Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBCC is top, wij bestellen er al onze apparaten.
wel vervelend dat je hier 15 woorden in moet vullen bij tweakers!!
top!!
Klantenservicealtijd goed geregeld
Algemeenwe zijn super geholpen,robert was zeer vriendelijk en behulpzaam.Alles toppie!!!Geweldige service en denken met je mee,zeer sympathiek.
Algemeenze denken actief met jouw mee over wat bij jouw wensen past, ik had online een product uitgezocht maar zij wezen mij er op watde tekortkomingen waren, netjes behandeld
Verzendingik kom het bestelde product gelijk meenemen en de oude tv inleveren
AlgemeenMet respect benaderd, een redelijk goede productkennis,vlotte bediening en duidelijkheid. Dan vlot betalen en leveringsverwachting.
VerzendingEerste leverdatum top, daarna sorteerder, geen info, onkundige klantenservice. Ipv binnen 1 dag werd het 4 dagen.
KlantenserviceBij leverancier onkundig advies . Daarna via een 0900 nummer ook onduidelijkheid.
Algemeenniks te klagen alles ging goed met het kopen in de winkel (bcc beek) en ik ben goed geholpen, daarnaast was het ook nog eens de goedkoopste dus geen reden om geen 5 sterren te geven.
Klantenserviceik ben persoonlijk zelf bij de lokale winkel langs geweest. Ik was hier aangenaam verrast over de kunde van de werknemers. Ik had al tijdens het wachten gehoord dat de werknemers een eerlijke en goede uitleg geven. (ze waren wat aan het uigleggen over verschillende tv's en daar had ik wel verstand van.) Ik ben toen goed geholpen om een radio te vinden en ben blij met het resultaat,
AlgemeenAlles was snel geregeld via winkel bergen op zoom
Via email ook goed geregeld
Zelf afgehaald
Duurt te lang voordat je iemand aan de lijn hebt
En je krijgt niemand van de winkel aan de lijn
AlgemeenSnel en goed, fijn product. Ik ben goed geholpen door de medewerker van BCC almere!
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke site, de producten zijn snel te vinden. Bestellen en betalen gaat ook makkelijk.
VerzendingStofzuiger 'savonds besteld en de volgende morgen in huis. Zeer snelle levering👍🏻👍🏻
Algemeengeholpen door een vriendelijke verkoopster, die deskundig was.
Ze gaf een duidelijke demonstratie van het aparaat.
heb het in de winkel gekocht
Klantenserviceben netjes behandeld
AlgemeenBestellen was eenvoudig. Product werd conform afspraak en goed verpakt geleverd. Ik werd gedurende het proces goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.
VerzendingGrote haast en onzorgvuldigheid bij plaatsen. Op vraag om apparaat te stabiliseren werd gezegd dat dat helemaal niet meer hoefde tegenwoordig. Na plaatsen afvoerslang ontstond accute lekkage. Er werd gezegd dat de pijp verstopt zou zijn. Dat er geen verstopping was voor plaatsing werd genegeerd. En weg waren ze. Wel Nig aan mij uitgelegd waar de pauzeknop zat als er wederom water zou opborrelen uit de afvoerpijp. Daarna ben ik zelf aan de slag gegaan. Afvoerslang bleek niet goed geplaatst te zijn. Het gevoel dat ik iverhield was waardeloos. Niet professioneel en zeker ondeskundigheid van de aflevermannen.
AlgemeenIk koop vrijwel al mijn elektronica bij BCC. Goede producten en vaak voor een lagere prijs dan bij concurrenten.
VerzendingHele snelle levering, precies zoals werd beloofd bij de aankoop.
AlgemeenWas heel blij met het hulpprogramma bij het kiezen van een nieuwe wasmachine. Kinderlijk eenvoudig Afhandeling ging ook allemaal supersnel. Er was even wat ergernis omdat ik de wasmachine uren later gebracht werd dan me verteld werd. Maar toen bleek dat er een nieuwe medewerker ingewerkt moest worden en het e.e.a. fout liep begreep ik dat het kon gebeuren. Bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. En me nu maar gaan verdiepen in de gebruiksaanwijzing.
KlantenserviceIk belde naar de klantenservice omdat ik al uren op de bezorging zat te wachten. Moest een tijdje wachten.Werd keurig geholpen, maar heb pas een hele tijd later een mail gekregen dat de bezorgers niet reageerden. Dat kan beter!
Algemeenik kwam binnen voor een nieuwe chromebook omdat mijn huidige laptop te traag was geworden. Door Denny werd mij heel goed het verschil uitgelegd tussen de laptop en chromebook, hij adviseerde mij eerst de laptop op te schonen en foto,s over te zetten op een harde schijf. Super advies want ik heb bij hem een harde schijf gekocht en mijn laptop is weer lekker snel. Denny nogmaals bedankt voor het advies. BCC amsterdam noord 6 sterren
AlgemeenZeer Goed geholpen, net advies gehad, ook door de ruime keuze was dit erg fijn
KlantenserviceGoed geholpen bij problemen
AlgemeenLevering op tijd, duidelijke uitleg door heer met verstand van zaken, geen tijdsdruk en ruime keuze in de zaak!
VerzendingCorrect op tijd, op bestemde plaats gezet, duidelijke uitleg en afval meegenomen!
AlgemeenVerkoper Marco heeft ons super geholpen! Goede en duidelijke uitleg. Bcc the wall is voor herhaling vatbaar!
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. De prijs was erg interessant voor me.
Snel en simpel laten bezorgen op een afhaalpunt.
AlgemeenSuper vriendelijke, hulpvaardige, geduldige verkoop adviseur met verstand van zaken. Vlotte levering en goede afhandeling.
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden in de webshop, eenvoudig te bestellen en betalen én kon het snel ophalen (mijn keuze).
Klantvriendelijk geholpen in het filiaal Hoorn.
AlgemeenIk pen perfect geholpen door Jeffrey ( bcc filiaal maxis ijmuiden )
Hij is Aardig en belangrijker hij weet waar hij het over heeft
Ik had me al ingelezen over me aankoop (65inch lg c1 oled tv )
En toch wist hij me nog wat dingen te vertellen over de tv
Mij twijfels over inbranden heeft hij ook weggenomen ik heb wel een 7jarige verzekering erbij genomen zodat ik me niet hoef druk te maken over inbranden en andere mankementen zolang je de tv na het uitzetten maar effe 30 minuten in stand-by laat staan voor dat je stroom eraf haald zodat het pixel refresh progamma kan draaien maar dat lijkt mij geen probleem er is volgens mij haast niemand die de stekker er nog uit trekt tenzij je op vakantie gaat
Belangrijk om je hier aan tehouden voor de garantie
Als je een oled koopt raadt ik iedereen de vezekering aan na mij weten zijn er nauwelijks winkels die zo een lange verzekering hebben als bcc
de meest zijn maar 3jaar
De service is echt goed in dit filiaal ze zijn aardig niet opdringerig en verstand van zaken ik was na 15 uur in de winkel en de tv is nog de zelfde dag bezorgd voor 18 uur dat noem.ik nog is service !
Aankoop in de winkel gedaan ongeveer 2 uur later bezorgd was nog niet zolang thuis en de tv werdt al bezorgd zeer tevreden wie wil nou niet gelijk genieten van zijn nieuwe aankoop
Top winkel !