Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenik kocht een telefoon (oppo a15) met extra 15 korting Dank je wel voor dit actie en goed klantenservice.
lachende en vriendelijke klantenservice
AlgemeenDe Airfryer van Philips XXL was een prima aanbieding en deze is snel en goed geleverd.
VerzendingBinnen de aangegeven tijd geleverd.
Algemeenin winkelwagen plaatsen betalen en afronden ging eenvoudig, je kan goed kiezen of je het komt afhalen of bezorgd wilt hebben
Verzendingde friteuse is zo in originele doos verzonden, sticker erop en klaar. doos nu beschadigd
Klantenservicereageren snel op whatsapp voor vragen. prima
Algemeenfrituurpan was zo in eigen doos verzonden zonder bescherming verzonden niet netjes en doos kapot bij aankomst.
Klantenservicezo een verzendlabel op eigen doos, slecht verpakt verzonden dus
AlgemeenAlles betaald via cadeaubonnen. Ging vrij simpel. Alles gelijk betaald tijdens het bestellen. Dus tijdens de levering niks hoeven te betalen.
VerzendingTv kwam beschadigd binnen(barst in scherm van tv) kwam misschien door het vervoeren van de tv.
KlantenserviceVriendelijk en ervaren.
AlgemeenMakkelijk bestelling te plaatsen. Savonds besteld en de volgende dag bezorgd. Duidelijke mail met track en trace ontvangen.
Verder geen contact nodig gehad met klantenservice.
Snel ontvangen en netjes verpakt in bijpassende doos (niet te groot en bijgevuld met plastic oid)
AlgemeenGoed geïnformeerd en een professionele en zeer vriendelijke verkoper.
Over het algemeen een fijne winkel
AlgemeenSnelle levering
Prima productinformatie
Goede info over levertijd
Snelle levering
KlantenservicePrima
AlgemeenDe verkoopster heeft me eerlijk en helder advies gegeven en me prima geholpen. Ik ben tevreden met het product naar huis gegaan.
AlgemeenKeurige en fijn behandeling. Duidelijk en de verkoper was behulpzaam. We komen er zeker terug.
AlgemeenPrima prijs. Snelle afhandeling met de betaling via iDeal meteen daarna bevestiging in de mail
VerzendingBesteld om 20.00 uur. Volgende dag geleverd. Met tráck & tracé code
AlgemeenMeer dan goed geholpen, medewerker dacht mee, ook aan mijn prijskaartje. Hielp goed en was kundig.
VerzendingWas in de winkel, we mogen weer . dus n.v.t.
AlgemeenWe zijn uiterst vriendelijk benaderd en geholpen. Ook kregen wij goed advies.En we kregen hulp bij het bestellen op de website van BCC.
VerzendingHet product werd de volgende dag al geleverd in goed staat.
AlgemeenPrettige ervaring met BCC. Ik wist al welk product ik wilde dus was een kwestie van vragen aan een medewerker of ze het hadden liggen. Medewerker had het product snel uit het magazijn gepakt en heb het gelijk mee kunnen nemen. Snelle service en was zo de winkel weer uit.
AlgemeenLeuke winkel om in te gaan en ook vriendelijk personeel. Fijn hoe je snel wordt geholpen en ook fijn dat er altijd met je wordt meegedacht en je zo tot de juiste aankoop komt. Je wordt niet gelijk naar de hoogste prijs toegepusht, maar tot hetgeen wat bij je past. zeker een aanrader! Ook al kom ik uit Hoogvliet. Er werd bij gezegd dat mocht het niet bevallen ik het ook in spijkenisse terug mocht brengen . Super
KlantenserviceLeuke winkel om in te gaan en ook vriendelijk personeel. Fijn hoe je snel wordt geholpen en ook fijn dat er altijd met je wordt meegedacht en je zo tot de juiste aankoop komt. Je wordt niet gelijk naar de hoogste prijs toegepusht, maar tot hetgeen wat bij je past. zeker een aanrader!
AlgemeenOp de website gekeken of de printer in de winkel aanwezig was, en dat was dus zo. De werknemer pakte het uit de stelling en ik was binnen 2 minuten weer klaar.
AlgemeenIn een paar clicks besteld, en ik heb het snel kunnen. In de winkel werd ik ook snel geholpen.
VerzendingHet product werkt goed
KlantenserviceIk werd in de winkel snel geholpen
AlgemeenMijn product was op tijd geleverd. Op de site is navigeren eenvoudig en het bestel proces ook. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestellen.