Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn deze Corona-tijd werd ik door de medewerker van de winkel zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een laptop. Deze was niet in de winkel voorradig maar werd door die medewerker naar de website gestuurd. Ook daar was het bestellen een fluitje van een cent. Volgende dag in huis.
VerzendingDe laptop kwam de volgende dag al binnen. Hij was netjes verpakt en er zat ook een sticker bij voor eventueel retourzenden.
KlantenserviceDoor de medewerker zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Algemeenik ben al lang klant bij B C C zeer te vrijdijg met Prijs en kwaliteit
Verzendinggoed en professioneel alles gedaan
AlgemeenBestelling ging heel gemakkelijk, 1 dag later al geleverd en door zeer vakkundig personeel is mijn inductieplaat geïnstalleerd ondanks dat er iets van problemen waren met mijn aansluiting. Installeerde de kundige monteur mijn plaat en maakte het geheel werkend. Dik vet tevreden, volgende keer weer BCC!!!!
VerzendingSnel en netjes gewerkt en ze namen alle verpakkingsmaterialen weer mee.
AlgemeenDe site van BCC is overzichtelijk, de artikelen duidelijk beschreven. Dankzij de mooie aanbiedingen doe ik regelmatig aankopen.
VerzendingDe bestelling werd snel en stipt op tijd bezorgd en keurig op de eerste verdieping afgeleverd
AlgemeenVia BCC.NL een droger besteld. Op de site stond voor 23.59 besteld morgen in huis.
Ik heb de droger op woensdagavond besteld en werd pas dinsdag geleverd.
dit zijn geen afspraken.
Voldoet aan wat ik wilde hebben
KlantenserviceContact gehad met BCC over levering en ook nog BCC te Sittard.
In Sittard zijden ze dat ze allen een levering op dinsdag en donderdag krijgen.
Dus ik heb 4 werkdagen moeten wachten in plaats vaan 1.
Ik heb al gezegd dat ik er spijd van heb dat ik bij BCC besteld heb.
AlgemeenAlles ging volgens het boekje netjes aangesloten oude wasmachine mee retour en makkelijk betalen met de pin.
VerzendingKeurig aangesloten
AlgemeenBose surround speakers zwart besteld 's-avonds laat, volgende ochtend een Whatsapp bericht dat speaker pas in maart leverbaar is helaas. Alternatief witte variant door medewerker BCC op gewezen, welke goedkoper blijkt te zijn. Deze in de ochtend zeer voorspoedig geregeld met enorm prettige en vlotte service en in de middag kunnen ophalen in Vlaardingen.
VerzendingMoest ophalen in VLaardingen, goed bereikbaar en snelle service ter plekke.
KlantenserviceNadat eerst bleek dat mijn bestelling in het water bleek te vallen, enorm service- en klantgericht is er gezocht naar een oplossing en heeft mij verrast als klant. Zeer prettige ervaring met de oplossing en afhandeling van mijn bestelling.
AlgemeenVia telesales order geplaatst, dat ging soepel en makkelijk. Vriendelijk te woord gestaan goede deal. Ook installatie werd correct aangeboden.
VerzendingAlle vier de apparaten zijn keurig geplaatst en aangesloten.
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
AlgemeenSuper service,zaterdag besteld maandag geleverd,keurig van tevoren gemeld hoe laat,ik ben heel erg tevreden,dankjewel..
Woorden genoeg denk ik8
Geleverd door een aardige medewerker
KlantenserviceEen week nadat wij de Harman Kardon Citation hadden besteld zagen wij dat ie in de aanbieding kwam,even gebeld en zonder verdere vragen werd ons verteld dat we het teveel betaalde teruggestord op onze rekening,top top top
AlgemeenAlles ging soepel qua bestellen, betalen, levering..... het is niet de eerste keer dat ik van BCC iets koop. Ze hebben mij vertouwen gewonnen.
VerzendingHet procedure van levering vond ik toppie. Een dagje vantevoren krijg je een mailtje wanneer jij je bestelling aangeleverd wordt ook half uurtje voordat de bezorger komt word je nog maals gebeld.
AlgemeenMakkelijke site waar alles goed te vinden is. Super snelle levering. Betaling ging ook duidelijk en snel.
VerzendingPakketje was echt heel snel binnen, ondanks de corona drukte.
Algemeenmakkelijk te bestellen op site van bcc, perfecte levering, goed ingepakt niets op aan te merken.
Verzendingverzending via DHL volgende dag geleverd
AlgemeenHet gehele proces is zeer soepel verlopen. Wat wel jammer is is dat het annuleren van een bestelling alleen kan met grote producten. Producten die geleverd worden via DHL zijn volgens de helpdesk nooit meer te annuleren.
Een mail gehad dat het schrijven een bon oplevert.
Keurig snelle levering en een goeie verpakking.
KlantenserviceDe richtlijnen op de website geven je weinig keuze als je er achter komt dat je het verkeerde besteld heb in de avonduren. We reageren binnen 4 uur via whatsapp en op mail binnen 4 dagen.
De dag er op (~ 10 uur later) dus de vriendelijke melding dat een DHL bestelling niet geannuleerd kan worden.
AlgemeenIk ben altijd zeer tevreden over BCC. Goede Producten en Goede Service. Zeker niet te vergeten vriendelijk personeel.
VerzendingProducten komen altijd zoals beloofd op tijd. Goed en Netjes verpakt.
KlantenserviceWord altijd goed geholpen, aardige mensen die de tijd voor je nemen en helpen waar ze kunnen.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling op dinsdag 5 januari 2021 leverde geen problemen op. Wel een probleem was de leveringsdatum. Geleverd zou worden op woensdag 6 januari 2021, maar in de bevestiging van de bestelling was dat woensdag 13 januari geworden. Belde met BCC en kreeg Leo de Reus aan de telefoon, die aangaf dat door de drukte eerdere levering niet mogelijk was. Met hem maakte k de afspraak eerst te laten meten (13-1) waardoor de levering naar de 14e werd verzet. Het gesprek was erg vriendelijk.Wel moest ik het meten eerst betalen (hoewel ik machine al gekocht had) en zou het geld later terug krijgen,
VerzendingDe meting op 13-1-2021 gaf aan dat de vaatwasser geplaatst kon worden. Op de 14e kwamen 2 heren met de vaatwasser. Ze probeerden hem te plaatsen, maar die paste niet.Er was niet goed gemeten en ik moest een klusjesman laten komen om van de betonbodem waar de vaatwasser op moest komen een cm. weg te laten bikken. De volgende dag kwam mijn klusjesman, bekeek de zaak even en zette de vaatwasser zonder problemen op zijn plaats. Kosten: 20 euro. Opnieuw BCC gebeld (alles bij elkaar nu al dik 50 minuten aan de lijn gehangen) en afgesproken dat men een nieuwe leveringsdatum zou zoeken. Later werd mijn vrouw gebeld, werd afgesproken dat levering de 16e zou plaats vinden en dat de 20 euro zou worden vergoed. De 16e kwamen opnieuw 2 heren, waaronder een goedlachse en zeer deskundige curacaonaar. In een vloek en een zucht stond de vaatwasser op zijn plaats en werkte.Dat was voor het eerst dat we blij waren met BCC.
KlantenserviceZoals hiervoor al uitgelegd ging dit zonder problemen, al was het natuurlijk een mijl op zeven dat ik het meten eerst moest betalen en de kosten later terug kreeg. Tot nu toe heb ik dit geld en de 20 euro van de klusjesman nog niet gezien.
AlgemeenGebeld naar het filiaal vanwege een koptelefoon. Werd keurig door het schap heen gepraat en geholpen, op basis van mijn wensen. Had binnen 2 tellen de betaling op de mail en kon het daarna gelijk ophalen. Hoe snel kan je een product hebben in corona-tijd. Dochter weer helemaal happy!
Algemeengoed overzienbare website, gemakkelijk te bestellen, veel op voorraad in tegenstelling tot concurrent die pas in februari kon leveren, prijzen oké
Verzendingavond tevoren sms met tijd van levering, op afgesproken tijd bezorgd en geïnstalleerd.
AlgemeenIk vind over het algemeen een top winkel. De service daar is top en ik word vriendelijk geholpen.
VerzendingHet kwam op tijd aan.
KlantenserviceZe nemen op tijd op.
AlgemeenKomt voldoende vocht uit en maakt geen geluid. Luchtvochtigheid in de kamer schiet na gebruik omhoog
AlgemeenDe MSI Optix G32CQ4 werd de volgende dag al geleverd, goed verpakt en verzegeld met een hoge korting (tijdelijke aanbieding). Direct kreeg je de bestelinformatie en de volgende dag een digitale factuur. Mijn zoons zijn heel tevreden over de (game) monitor, scherpe aanbieding, mooi groot, curved scherm, uitstekende grafische kwaliteit, snelle reactietijd, quad HD (nodig voor grootte scherm) en 165 Hz. Scherm zet je vrij ver van je af, achterop bureau, voor beste game & werkervaring. 32 inch is juist fijner dan 27 inch, aangezien deze hoger en breder is en bij curved scherm zou 27 inch wat laag (hoogte) uitpakken.
VerzendingDe MSI Optix G32CQ4 werd de volgende dag al geleverd, goed ingepakt en verzegeld. Het verzend proces werd goed aangegeven.