BCC

Gebruikers over webshop BCC

Online bestellen ging vrij gemakkelijk.
Bestelde item lag mooi op tijd klaar.
Ook het afhalen verliep soepel.

Ik wilde graag laatste model van broodrooster Proline 2TOASTW in de winkel. Eerst liep verkoper Bas naar het magazijn om te kijken of er nog een was. Dit was niet het geval. Zonder morren ging hij opnieuw naar het magazijn om de doos te halen van het model op het schap. Prima te woord gestaan.

De BCC medewerker heeft ons goed geholpen met het vinden van het juiste product voor onze specifieke situatie. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf informatie over de mogelijkheden.

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Hij had echt aandacht en tijd voor ons. Goed geadviseerd.

BCC is mijn winkel als ik iets nodig heb van elektrische apparaten. Dit keer een simpel koffiezetapparaat voor een oudere dame, zonder al te veel toeters en bellen. Ik kreeg hiervoor evenveel aandacht, vriendelijkheid en advies als dat ik om een duur en ingewikkeld apparaat zou hebben gevraagd. Uiteindelijk de deur uit met precies datgene wat ik nodig had.

Na aankoop van een simpel koffiezetapparaat bleek dat ik toch niet alles had meegekregen over de openingen en sluitingen. Terug naar de winkel en daar werd ik wederom vriendelijk geholpen.

Ik had deze printer bij een andere aanbieder gezien maar was 10 euro duurder. Bestellen ging heel makkelijk en na een uur heb ik hem zelf afgehaald in de winkel

Even snel een bliksembezoek aan BCC Spijkenisse, om de JBL Boombox 2 te bekijken. Binnen 10 weer buiten en de aankoop gedaan. ERG BLIJ.

Eerder dan afgesproken bezorgd door DHL ipv 14.00 al om 13.30

Duidelijke informatie over product. EN de laagste prijs EN de volgende dag gratis thuisbezorgd.

Veel lof voor het vakmanschap van het personeel van BCC. Specifiek betreft het de afdeling scheerapparaten. Uiteraard weet men daar alles over nieuwe apparaten, maar men blijkt ook goed op de hoogte te zijn over de vervanging
van onderdelen van oudere apparaten. Dat is vanwege de vele bestaande types geen sinecure.

Ik ben goed geholpen en ben tevreden over het product. Ik raad iedereen aan hier te winkelen.

bestelling was makkelijk te plaatsen kreeg meteen een bevestiging en werd op de hoogte gehouden pakket kwam volgende dag aan

product werd snel geleverd en werd op de hoogte gehoudem

Makkelijk besteld en snel geleverd met vriendelijk personeel. Keurig op de aangegeven plek neergezet. Alles vlot verlopen.

Super makkelijk en stond al klaar. Bij mediamarkt mag je weer terug komen na twee dagen. Geen optie.

De aangekochte koptelefoon kreeg na 6 weken gebruik kuren: De koptelefoon ging soms niet meer aan na 100% te zijn opgeladen en viel soms zonder reden plotseling uit. De koptelefoon is in de winkel teruggenomen en met behulp van een medewerker heb ik een betere uitgezocht. Het verschil in prijs heb ik uiteraard bijbetaald. Uitstekende service!

Heel eenvoudig via de webshop te bestellen. Duidelijk informatie over het artikel op de webshop.

Er was onverhoopt een probleem met de levering van een artikel. Er werd uitgezocht waar de oorzaak lag en er werd direct met mij meegedacht naar een goede oplossing.

Bij BCC Veghel ben ik enorm goed geholpen! Een leveringsprobleem is op een nette manier opgelost, zodat ik uiteindelijk zeer tevreden ben met mijn artikel.
BCC heeft duidelijk de klant voorop staan!

Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerig maar gewoon erg aardig. Fijne winkel ook, rustig en niet te schreeuwerig (zoals Mediamarkt bijvoorbeeld)

Servicegericht, ik werd persoonlijk geholpen en men nam echt de tijd en moeite voor me. Toen ik problemen ondervond met een cashbackactie heeft de vestigingsmanager dit hoogstpersoonlijk voor mij geregeld !

Geen problemen

Niet van toepassing

Op basis van de verstrekte informatie kon ik in de winkel een goede keus maken.

Was een directe levering in de winkel.

Gisteren in de winkel goed geholpen, besteld dus, vandaag in huis, en werkt ook nog goed!

Zoals afgesproken op de juiste tijd en correct geleverd.

alles netjes geregeld via internet besteld en na een uur afgehaald in de bcc winkel

netjes op tijd

komt afspraken na , super goed geregeld

Alles perfect, zoals je van een goede (web-)winkel mag verwachten. Overzichtelijke website en heldere prijzen.

Met een artikel dat na ruim een jaar niet goed meer werkte ben ik naar een BCC winkel gegaan. Ik kreeg het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon volledig terug. Op de website een nieuw artikel uitgezocht dat een dag later keurig werd thuisbezorgd, klasse!

Scorekaart voor BCC