BCC

Gebruikers over webshop BCC

We werden in de winkel leuk ontvangen, en gevraagd even te wachten tot ze tijd hadden.
Na korte tijd werden wij zeer vakkundig geholpen en hebben een HP laptop gekocht.

Een zeer vriendelijke verkoper en goed op hoogte van de koffiemachine mooie winkel en ziet er allemaal verzorgd uit

Service is fantastisch en heel vriendelijk personeel de ruim de tijd voor je nemen in de winkel.

In de outlet vriezer besteld en blijk een koelkast te zijn. Kennelijk een fout bij het naar de outlet brengen.
Voor iedereen een probleem maar voor ons het meest.

De jongens hebben geleverd wat erop stond. Volgens de stickers was het ook een vriezer echter na uitpakken bleek het een koelkast.

Verkeerd geleverd wordt morgen opgehaald. Er kan kennelijk geen nieuwe geleverd worden. Nu zitten wij met spullen buiten de vriezer. Antwoord was: Kunt u het niet bij iemand anders brengen. Een nieuwe moet u maar bestellen.
We waren bereid om een nieuwe te kopen maar voor ons geen BCC meer.
Wat een slechte service om de klant het probleem zelf te laten oplossen.

Alles was erg goed en soepel verlopen, van de verkoop tot en met de bezorging.

Ik had een stofzuiger besteld die ik via Tweakers gevonden had. Bestellen ging prima en de betaling ook.

Ging niet zo denderend, maar dat ligt eigenlijk aan DHL en niet aan BCC. DHL zou eerst tussen 14:00 en 18:00 bezorgen dus ik had mijn dag daaromheen gepland. 's Ochtends kreeg ik een mailtje dat de bezorging tussen 12.15 en 16.15 uur zou zijn. Daar krijg ik dan gelijk de zenuwen van. Ik had van alles gepland en dat ik dan 14:00 thuis zou zijn. Dat gaat dus mooi niet door. Dat is gewoon midden op de dag en ik kan dan niks meer doen en zeker niet zo kort dag. Uiteindelijk kwam ie 15:15. Wat een klucht.

De stofzuiger was niet naar wens (geen geïntegreerde afstandsbediening in de handgreep) en moest retour. Ik kreeg een automatisch mailtje met instructies. In het mailtje stond dat als ik vragen had, ik contact kon opnemen "Op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.". Ik probeerde te bellen na 18:00 en kreeg te horen dat ze gesloten waren en op de site van de klantenservice staat inderdaad "Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur". Ze hebben de tekst van het automatische mailtje dus niet veranderd. Ik wilde weten of de oranje retour sticker op zich genoeg was, want er zit geen streepjescode op of zoiets en ik wou vragen of ik moest wachten op een mailtje met een ander retourlabel waar wel een streepjescode op staat.
Uiteindelijk heb ik maar op goed geluk met alleen de oranje retoursticker de stofzuiger naar het DHL servicepunt gebracht. Dat kwam allemaal goed dus eind goed al goed en dan weet ik het voor de volgende keer; no sweat.

Onze wasmachine was stuk, gelukkig viel het onder de garantie.
Mochten een nieuwe uit zoeken. Dit gedaan. En de nieuwe werd vlot bezorgd.. Helaas voor ons was de nieuwe stuk, hier de klantenservice voor gebeld. En de volgende dag weer naar de winkel. Verhaal uit gelegd, uiteraard de zelfde op nieuw besteld. Was wel balen maar daar kon niemand wat aan doen. Nu dik te vreden met onze goed werkende wasmachine..

Nette vlotte bezorging, vriendelijke mannen..
Het product kwam in originele verpakking aan.
Netjes uit gepakt en alle verpakking weer mee genomen.

Ben netjes te woord gestaan. Samen opzoek naar een goede oplossing. En dat is gelukt

Er is weinig op te merken over het bestel- en betaalproces. Alles werkt naar behoren en de website is makkelijk te navigeren, zoals te verwachten is.

De monitor die ik had besteld werd geleverd in de productdoos, zonder verdere verpakking. De verzegeling van de doos, de gekreukte papieren en het ontbreken van een handleiding doet mij denken dat dit product door een vorige klant geretourneerd is. Ook is er een klein krasje aanwezig op de onderkant van de bezel en zaten er enkele witte plekken op de meegeleverde stroomkabel. Ik vind het apart dat dit niet is duidelijk gemaakt door BCC. Een klant moet kunnen uitgaan van de (nieuw)staat van een product.

Winkelpersoneel fantastisch tijdens vele problemen. After sales+ levering waardeloos. Levering moest tussen 8:30 en 10:30 zijn.
Dit werd uiteindelijk 12:15 zonder enig telefoontje of bericht wij maar wachten.

Verder product is echt top. Samsung de best.

Levering moest tussen 8:30 en 10:30 zijn.

Maar nogmaals alle. Lof voor het winkelpersoneel Nijmegen Dukenburg.

Bijna al onze producten bij BCC gekocht vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding en als het product ergens anders goedkoper is passen ze direct de prijs aan een dikke 10

Snelle levering

Vriendelijke klantenservice en ze komen afspraken na helemaal top

In de winkel goed en vriendelijk geholpen.
Aflevering minder.succesvol..Ongeïnteresseerd en onvolledig toegelicht.
Installatie foutief, gevolg niet werkende TV.

Onvriendelijke behandeling m.b.t. gebruik van TV.
Slecht geïnstalleerd met onjuiste instelling.

Begripvol en tegemoetkoming.

Product was makkelijk te vinden, bestellen en ophalen bij het dichtst bijzijnde filiaal ging prima.

Afzuigkap besteld.
Hij was 40 euro goedkoper dan op de Siemens site zelf.
Bezorging had 1 dag vertraging, maar dat lag niet aan BCC.

Kortom tevreden met aankoop!

Dezelfde dag verzonden.
Bij DHL was een vertraging, maar dag later wel netjes geleverd.

Telefoon gekocht! Uitstekend toestel voor een uitstekende prijs. Volgende dag in huis via de DHL koeriersdienst.

Volgende dag in huis via DHL. Prima op de hoogte gebracht van levertijd! Heel fijn!

makkelijk bestellen. gister besteld vandaag ontvangen!
de mannen netjes binnen hun tijdslot en waren vriendelijl

Er was iets mis gegaan in het bestel proces, waardoor ik maar geen melding kreeg dat ik de bestelling kon ophalen. Ik heb hierover via facebook messenger contact met BCC opgenomen. Ze hebben dit goed opgelost door de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten (ging allemaal erg snel). Hierdoor kon ik het product opnieuw bestellen, wat wel goed ging. Een foutje kan gebeuren, en ik ben blij dat BCC dit snel en goed heeft aangepakt.

Ik werd snel en goed geholpen zoals eerder beschreven.

Na een eerste informatie in de winkel ben ik zelf gaan vergelijken van een inductie kookplaat.
Deze kon snel geleverd worden, ingemeten en gemonteerd.
De factuur is uitstekend prima en probleemloos gegaan.

We hadden een nieuwe kooplaat nodig en hebben deze bij BCC gekocht en laten plaatsen.
Goede voorlichting en binnen zeer korte tijd geïnstalleerd.
Alles goed geregeld ondanks een (kleine) afspraak die niet goed doorgekomen was bij BCC, werd keurig gebeld door een mevrouw en binnen een zeer korte tijd kunnen we weer koken.
Bedankt BCC, ik ben blij dat ik BCC heb gekozen.

Snel terug gebeld na een mail die ik had gestuurd met een zeer bevredigend antwoord.
Later nog een keer gebeld of alles goed gekomen was.
Ook dank voor de klantenservice.

De hulp bij het uitzoeken van het juiste product in de winkel is vakbekwaam en vriendelijk. Het afrekenen is vlot en kan op alle reguliere manieren (cash, pin, credit card).

Bij het terugbrengen van een Nespresso apparaat, dat meer geluid maakte dan verwacht, heeft de winkel van BCC op de Oude Haagweg in Den Haag dit zonder problemen omgeruild voor een model dat minder geluid maakt. Dat terwijl ze dit formeel niet hoefden te doen.
Voor mij een reden om vaker in een echte winkel en niet via internet te kopen. Super service!!

Je belt met het telefoonnummer, noemt op dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld een camera, en nog voor je je vraag mag stellen wordt je al verteld door de medewerkster dat ze niks anders kan dan beantwoorden wat op de website staat. Als je vraagt of ze het kan navragen, is het antwoord dat je maar de chatfunctie moet gebruiken of langs de winkel moet komen. Gebruik je vervolgens de chatfunctie op de website, dan krijg je alsnog te horen maar beter langs de winkel te gaan. Waar zijn de mensen met vakkennis gebleven?

Het typische geval van bezuinigen op de klantenservice. Er zitten tegenwoordig enkel wat studenten die geen benul hebben waar ze het over hebben, nergens toe informatie hebben, en je telkens van het kastje naar de muur sturen

Heel tevreden over de soundbar en subwoofer van Harmen Kardon.
Mooi geluid, gekoppeld aan Google home. Werkt prima!

Verkoper nam de tijd om alles uit te leggen en verschil in geluid te laten horen in de winkel.

Scorekaart voor BCC