BCC

Gebruikers over webshop BCC

Zoals altijd gisteren weer uitstekend geholpen met advies over smartwatch
Voor al mijn aankopen ga ik altijd naar BCC in Bergen op Zoom
Vriendelijk personeel ,.
Behulpzaam

Gisteren een elektrische tandenborstel gekocht, en een klacht over de werking van mijn fitbit.
Advies gekregen. zie boven

werd gevraagd mijn aankoop te beoordelen, ik heb er niets op aan te merken wat een goed teken is! ken BCC al mijn hele leven en bestel er geregeld iets naar tevredenheid, voornamelijk electronica daar zijn ze echt groot in

snel gevonden, snel betaald en snel in huis! eigenlijk precies wat je van een webshop verwacht :)

trés rapidement!

Goed en professioneel geholpen. Ik ben blij met m'n product. Het personeel was erg vriendelijk

Erg tevreden met het product

Erg vriendelijk geholpen

Ik heb de tv in de winkel gekocht en zelf meegenomen. Daarom is dit tekst blok niet van toepassing.

Wat een top service bij BCC op het Buikslotermeerplein in Amsterdam.
Had vier dagen geleden er. TV gekocht voor 1100,-
Een dag later zag ik dat dezelfde TV voor 1000,- geprijsd stond.
Vanmorgen terug naar de winkel. Er was meteen begrip en het werd met een retourbon EN een glimlach opgelost.

Geholpen door een zeer vriendelijke man en daarna ook goed geholpen met de keuze maken van welk product.

Snel en goed geholpen.

Online besteld en betaald en binnen het uur bericht om de stofzuiger op te halen in de winkel.

De betaling ging snel. Ik heb meteen alles kunnen meenemen in de winkel en kon met pin betalen.

Ik ga eigenlijk nu al een geruime tijd naar de bcc winkel in Sittard. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk nemen echt de tijd voor je en hebben kennis van zaken. Ik heb al veel bij hun gekocht ook voor veel geld en ik ben dan ook eemontzettend tevreden klant! Ik raad iedereen bcc aan

Prima te vinden. Klantvriendelijk. en klantgericht. Middels zoek functie prima te benaderen. Met het juiste resultaat.

Goed ontvangen.

Betalen ging lekker makkelijk. Alles was helemaal duidelijk! Een mogelijk verbeterpunt zou kunnen zijn om ook klarna toe te voegen als betaal optie.

Het product werd de volgende dag meteen geleverd!

In de winkel Nijmegen zwanenveld op zoek naar een ventilator, door een vriendelijke mevrouw geholpen, ze heeft over diversen ventilatoren uitleg gegeven, was aan het twijfelen over een Duux of een Aerian, heb uiteindelijk besloten voor de laatst Duux het wel meer opties maar was ook duurder en die opties waren niet nodig, mevrouw heeft Aerian voor mij op order gezet en bij de kassa afgeleverd, prima service, maar dat was ik al gewend in het verleden al vele malen hier aankopen gedaan en altijd nog tot tevredenheid.

De door mij aangekochte ventilator van Aerian voldoet naar tevredenheid heeft 12 snelheden en is fluisterstil en daardoor prima te gebruiken op de slaapkamer, een een extra meevaller hij heeft een gebruik van 35 watt.

Heb ooit 1 keer klantenservice aangesproken en dat is naar tevredenheid prima opgelost.

Defect fitbit horloge, heel netjes geholpen door Ed. Kreeg direct een nieuw horloge mee naar huis.

Duidelijke beschrijving van de producten en eenvoudig om te bestellen. Ik had een GoPro besteld op vrijdagavond en de volgende dag had ik hem in huis!

I order a Macbook Pro 16 in BCC Woensel. BCC provides this product with the best price compared to other shops. Work staff is very patient to explain the warranty policy to me in detail. BCC provides 2-year warranty of this product and this can be extended to 4 years with a extra charge. A good shopping experience.

I ordered it in the physical store, paying the deposit first. And after 5 days, I got my new Macbook Pro. It was in a well-protected package.

Work staff is very patient and answer all of my questions in detail.

Als je in de winkel komt wordt je goed geholpen en het betalen gaat ook heel makkelijk

De klantenservice is goed geregeld en je wordt ook goed geholpen in de winkel als je een vraag hebt

Ik ben keurig geholpen in de winkel en heel goed geadviseerd.
Ben zeer tevreden en zal zeer zeker in die winkel terugkomen.

Ze hebben er werkelijk alles, ik zocht een afdichting voor mijn airco en ze hadden er eentje voor 20 euro! Top bedrijf!

Direct op voorraad en dus meteen meenemen.

Ze denken heel goed met de klant mee, erg slimme mensen!

Heb bij deze winkel (BCC Oostpoort Amsterdam) vaker producten, gekocht keer of 5, prijzen zijn goed (tot nu toe niet gezien dat het ergens anders significant goedkoper was, en ben eigenlijk altijd tevreden geweest. Assortiment is ruim genoeg. Ze hebben me altijd goed en uitgebreid geholpen en verschillen tussen producten uitgelegd. Tevreden over deze winkel.

Ook deze keer op zich goed geholpen in de winkel, er was alleen een dingetje dat alle voorgaande versies van de JBL koptelefoon die ik wilde hebben een 2,5" jack hadden tot aan de versie die in de winkel lag. Ik had hem zelf uitgezocht en ik vroeg het even snel toen ik aan de kassa stond. Zowel ikzelf als de winkelier gingen er eigenlijk van uit dat dat dus bij deze versie ook zo zou zijn. Maar dat bleek niet het geval na aankoop.

Kan gebeuren. Ben teug de winkel in gelopen en de verkoper heeft me nog goed geholpen om te zoeken naar een ander model, maar die waren er niet (tenzij in een veel hogere prijsklasse). Wat is toch het ding dat ze zo nodig overal die 2,5" / 3,5" jack vanaf willen hebben? Naja da's een andere discussie.

Heb bij deze winkel vaker producten gekocht en ben eigenlijk altijd tevreden over de service. Hebben me altijd goed en uitgebreid geholpen en verschillen tussen producten uitgelegd. Tevreden over deze winkel.

Weer uitstekend geholpen door de BBC Oude Haagweg, zoals gewoonlijk. Altijd deskundig en vriendelijk en dat maakt iets kopen net even wat leuker.

Ik kocht mijn wasmachine in de winkel.
Hoewel op de website staat dat de ene dag bestellen, de het volgende dag wordt afgeleverd, ik een volle week moest wachten op aflevering.
De medewerkers die de wasmachine kwamen afleveren, hadden geen gereedschap bij zich, daar moest ik voor zorgen.
Een medewerker maakte een negatieve opmerking over mijn trekaansluiting.
De wasmachine werd niet waterpas gezet.
Via de klantenservice moest ik een nieuwe afspraak maken om de wasmachine waterpas te laten zetten, daar zou anderhalve week over gaan.
Ik heb sterk aangedrongen om die eerder te laten gebeuren Anders zou ik 3 weken niet kunnen wassen.
Uiteindelijk is de machine waterpas gezet, al kwam de medewerker ruim 3 uur later dan het afgesproken tijdslot.

Ik heb een week moeten wachten voordat de wasmachine geleerd werd, terwijl op de website stond dat dit de volgende dag zou gebeuren.

Het verbaasde mij dat de medewerker van de klantenservice mijn verzoek tot het waterpas zetten van de wasmachine, niet eerder kon toezeggen dan na anderhalve week.
Wel maakte ze op mijn dreigende verzoek een aantekening dat mocha er een moment inkOmen, ik eerder aan de beurt zou komen.
Alleen door de klantenservice later wederom te bellen, kwam er ineens een eerder moment vrij om mij te helpen.

Scorekaart voor BCC