Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWebwinkel en fysieke winkel vullen elkaar goed aan. De informatie op de website is goed en volledig.
AlgemeenBCC Bergen op Zoom heeft op dezelfde dag van melding, het mankement dat ik zelf veroorzaakt had aan de nwe tv, verholpen. Paul Witjes heeft alles opgelost, heel snel en op bijzonder aardige en klantgerichte manier. Ik heb al veel apparatuur bij BCC Bergen op Zoom gekocht en ben een super tevreden klant.
Fijn om te kunnen rekenen op hulp als dat nodig is!
De levering van de nwe tv was gewoon netjes, op tijd en klantvriendelijk
AlgemeenIk vind achteraf betalen prettig
Als iets niet goed is of beschadigd dan zit je niet met je geld erin
Avond van te voren krijg je tijdsindicatie binnen 2 uur dat ze komen
Ook nog kwartiertje van te voren telefoon
Duidelijk en correct
AlgemeenGistermiddag iets besteld via de website van BCC. Netjes op de hoogte gehouden en kon het vanochtend uitpakken. Zeer tevreden over de service.
AlgemeenWas makkelijk te bestellen en kon het de volgende dag ophalen helemaal super en erg blij mee
VerzendingVolgende dag opgehaald heel blij mee top
Algemeenprima prijs en een goed product snelle levering met een telefonische terug melding voor levering
VerzendingPerfecte telefoon gebruik deze al tijden en nog nooit problemen gehad
AlgemeenBen goed geïnformeerd over mijn nieuwe aankoop van een Lenovo laptop. Kon hem direct meenemen.
Hij werkt als een zonnetje.
Altijd welkom als er nog eventuele vragen zijn.
Zeer tevreden klant.
AlgemeenDe website bekeken en vergeleken en keuze gemaakt. Daarna besteld en betaald.
Vandaag levering ontvangen met de nodigen mails en telefoon dat ze eraan kwamen. Ik vind dit heel goed geregeld. Een echt pluspunt
Op juiste tijd geleverd en geen beschadigingen aan verpakking
AlgemeenWe wilden een accu stofzuiger en zijn ontzettend goed geholpen door de verkoper, hij wist ons dingen te vertellen waar ik het bestaan nog niet eens van wist, fantastisch
VerzendingStofzuiger doet en kan meer dan verwacht
KlantenserviceGoede verkoper, heerlijk eerlijk, lekker gewoon.
AlgemeenVery easy to search and compare items on the website, and the product was delivered the next day!
AlgemeenHad een HIRSCHMANN GEDU15 12,49 euro en een HIRSCHMANN A000907 27,89 euro nodig, bestelproces is eenvoudig en zoekopdrachten ook.
VerzendingVolgende dag in huis en geleverd door DHL. Goed verpakt en op de hoogte gehouden.
AlgemeenSnel besteld en snel geleverd. Retourlabel zat er alvast bij (maar niet nodig). Rugged externe harddisk besteld. Ruime keuze op de website en en duidelijke omschrijving. Track and trace code ook snel gekregen.
VerzendingNetjes verpakt en sneller geleverd dan verwacht. Prima
AlgemeenBosch Induciteplaat besteld. Informatievoorziening was duidelijk op de website, hoewel iets meer uitleg over de nisdiepte wel handig zou zijn. De optie om te vergelijken was erg handig om zo de Bosch met een Philips alternatief te vergelijken. Gratis inbouwen was inbegrepen.
VerzendingIk kreeg een SMS met een link waar ik de bezorgers kon volgen. Deze waren ruim op tijd en hebben van tevoren nog even gebeld voor ze er waren. Enige wat ik jammer vond is dat deze bezorgers tijdens het inbouwen geen mondkapje op hadden. Wij hebben deze wel uit voorzorg opgedaan. Voor de rest aardige mensen die de plaat netjes hebben geplaatst.
KlantenserviceWij hebben gebeld met de vraag hoe de nisdiepte werkt van een inductieplaat, sinds dit niet helemaal duidelijk op de website stond. De persoon aan de lijn vertelde niet heel duidelijk hoe het zat maar we konden het er wel uiteindelijk uit opmaken wat hij bedoelde.
AlgemeenDe informatie op de website was zeer uitgebreid en relevant voor de keuze van dit product. Verder was het bestelprocess erg intuitief en was de beschikbaarheid duidelijk te vinden.
VerzendingProduct netjes ingepakt en zorgvuldig beschermd verzonden. De verzendprocedure was ook volledig naar verwachting en aankomst zoals aangegeven.
AlgemeenHet plaatsen en verwerken van de bestelling ging vlekkeloos. Erg overzichtelijke website met de juiste informatie correct zichtbaar en ook een verwachtte levertijd voor deze aankoop.
VerzendingHet product was met zorg verpakt en kwam intact aan op de verwachtte leverdatum.
AlgemeenGoede prijs kwaliteit verhouding handig voor je speakers van lg, makkelijk in gebruik en om te installeren
VerzendingGoede prijs kwaliteit verhouding handig voor je speakers van lg, makkelijk in gebruik en om te installeren
KlantenserviceGoede prijs kwaliteit verhouding handig voor je speakers van lg, makkelijk in gebruik en om te installeren
AlgemeenSamsung koelkast besteld en geleverd door BCC bezorgservice. Erg vriendelijk en gelijk mijn oude kapotte koelkast retourgenomen.
Reguliere prijs was bij BCC trouwens gelijk aan de superstunt bij MM.
Zeer tevreden!
Vriendelijk en behulpzaam!
AlgemeenStoom/strijkcombi gekocht, door die kut corona is winkelbezoek helaas niet mogelijk.
Gekozen voor klik & Collect. Van keuze mogelijkheid tot ophalen in de winkel wordt het goed verzorgd door bcc. Had de bestelbevestiging nog niet in de mail of de winkel belde al met een tijdslot. Bcc heeft goede kwaliteit en dienstverlening
Gekozen voor Klik-Collect. Ook dit was goed verlopen.
KlantenserviceVriendelijke dienstverlening aan de telefoon, duidelijk, begripvol, correct.
AlgemeenIk heb gebeld en wat dingen gevraagd van hoe en wat.
Ze leggen het me duidelijk uit.
En besteld en 4 uur later op gehaald.
Bedankt
Het was snel geregeld.
En ophalen uit de winkel was ook ok.
AlgemeenHet wordt snel en geleverd.. helaas zet de post bezorger het tegenwoordig voor de deur en gaat dan zelf weg..