Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSuper snel, makkelijk te vinden dat ik zocht, snelle levering netjes op de hoogte werd ik gebracht super team
VerzendingLevering volgende dag al vroeg in huis, klantvriendelijk personeel die alles netjes afhandelden
KlantenserviceMooie en nette service respect vol en trouw als er iets van probleem zijn ook dat werd netjes gehandeld
AlgemeenHelaas 2- items van mijn besteling niet afdoende op voorraad. Hierdoor hebben ze deels de bestelling moeten annuleren. Management op voorraad is wellicht iets om over na te denken vanuit enterperise.
AlgemeenBen deskundig geholpen en heel erg blij met het product . Het werkt precies zoals vermeld
VerzendingHelaas was het product niet gelijk op voorraad. Maar met de bestelling alsnog snel binnen
KlantenserviceZoals hiervoor vermeld. Personeel was deskundig en het product is zelfs beter zoals beschreven
AlgemeenIk heb een goede e-reader kunnen kopen bij BCC. Een paar dagen later zag ik dat de algemene verkoopprijs met €30 was gedaald. Ik ben naar de winkel in Dukenburg te Nijmegen terug gegaan en heb hen dit voorgelegd. Ik weet van vroeger dat BCC een regeling heeft van als het apparaat ergens anders goedkoper wordt aangeboden je dat kan melden en het verschil van dat bedrag terug zou krijgen. In mijn geval heeft BCC de prijs in de loop van deze week zelfstandig goedkoper aangepast. Dat blijkt dus helemaal geen probleem te zijn. Vandaag ben ik terug gegaan naar de winkel met mijn factuur. Geen probleem. Zo weer €30 terug kunnen krijgen. Mooi zo. Top toch zo'n service. Dit geldt dus voor 14 dagen na aankoop.
KlantenserviceGeen problemen ervaren. Alles goed in de geleverde service!
AlgemeenOnline een reservering gedaan omdat we het product graag meteen in huis wilden hebben. We werden gebeld omdat er een mismatch in het voorraadbeheer was en het product niet in de winkel was. Vervolgens bij een andere winkel gereserveerd en binnen 10 minuten bevestiging gekregen. Konden deels afrekenen met VVV bonnen.
KlantenserviceKlantenservice was behulpzaam met het vinden van een oplossing zodat we het product dezelfde dag konden ophalen.
AlgemeenHet artikel van de aanbieding, die ik zocht, was alleen in Zoeterwoude te krijgen en dat is te ver.
Na contact werd mij verteld dat er nog 1 in Sliedrecht te krijgen was.
Goed meegedacht, personeel (Yosri) in Sliedrecht was vriendelijk, behulpzaam en gaf goede informatie.
Goed meegedacht met de door mij gestelde vraag.
AlgemeenTelefonisch gecheckt of ik juiste Machine bestelde, aardig geholpen. Online makkelijk navigeren en de volgende dag geleverd en geinstaleerd
KlantenserviceAardig en vakkundig geholpen.
AlgemeenHier online een TV besteld omdat deze maar liefst 100 euro goedkoper was dan bij die koele blauwe en ik niet iets wil bestellen bij andere webshops die alleen dozen schuiven en niets geven om de klant.
BCC heeft in het verleden zowel online als in de winkel al een aantal positieve ervaringen opgeleverd, dus leuk om daar weer eens iets te bestellen!
Op zaterdag besteld op maandagochtend afgeleverd, keurig! De TV werd afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Of eigenlijk in het window dat ik via een SMS ontving. Hier niet zoals bij die blauwe dat je 15 minuten van te voren gebeld wordt. Dat is dan toch net even iets minder en vandaar geen uitstekend voor verzending. Maar zoals gezegd: geleverd volgens verwachting!
AlgemeenProduct online gezien en dezelfde dag in de winkel op kunnen halen. Product gekregen zoals omschreven.
AlgemeenVia de website de juiste stofzuiger uitgezocht. Vooral naar de recensies gekeken. De gebruikers weten het toch het beste. Een goede keuze kunnen maken. Fysiek in de winkel afgehaald. Meteen geprobeerd. Zuigt uitstekend. Is heel licht. Ruikt niet in het gebruik. Heb alleen mijn twijfels over het oprol systeem. Lijkt heel fragiel .
AlgemeenGoede service en eerlijke voorlichting en zoals gewoonlijk zeer deskundig personeel. Prettige winkel om te komen.
AlgemeenIk kreeg korting op andere machine omdat niet geleverd kon worden.
Werd op tijd geleverd.
Het product werd op tijd geleverd en zonder schade geleverd
KlantenserviceIk moest wel lang wachten bij de klantenservice. Uiteindelijk opgelost.
AlgemeenBestellen ging makkelijk en niet de prijs was 'netjes'. Er werd een levertijd van 3 weken beloofd, maar dit werd al snel 5, zonder dat ik de status te horen kreeg.
Bij contact werd er 'geschermd' met "ja dat weten wij niet. Ligt aan de leverancier".
Volgende de communicatie zouden de installateurs er tussen 07:36 en 09:36 aanwezig zijn. Drie uur later nog niets vernomen.
Na vele malen proberen te bellen eindelijk een medewerker gesproken: "ja sorry maar het gaat niet geleverd worden, want het is niet op voorraad".
Op de vraag waarom ik dan uberhaupt een afspraak kon inplannen: "ja denk dat ze niet goed hebben gekeken".
Bij telefonisch contact wordt de verbinding meerdere malen verbroken, want het is 'te druk' en via WhatsApp krijg ik ook geen (directe) reactie.
Pas bij de 5de keer proberen krijg ik na 20 minuten iemand te spreken.
Het laatste deel van hun slogan "Low Pricing, High Service" kunnen ze wat mij betreft schrappen.
AlgemeenMooie strakke tv mooie beeld helder mooie geluid ben hartstikke blij met deze prachtige tv aankoop bedankt bcc ☺️👌
VerzendingSuper snel bedankt
KlantenserviceVriendelijke personeel
AlgemeenVeel apparaten koop ik al jaren bij BCC. Klantvriendelijk en kennen hun producten. Fijne winkel.
VerzendingGisteren een elektrische deken gekocht bij BCC. MERK Inventum HN1312V.
Gisteren gelijk gebruikt.
Heerlijke elektrische deken met extra warmte aan de voeten.
Ben er erg blij mee.
Echt een aanrader!
AlgemeenDuidelijke website, klantvriendelijk in gebruik en erg overzichtelijk
makkelijke zoek functie en je kunt ook dingen vergelijken
vriendelijke bezorging, installeren het ook voor je en leggen het ook uit bij vragen
Klantenservicevriendelijke klantenservice denken met je mee en zoeken naar een juiste oplossing
AlgemeenIn de kerstvakantie Minecraft voor de Nintendo Switch gekocht voor / samen met mijn zoontje van 6. Dit vooraf besteld via de website en zou dan binnen een uur klaar liggen in de winkel. Een half uur later was het al zover en stonden wij al in de winkel natuurlijk (BCC Den Bosch). Medewerker deed het bovendien erg leuk en nam er de tijd voor richting mijn zoon, die het allemaal wel een beetje spannend vond, zo met z'n portemonneetje met spaarcentjes van opa en oma. Complimenten.
AlgemeenGoed, vanaf het bestellen tot aan de levering. Ik ben er zeer tevreden over. Werd ook keurig optijd geleverd.
Verzendingbestelling werd netjes optijd geleverd en ook zoals beloof naar boven gebracht. Oude wasmachine werd ook weer meegenomen.
AlgemeenAantrekkelijke aanbiedingen op site van BCC. Bestelling opgehaald in Beek (LB) en medewerkers zijn uitermate vriendelijk en bekwaam.
AlgemeenNa botte reactie van filiaalmanager andere medewerker aangesproken, deze (dhr. Leijten) heeft ons op een vriendelijke en klantvriendelijke manier geholpen.