ik had dus betaald, maar geen tv. Na lang telefonisch contact tussen de medewerker en telesales werd uiteindelijk de order geannuleerd.Dit was niet met mij besproken. Er kon niets voor me gedaan worden. Na aandringen kon ik vervanger van de filiaalmanager spreken. Ik deed mijn verhaal. Uiteindelijk heb ik oudere versie tv meegenomen met een kleine korting. Maar ik wel weer betalen voor een tv. Ik kon niet anders, want ik had echt een tv nodig.
VerzendingVerhaal hier boven vertelt mijn mening over de levering.
Nooit geleverd
Loze beloftes doen en niet waar kunnen maken.
Bcc zo ga je niet met klanten om.
Low service, high prices
AlgemeenDe bestelling werd snel en correct afgehandeld en betaald. De orderbevestiging volgde onmiddellijk. Een pluim verdiend.
Verzendingproduct 's avonds besteld en de volgende dag reeds in huis. En dat in coronatijd!
En de JBL Charge 4-luidspreker geeft een geweldig geluid.
AlgemeenTot aan de betaling geen probleem. Uiteraard.. Tot de aan de voordeur nog steeds prima..Maar daarna!
Tot aan de betaling geen probleem. Bij levering super slechte service. Ik ben rolstoel afhankelijk, droger en wasmachine werden in des betreffende kamer gedumpt alles in in verpakking. Oude wasmachine mee genomen. Maar alles zeiknat van plaats delict tot aan de voordeur. Jammer dat ik geen filmpje kan plaatsen. Dan was het nog veel duidelijker geweest hoe slecht deze service was!!. Ik ben er oprecht van slag van.
AlgemeenAlles super geregeld. Meteen optijd en dat zelfs in de Corona tijd. Ik raad het zeker aan
Algemeenmijn apparaat was defect en omdat het nog binnen de 2 jaar garantietermijn viel kreeg ik een giftcard. De hulp in de winkel was vriendelijk en behulpzaam.
VerzendingNa 14 maanden ging de 6-in-one platenspeler kapot en helaas kon het niet gerepareerd worden, maar werd het product vernietigd.
Klantenservicesnelle beantwoording via Whatsapp en correcte behandeling in de winkel
AlgemeenGoede service in de winkel. Producten snel geleverd. Helaas een product een deukje maar ook weer keurig zonder gedoe opgelost.
VerzendingKrijg optijd te horen wanneer ze komen. 5min voor aankomst bellen ze op ideaal hoef je niet continue naar buiten te kijken!
KlantenserviceProduct beschadigd maar zo tot een gewenste oplossing gekomen.
AlgemeenVia de Tweakers pricewatch bij BCC uitgekomen en het was vervolgens eenvoudig om de bestelling te plaatsen en af te rekenen.
VerzendingLevering was zoals op de website bij het product aangegeven.
AlgemeenBcc roosendaal is gewoon weg een top zaak personeel verstand van zaken zeer netjes. Mooie zaak
VerzendingKeurig op tijd
VerzendingKeurig op tijd
AlgemeenDe betaling ging goed, maar toen het product werd afgeleverd was hij plots 5,00 euro goedkoper. En de teruggaaf van 15.00 extra terug betaling via braun ging moeilijk. En wacht nog steeds op die teruggaaf.
VerzendingIn deze drukke tijd werd het pakje op de afgesproken tijd en data geleverd.
Algemeenin de winkel product gereserveerd, is later opgehaald. Enkele vragen zijn later door het personeel in de winkel Beneden Leeuwen tot de volle tevredenheid beantwoord.
Verzendinggereserveerd en opgehaald in de winkel
Klantenservicebegeleiding en advies gebruik zeer goed
AlgemeenOp black friday een bedrag betaald voor een Smart TV om te reserveren i.v.m. vervoer. Vandaag wezen ophalen, maar zag op de website dat de zelfde TV goedkoper was, de verkoper zei dan passen we het bedrag aan. Super blij mee
VerzendingOphalen in filiaal Alexandrium, de verkoop medewerker bracht de TV met een Kar tot aan de auto en hielp met inladen. Top!
KlantenservicePrima geholpen!
AlgemeenBestellen ging makkelijk, betaald met FreeBees.
Had het horloge om 21:00 besteld en kon het de volgende dag al af halen.
Binnen 24 uur had ik het horloge binnen!
AlgemeenIk ben erg prettig geholpen en heb duidelijke informatie gehad over het artikel wat ik wou aanschaffen
VerzendingEen fijn boxje voor een goede prijs!
AlgemeenMooi scherm helder en duidelijk en makkelijk aan te sluiten, Goede aankoop en zeer voordelig
VerzendingGeen levering , zelf meegenomen
KlantenserviceIk moest even wachten , maar daarna prima en zeer vriendelijk geholpen . Met een eerlijk advies.
AlgemeenDuidelijke site, inzicht in actuele voorraad status, makkelijk te vergelijken tussen producten en hele snelle levering. Bij eerdere aankoop ook goede ervaring met service/reparatie.
VerzendingSupersnel in huis: ‘s avonds bestelt en volgende middag al thuis.
AlgemeenPrima geadviseerd en stereoset levert een prima kwaliteit. De levering was keurig verzorgd en op tijd.
Algemeenprima snelle en professionele hulp bij de aanschaf. Duidelijk werd gemaakt dat een 6TB een goede prijs kwaliteit is.
Verzendingopgehaald in de winkel en product kwam snel uit magazijn
KlantenserviceFijne service.