Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling was makkelijk om te plaatsen en de bezorgers waren vriendelijk, efficiënt en snel. Ik zou opnieuw een bestelling plaatsen.
VerzendingProduct was eigenlijk uitverkocht, werd toch redelijk snel geleverd. Bezorgers waren professioneel en snel.
KlantenserviceKlantenservice is erg vriendelijk. Vanwege de drukte duurt het wel langer voordat je iemand spreekt.
AlgemeenBCC heeft een gemakkelijke webshop die je zonder problemen brengt waar je naar op zoek bent. De keuze is ruim en de prijzen zijn aantrekkelijk genoeg om wederom een opdracht bij hen te plaatsen. Daarbij zijn ze een van de weinigen die de American Express Card accepteren hetgeen voor mij doorslaggevend is geweest. Levering heeft ruim binnen de afgesproken tijd plaatsgevonden. Zo kan het dus ook
AlgemeenBesteld via bcc.nl en volgens afspraak de volgende dag in de winkel opgehaald. Goede service!
AlgemeenZe hebben niet zulke goede filteropties als tweakers.net. En dat vind ik erg jammer. Maar tweakers.net is wat dat betreft de enige (zo ver ik weet) waarbij je ook opties kan uitsluiten. En dat vind ik erg fijn.
VerzendingHet terughalen van een gebrekkig product word ook als levering behandeld. En de bezorgers weten gewoon vrij weinig.
Mijn wasmachine werd teruggenomen (heel veel gedoe) maar het betonblok kwam er dus aan de onderkant uit bij het verplaatsten. Daar heb ik nu nog 1 helft van liggen omdat ze niet doorhadden? dat dat bij het apparaat hoort? De andere helft kon ik ze direct in de handen drukken omdat dat bij de lift er pas uit viel. Wat ze enigszins raar leken te vinden.
Ze waren wel oplettend en voorzichtig wat betreft maneuvreren door een smalle gang
Het is meer de administratie die erachter zit. De mensen zijn vriendelijk en willen je best helpen, maar als zij niet alles weten kunnen ze ook niet goed helpen.
Ik heb te vaak monteurs over de vloer gehad, dat is ook toegegeven door BCC. Daarom heb ik uiteindelijk de koopovereenkomst kunnen verbreken, mijn geld terug kunnen krijgen en een tegoedbon van 50,- euro gekregen om wat goed te maken.
Maar achteraf een beetje jammer, want de bezorgkosten van 19,99 krijg ik niet terug... Dus eigenlijk dat doet ook niet veel voor de schade aan mijn kleding die bij 1 van de wasbeurten is ontstaan en alle stress omtrent dit alles.
AlgemeenZijnin de winkel geweest.goed geholpen door verkoper met veel kennis van zaken. Komen hier al geruime tijd.
KlantenserviceErg goed geholpen
KlantenserviceErg goed geholpen
AlgemeenHet zoeken op de website van het juiste artikel was gemakkelijk. De prijs is goed.
VerzendingDe communicatie over de levertijd en het levermoment is duidelijk. Er werd even van tevoren gebeld wanneer de bezorgers voor de deur zouden staan.
Aansluiting van het apparaat gebeurde netjes. Vriendelijke bezorgers ook.
AlgemeenRegelmatig aankopen gedaan bij BCC, nemen de tijd om je te informeren, snelle service, prijs/kwaliteit prima.
AlgemeenBereidwilligheid medewerker BCC artikel Waterfilter Philips op te zoeken op PC Evenzo het Artikel gepakt in de winkel zodat wij niet naar de eerste etage behoefde te lopen Uitleg Uitstekend.! Tevens afhandeling vriendelijk en professioneel. TOP !!!!
VerzendingAankoop in de Winkel, Geen wachttijd, Vlot en vriendelijke medewerker
AlgemeenBestelling eenvoudig geplaatst. Na betaling akkoord levering na 3 dagen rond afgesproken tijd. E mail en sms contact erna.
Verzendingervaren mensen die oude wasmachine meenamen. keurig mijn vragen beantwoord en gaven tips mee. Alles keurig aangesloten.
AlgemeenIets besteld via de webshop via een automatisch proces. Echter is de aankoop niet te annuleren via dezelfde manier en moet je mailen, bellen, whatsappen of een brief sturen.
Gelijk maar contact opgenomen, maar natuurlijk was het niet meer te annuleren omdat het al te ver in het bestelproces zat.
Edit: 10 dagen na bestelling, staat het pakket nog steeds op afgeleverd op hun website terwijl het geweigerd is aan de deur (ook zo geregistreerd in Track and Trace). BCC geeft aan dat de verwerking van de niet afgeleverde zending een paar weken kan duren, laat staan wanneer het geld terug komt.
Niet geleverd op de datum waar BBC van zei te zullen leveren.
KlantenserviceBestelling was niet te annuleren wegens DHL ondanks dat er een halve dag later nog geen trackingnummer aangemaakt was door BCC.
Beste KrazyJay,
Bedankt voor je review.
Als het pakket al is verstuurd kan het inderdaad niet meer geannuleerd worden. Pakketten worden zo snel mogelijk na het plaatsen van een order naar DHL verstuurd. Je kan het pakket natuurlijk nog wel weigeren aan de deur, zodat het retour wordt gestuurd aan ons. Het pakket aannemen en een retourzending doen, of retourneren in een BCC filiaal kan ook.
Team BCC
AlgemeenIk bestelde online en binnen enkele seconden had ik het product in mijn mailbox (gamecode). Perfect!
VerzendingDirecte levering na bestelling op site.
AlgemeenProduct is nooit geleverd omdat BCC het accepteert dat DHL slechts één afleverpoging doet. Buiten mijn schuld wordt er geretourneerd. Mijn geld krijg ik pas terug BCC de retourzending heeft ontvangen?!!
VerzendingDHL probeert na sluitingstijd af te leveren bij het eigen afhaalpunt. En hop ... meteen retour afzender!
KlantenserviceNiet in staat op probleem op te lossen. Niet bereid om voorbij eigen (onzinnige) procedures te denken. Geen empathie.
Algemeenfijn dat je snel de bestelling kan doen bij bcc. en had snel mijn giftcard in mij mailbox.
AlgemeenMakkelijk te vinden uitstekende hulp .betaling met pin lekkere koffie
netjes en snel geholpen. top
Uit stekend geholpen
AlgemeenHeel goed geholpen. Kreeg goed antwoord op de vragen die ik stelde en ben heel tevreden met de keuze
VerzendingNetjes
AlgemeenHelaas door een fout van bcc product verkeerd geïnstalleerd.
Zelf met moeite iemand aan de telefoon gekregen waarbij eerste meerde malen de verbinding wordt verbroken.
Slechte servies en word je slecht te gemoed gekomen met een oplossing.
Bezorgers letten niet op.
Zijn meer met elkaar bezig en met naar huis gaan dan met het werk.
Super slecht te bereiken en komen niet met oplossing dit moest vanuit de winkel zelf
Komen.
Algemeenordernummer 202212-00452699784
Product is nooit geleverd omdat BCC het accepteert dat DHL slechts één afleverpoging doet. Buiten mijn schuld wordt het product geretourneerd. Mijn geld krijg ik pas terug als zij de retourzending ontvangen hebben!!
DHL levert buiten openingstijden aan hun eigen afhaalpunt! En hop ... meteen retour afzender!!
BCC reageert op mijn 1e review met de mededeling "er moet een nieuwe order worden aangemaakt om opnieuw te kunnen verzenden" ... dat is een andere manier om het probleem te omschrijven, geen verklaring en al helemaal geen oplossing
BCC neemt geen verantwoordelijkheid en blijft zich verschuilen achter onzinnige 'procedures'. Je krijgt je geld pas terug als DHL de retourzending weer boven water heeft gekregen. DUS ... als DHL de zending helemaal kwijtmaakt kun je naar je geld fluiten?!
Beste Grass,
Bedankt voor je review.
Vervelend dat de pakketbezorging is verprutst. Sorry voor het ongemak. Dat een retour niet ongedaan gemaakt kan worden voor een nieuwe bezorgpoging is ook vervelend, het is begrijpelijk dat dit helemaal niet goed overkomt. Er moet echter een nieuwe order geplaatst worden voor een nieuwe bezorgpoging, in zulke gevallen.
Hopelijk kunnen we het een beetje goed maken. Kan je hier het ordernummer doorgeven? Daarmee kunnen we het nodige opzoeken en nemen we contact met je op.
Team BCC
AlgemeenLogitech Anywhere 2s besteld tijdens de black friday periode (18-11). Het product verscheen in de track&trace van DHL, maar is daar nooit aangekomen. Na een week 'onderzoek' door DHL is de bestelling door BCC geannuleerd. Na meerdere toezeggingen door de klantenservice van BCC heb ik 29-12 het bedrag nog steeds niet op mijn rekening teruggestort gekregen.
Update 10-1: klantenservice geeft aan, dat het bedrag meegenmen is in de terugbetalingen van 10-1, en dat het binnen 10 dagen op de rekening ou moeten staan.
Pakket is verdwenen bij DHL. Op aandringen door mij is uiteindelijk een onderzoek gestart. Product is niet meer nageleverd
KlantenserviceReactie via mail kan tot 4 dagen duren. Via Whatsapp 24 uur, en telefonisch ben ik er niet doorheen gekomen. Meerdere toezeggingen dat de financieele afdeling het bedrag terug gaat storten. Meer dan een maand later nog steeds niets ontvangen.
Beste vandijk,
Bedankt voor je review.
Vervelend dat de bezorging niet is gedaan. Als we niet snel genoeg terugbetalen maken we het alleen nog maar vervelender. Sorry voor het ongemak.
Is de mislukte order intussen terugbetaald? Zo nee, geef hier dan alsjeblieft het ordernummer door.
Team BCC
AlgemeenBij het retourneren van een product ging er van alles mis.
- Op de website werd aangegeven dat ik het product retour kon doen in een van de BCC winkels. Dit ging dus niet, want bij de BCC-winkel aangekomen, moest ik het pakket afleveren bij een DHL-punt...
- Ik heb 7 weken moeten wachten op mijn geld.
- Klantenservice was totaal niet behulpzaam en gaven geen oplossing (Via Mail, twitter , telefonisch en WhatApp geprobeerd)
- Pas toen ik dreigde met juridische stappen kwam er een beetje voortgang in...
Het product is binnen de afgesproken tijd geleverd en is goed aangekomen.
KlantenserviceIk heb contact proberen te zoeken via Mail, WhatsApp, twitter en telefonisch. Ik moest bij al deze diensten erg lang wachten op reactie. En de reactie die ik kreeg was niet heel erg behulpzaam. "Het is erg druk, dus het kon allemaal wat langer duren..."
Beste Ranc,
Bedankt voor je review.
We horen je niet zo lang te laten wachten op een terugbetaling. Sorry dat het zo erg mis is gegaan.
Je geeft aan dat er daarna contact is geweest voor de oplossing. We hebben echter ook iets goed te maken met je, het zou op zijn plek zijn als we een geste doen. Hebben we dat al gedaan? Zo nee, geef hier dan alsjeblieft het ordernummer door, dan doen we dat alsnog.