Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenna een chat bericht suoer geholpen via de telefoon.
Alle lof.Blijf zeker klant bij jullie.
Helemaal gegaan zoals in mail beschreven.
Heel vriendelijk zelfs vroeg in de morgen.
zoals vermeld vraag werd meteen via de telefoon opgepakt e
n super afgehandeld
AlgemeenIk kreeg m’n pakket gelijk de volgende dag en ik kan op elke manier betalen. Gelijk of achteraf en zelf in termijnen
---
Ik heb zelf dr klantenservice niet gebruikt want alles is soepel afgelopen
Zending was heel snel en ik kreeg m’n pakketje gelijk de volgende dag
AlgemeenWerkt meteen onder mijn windows 10 usb erin en draaien maar. Ik had een andere maar die gaf ruis op mijn koptelefoon. Deze werkt perfect echte aanrader.
AlgemeenHad een verkeerd product gekregen maar na omruilen in de winkel was alles super opgelost
Was op tijd binnen
KlantenserviceGoede service en vriendelijke mensen
AlgemeenHeel makkelijk de bestelling te plaatsen, Ook snelheid waarmee bestelde geleverd kon worden was uitstekend
---
Een dag na de bestelling is het gevraagde geleverd
Bestelling is geleverd op de aangegeven tijd
AlgemeenVrijdagavond 22.30 u een Google Chromecast besteld en betaald.
De dag erna lag mijn bestelling netjes klaar in de winkel vlakbij. Leuk ingepakt en door een vriendelijke meid aan mij overhandigd. Helemaal goed!
AlgemeenVia Tweakers kreeg ik een prijsalert voor de Huawei P30 Pro New Edition. Laatste toestel met Google Services, in de aanbieding bij BCC. Het bestelproces verliep soepel en het toestel werd zeer snel bij me afgeleverd.
VerzendingHet toestel zat in zijn originele doosje en deze was los in de verzenddoos gestopt met één plastic luchtkussentje ernaast. Dat geeft niet echt bescherming.
KlantenserviceVia de chat vertelde een BCC-medewerker mij dat dit toestel zonder Google Services en Play Store komt. Ik weet dat dat niet zo kon zijn (namelijk: Huawei heeft dit toestel juist om dat te omzeilen als New Edition uitgebracht!) dus heb hem toch maar besteld. Gelukkig had ik gelijk dus hoefde hem niet terug te sturen.
AlgemeenDuidelijke site en duidelijke informatie. Betalen ging ook soepel en makkelijk met iDeal. Werd op tijd bezorgt
AlgemeenBCC; telefonische klantenservice 20min. wachttijd (4x), retour procedure super omslachtig. Rede dat dit mijn laatste aankoop was.
Verzendingontvangen van product ging prima - het retourneren was een drama, dit niet eerder zo slecht ervaren.
Klantenserviceklantenservice telefonish slecht bereikbaar; minimaal 20min. wachttijd (4x moeten bellen).
Retour is een drama; DHL erkend de retour niet, bcc staat niet in klant systeem. Vervolgens naar de BCC gestuurd; daar was t ook allemaal lastig en moeilijk.
Onderaan de streep ruim 4uur bezig geweest om een product te retouneren.
AlgemeenFraaie klokradio die na het downloaden van de gebruikershandleiding bij Philips - bijgeleverde Quick start guide is erg summier - simpel is te installeren. Gaaf is de mogelijkheid je Samsung/IPhone draadloos op de laden gedurende de nacht bovenop de klokradio zonder dat het invloed is op het verdere gebruik. Voor weinig geld een mooi product.
VerzendingIn de avond besteld en de volgende middag geleverd. Klasse
Algemeenomdat de shopgesloten was heb ik via BCC klantenservice een siemens droger besteld. Prima geholpen. Enkele dagen later is de droger by ons via een bezorgdiienst, die voor BCC rijdt, bezorgd mooi in een bloktijd. Netjes uitgepakt, de oude en de verpakking meegenomen. Prima in een woord
AlgemeenGisteravond om 19.00 uur besteld en vandaag om half 4 in huis. Betaald met een cadeaukaart. Alles ging supersnel en zonder problemen.
VerzendingVerzending via DHL, perfect.
AlgemeenGemakkelijk gevonden wat ik zocht, besteld, betaald via IDEAL en binnen 1 uur een mailtje dat het klaar lag op het DHL servicepunt van BCC.
VerzendingKeurig ingepakt in een BCC doos met factuur. Er kwam snel iemand en voor ik het wist stond ik al weer buiten, mét doos!
KlantenserviceVoor mijn bestelling contact gehad met de klantenservice. Vriendelijk en snel geholpen. Ook kon de telefoniste kijken of het artikel van mijn keuze aanwezig was in het filiaal van mijn keuze!
AlgemeenIk kon het product makkelijk vinden de juiste prijs stond erbij.en
Betalen ging snel via de site
Goed verpakt.snelle verzending
KlantenserviceGeen klachten
AlgemeenHeb het gasstel gekocht in nov 2020 , vandaag in mijn nieuwe keuken de andere geplaatst
Verzendingwas goed verpakt en op tijd bezorgd
Klantenserviceprima geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan
AlgemeenIk kwam bij het ophaalpunt om 18.01. Winkel was net dicht maar er werd nog even open gedaan. Bedankt!
AlgemeenIk kon het product makkelijk vinden, de juiste prijs stond erbij en her betalen ging erg simpel.
Super snel bezorgd.
Goed
AlgemeenDe website werkte probleemloos en het was makkelijk om de gewenste telefoon te bekijken en te bestellen
VerzendingBlitssnel
AlgemeenGoede en directe correspondentie met de juiste adviezen m.b.t. de snelle levering.
Kortom heel goede service
---
Tot op heden niet van toepassing
Wasmachine is op het goede adres en op de afgesproken tijd zoals ruim van te voren was medegedeeld afgeleverd.
AlgemeenSuper eenvoudig en meerdere keuzes om de betaling te voldoen.
Zowel IDeal, achteraf betalen maar ook keuze uit andere bataalopties
Erg snelle levering, gisterenavond laat besteld en vandaag al bezorgd.
Door bezorgdienst DHL. Ook netjes geleverd in het tijdsvlak