Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPerfecte service, luisterend oor naar onze wensen , goeie prijs, behulpzaam, deskundigheid, niets dan lof!
Algemeenblijdschap omdat ik eindelijk een xbox series x kon bemachtigen, bestelproces was eenvoudig en efficient, hele proces tot en met de aflevering aan de deur verliep perfect!
Verzendinggeen enkele tegenvaller in de bezorging van de xbox, levering vond plaats binnen het door DHL aangegeven (weliswaar ruime) tijdsbestek.
AlgemeenTV toestel eerst in de winkel bekeken voor een goede beeldvorming. Aansluitend door de winkel (BCC Zeist) bestelling in orde gemaakt; levering volgende dag; perfect verlopen.
VerzendingLevering op de camping; niet verder dan de receptie; had ook bij mij voor de deur kunnen worden aangereikt. DHL beperkte zich tot het afgeven bij de receptie.
AlgemeenVan het uit zoeken tot de betaling verliep vlekken loos, nette prijs en had het product lekker snel in huis. Ben zeer tevreden.
VerzendingIk vind dhl en hun late track and trace updates minder fijn.
AlgemeenBCC kwam als beste uit de bus bij mijn speurtocht op internet naar de betrouwbaarste en voordeligste witgoedleverancier.
VerzendingHet product is snel en goed afgeleverd door de 2 bezorgers die de wasautomaat naar de 2-de etage hebben gebracht en aangesloten en de oude AEG weer de trappen afgesjouwd. Niks was hun teveel!!
KlantenserviceOok over de klantenservice alleen maar positieve reacties!
AlgemeenGing erg snel. Chauffeur was gehaast. Wasmachine was niet goed ( stabiel) geplaatst, moest zelf bijstellen bij de wieltjes. Kreeg geen uitleg hoe de wasmachine werkt.
VerzendingWasmachine was goed ingepakt
AlgemeenIk wilde de Duux Whisper ventilator zien en horen werken. Zonder problemen werd ik geholpen.
VerzendingIk kon hem gewoon meteen meenemen!
KlantenserviceZoals altijd leuk en ongedwongen. Mochten er problemen komen dan word je altijd uitstekend geholpen.
AlgemeenAlles verliep mooi glad! Dat ben ik niet anders gewend! Een reden om daar als eerste naar toe te gaan!
VerzendingLogitech is mijn favoriet ook op de iMac! Zowel muizen als toetsenborden.
MXKeys is een prachtige combinatie met de MX Master 3, beter kan haast niet!
Nooit klachten! Hulpvaardig bij problemen. Je wordt nooit afgescheept.
Algemeenvorige week een strijkijzer besteld, hij doet het echt fantastisch! nooit meer ontkalken echt super!! zo wordt strijken een leuk klusje
werd goed op de hoogte gehouden en kreeg hem snel in huis
AlgemeenDuidelijke website. Eerlijke prijs. Snel bezorgd. Vond het erg makkelijk om te bestellen, goede klantervaring!
Verzendingsnel verstuurd, goed verpakt
Algemeenbestelling via klantenservice gedaan , en is heel vlot afgelopen de medewerkster die mij te woord had gedaan was top
VerzendingIk heb mijn bestelling zelf opgehaald in de winkel en was goed
KlantenserviceKlanteservice medewekster was uitstekend
AlgemeenZeer vriendelijk personeel en goed geïnformeerd over de winkelproducten? en ik werd beleefd door het personeel gevraagd of ik hulp nodig had en ze waren erg behulpzaam?
Klantenservicegeweldige klantenservice.
AlgemeenHad niet de goede wasmachine ontvangen , was geen probleem
, binnen een paar dagen om kunnen ruilen voor de goede machine !
Perfecte levering !
KlantenserviceUitermate goed geholpen! Top !!
AlgemeenIk heb mijn bestelling via klanten sevice gedaan en gereserveerd en ik mocht na de reservering de afgesproken dag ophalen en ik was die dag heel goed geholpen door de medewerker van de klantenservice ik was
VerzendingIk heb mijn bestelling netjes ontvangen en ben zeer tevreden erover
KlantenserviceIk was die bewuste dag heel goed geholpen door medewerkster die mij te woord hadt gestaan
AlgemeenIk heb mijn bestelling onlijn gedaan via klanten service en ben heel goed geholpen en ik ben zeer tevreden en zal vrienden en kennissen ook aanraden dus ik ben zeer te vreden
KlantenserviceIk ben zeer tevreden
AlgemeenGisteren besteld, vandaag in huis. Werd prima op de hoogte gehouden per email over de levering. Duidelijke emails met factuur e.d. Heb (nog) geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, dus kan daar geen oordeel over geven. Prima ervaring, zou BCC zo weer gebruiken om iets aan te schaffen.
VerzendingGisteren besteld, vandaag in huis. Werd prima op de hoogte gehouden per email over de levering.
Algemeensimpel bestelproces en een snelle levering! fijn als een webshop waarmaakt wat er aan de voorkant beloofd wordt!
Verzendingprecies binnen het aangegeven bezorgvenster bezorgd
AlgemeenIn de winkel naar een waterkoker gezocht en een gekocht. Vriendelijke en vlotte bediening bij BCC Leeuwarden.
AlgemeenWe hebben een ontzettend goede toelichting gehad over de werking van verschillende apparatuur door de behulpzame medewerker van de DCC in Muiden.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceWe hebben geen gebruik hoeven maken van de klantenservice.