Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenZondag een Dyson stofzuiger besteld. Volgens de website was deze op voorraad en kon deze op maandag bezorgd worden door DHL. Vervolgens besteld en EUR 305 betaald. Orderbevestiging ontvangen waarin bezorgen op maanden ook is bevestigd. Maandag geen bezorger gezien. Order status op de website bekeken: artikel niet meer op voorraad, er zal met ons contact opgenomen worden zodra artikel weer beschikbaar is. Gebeld met de klantenservice, eerst 10 minuten in de wacht gestaan: nee, mijnheer, op de website staat dat de bezorgtijd 5 tot 10 werkdagen (twee weken!) is. Ja, vandaag wel maar gisteren niet en in de orderbevestiging staat ook dat er vandaag bezorgd zal worden. Ik voel me belazerd: ze lokken je gewoon om te betalen, denkende dat de kans klein is dat je gaat annuleren. Je verwacht zoiets van een "kleine" webwinkel, niet van een ogenschijnlijk grote keten.
BCC was een “eens-maar-nooit-weer’tje”.
Verzending beloofd voor de volgende dag. De volgende dag bleek het artikel helemaal niet op voorraad te zijn en ook niet wanneer dat wel het geval gaat zijn. "Reken maar op tenminste twee weken".
KlantenserviceKlantenservice kon alleen maar oplezen wat er op de website stond maar had in het geheel geen begrip voor het feit dat we een orderbevestiging hadden ontvangen waarin bezorging op maandag werd aangegeven.
Over al mijn aankopen bij BCC altijd tevreden geweest.
Ik wilde deze via web bestellen echter geen voorraad in de winkel.
Ben ik langsgegaan. Was er toch één op voorraad. Meteen gekocht.
Vriendelijk personeel geen klachten
Meerdere malen een foutieve levering/installatie ondanks uitvoerige afstemming met de BCC klantenservice. Tevens compensatie / tegemoetkoming achteraf verrekenen met het toegekende prijsverschil i.v.m laagste prijsgarantie.
VerzendingPas bij de vierde keer de juiste levering / installatie (vier dagen thuis gebleven voor de levering / installatie van een koelkast en vier keer de oude koelkast volledig leeggehaald) doordat de klantenservice van BCC het meerdere keren niet was gelukt om de installateurs/bezorgdienst een opdracht mee te geven waarbij de koelkast zowel werd bezorgd, werd ingebouwd als dat de deur linksdraaiend werd gemaakt. Ondanks dat ik, voor de tweede en derde 'poging', het met de medewerker van de klantenservice volledig heb doorlopen / herhaald (installatie, deur links maken, koelkast type, bezorgdatum etc. etc.') kreeg men het niet voor elkaar om de juiste opdracht aan de installateurs/bezorgdienst mee te geven. Zeer teleurstellend. Wel complimenten voor de installateurs, die zeer netjes werk hebben geleverd!
KlantenserviceVeel fouten gemaakt en ondanks dat bij elk klantcontact, n.a.v. deze fouten, werd bevestigd dat het 'dit keer echt goed zou gaan' tot 3 keer toe niet de juiste opdracht aan de installateurs/bezorgdienst meegegeven (waarbij ik het idee had dat installateurs/bezorgdienst hier vaker mee te maken hadden gehad en aan het klagen waren over 'het hoofdkantoor dat wederom fouten had gemaakt'). In verband met de vele fouten wel een korting ontvangen van 20 euro op de order, en voor het totale verloop van deze bestelling een tegoedbon als tegemoetkoming voor het ongemak.
Bij mijn bestelling op 27 januari gebruik gemaakt van de laagste prijsgarantie (prijs lag bij Mediamarkt +- 25 euro lager). Op verzoek van de klantenservice akkoord gegaan om geen aparte / nieuwe order aan te laten maken (omdat de huidige levering hieraan blijkbaar niet gekoppeld kon worden en de levering dan pas later ingepland kon worden) en het bedrag op mijn rekening te laten storten. Tijdens het contact met de klantenservice n.a.v. de foutieve leveringen meerdere keren bevestigd gekregen dat dit verder wel goed verliep en ik het prijsverschil binnen enkele werkdagen zou ontvangen.
Toen ik niets op mijn rekening zag verschijnen, wederom contact opgenomen waarbij er eerst werd gesteld dat ze 'in de systemen' niets konden terugvinden en later aangaven dat, in verband met de compensatie (korting op mijn order) in verband met de fouten die waren gemaakt, er eigenlijk geen prijsverschil meer was (met daarbij het bericht 'Ik zie dat het prijs verschil verrekend is. Er wordt niets meer terug gestort'). Oftewel, achteraf wordt door BCC ineens de compensatie / tegemoetkoming verrekend met het toegekende prijsverschil waardoor ik deze dus gewoon zelf betaal (waarbij de compensatie zelfs nog lager was dan het prijsverschil). Eerst het prijsverschil toezeggen, dan fouten maken, compensatie toekennen en dan deze compensatie verrekenen met het toegekende prijsverschil...
Mooi toestel. Ik werd fijn geholpen in de winkel. Ik kreeg de juiste informatie. Acuduur kan beter
KlantenserviceIk had een paar vragen over het toestel ik werd gelijk geholpen. Ze hebben gelijk de sim kaart in een micro gemaakt.
Bij BCC (na redelijk positieve eerdere ervaringen) een gasfornuis besteld. De prijs was hetzelfde als bij andere aanbieders, maar BCC bracht het gratis naar drie hoog (zonder lift) en ik kreeg er nog een 'gratis' pannenset bij. Dan is het niet moeilijk kiezen
Zie bovenstaande. Het gratis naar drie hoog zonder lift brengen is iets waarmee BCC zich kan onderscheiden van de rest. Snel geleverd en vriendelijke bezorgers.
Bij Bcc tijdens de BTW dagen een cd-speler en een receiver home cinema pakket besteld(beide op voorraad) Zou de dag na bestelling bezorgd worden.
Op de dag van bezorging kwam er inderdaad een pakket via DHL de cd-speler terwijl de receiver dus ook mee zou komen volgens een email bericht van Bcc.
Met Bcc contact op genomen de reciever zou te zwaar zijn en ze bezorgen zelf de receiver, staat volgens verkoper klaar voor vertrek.Een dag voor de bezorging een sms gekregen dat het product nog niet op voorraad is. Nu twee weken later nog steeds geen reciever want ze hebben hem niet op voorraad. Wacht het nog een paar dagen af.
Cd-speler getest bleek kapot te zijn gelukkig wel de dag daarna direct een ander gekregen. Dat is dan gelukkig een pluspunten voor BCC.
BCC moet zorgen dat ze hun webwinkel op orde krijgen nu is het moment om klanten te trekken.
Voortaan bestel ik wel bij 1 van hun fysieke winkels en maak een prijsafspraak en betaal zodra de producten door de winkel worden uit geleverd. Dan heb ik het zelf in de hand.
Foute informatie naar de klant. Website moet levertijden beter up to date houden.
KlantenserviceDe fysieke winkel regelt lost problemen sneller op dan de webwinkel.
Woensdagavond 27-01-2016, nadat de BTW actie bij de Mediamarkt en de BCC is gestart, bestel ik een wasmachine (Siemens WM16Y541NL a €576,40) en een droger (Siemens WT47Y700 a €618,40). Totaal €1224,70, welke ik direct heb betaald met iDeal.
Bewust heb ik gekozen voor twee machines die op voorraad zijn volgens de BCC site, en laat deze inplannen voor plaatsing dinsdag 02-02-2016. Zaterdag 30-01-2016, rond 16u krijg ik een SMS dat de levering dinsdag niet door kan gaan ivm ‘onvoldoende voorraad’. Ik heb gelijk gebeld, en na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan krijg ik een medewerker aan de lijn. Deze verteld mij dat de wasmachine, de WM16Y541NL, niet meer te leveren is. Na doorvragen krijg ik te horen dat intern bij BCC in het systeem staat dat er een ‘onbekende levertijd’ is, en dat deze zeer waarschijnlijk daardoor nooit meer leverbaar zal zijn. Als alternatief wordt me een Bosch Waw28542 aangeboden. Ondanks dat ik weet dat Bosch en Siemens dezelfde producten leveren met een ander typenr, wil ik toch perse de uitgekozen Siemens omdat het uiterlijk van deze machine mij meer aanstaat, en ik tenslotte ook een droger van Siemens heb besteld, zodat ik een gelijkend setje heb.
Ik zeg tegen deze medewerkster dat ik even op onderzoek uitga, en zeg dat ik er later op terug kom.
Ik zie dat de wasmachine gelukkig bij de Mediamarkt nog leverbaar is met BTW korting, en bestel deze daar. Zondag 31-01-2016 bel ik met de BCC om de wasmachine te annuleren, en de droger dinsdag alsnog te laten plaatsen.
Ik krijg echter te horen dat de order niet gedeeltelijk te annuleren is, en dat deze in zijn geheel moet worden geannuleerd. De dame weet mij ook te vertellen dat de droger inmiddels ook niet meer op voorraad is, dus opnieuw bestellen is geen mogelijkheid. Ik kreeg geen andere mogelijkheid dan de gehele order te annuleren.
Dinsdag 02-02-2016 zie ik op de BCC site dat de wasmachine (WM16Y541NL) ineens weer op voorraad is bij BCC, maar nu tegen een hele andere prijs (€694,95 ipv €576,40). Op zijn zachtst gezegd ‘vreemd’ aangezien ik nog geen 48 uur daarvoor te horen kreeg dat deze nooit meer geleverd zou worden. Toch maar even opgebeld om verhaal te doen, en te vragen waar mijn geld bleef. Na meer dan 20 minuten te hebben gewacht iemand aan de lijn gekregen en te horen gekregen dat het 5 werkdagen kon gaan duren voordat ik mijn geld kreeg na annulering. Ze zag dat het zondag geannuleerd was. Ook het verhaal dat de wasmachine ineens weer op voorraad was, vond ze zogenaamd vreemd. Als ‘troost’ zou ik eind deze week een tegoedbon van BCC thuis gestuurd krijgen.
Donderdag 04-02-2016 zie ik dat ook de wasmachine die ik had besteld, en niet meer leverbaar was, weer op voorraad was. Maar nu voor €749.
Maandag 08-02-2016 zie ik dat het geld nog steeds niet op mijn rekening is, en probeer ik weer te bellen. Een half uur later krijg ik een medewerkster aan de lijn die in het systeem ziet dat de annulering 31-01-2016 wel is doorgekomen, echter is de creditering niet in gang gezet omdat mijn rekeningnummer niet gevraagd was. Vreemd, want ik heb gewoon met iDeal betaald, welke gekoppeld is aan mijn rekeningnummer. Mijn klomp breekt echter als ik hoor dat door deze fout van jullie, ik nu nog eens 5 werkdagen op mijn geld moet wachten. Ook vraag ik waar mijn beloofde tegoedbon blijft, aangezien deze eind vorige week al ontvangen zou moeten zijn, maar dit nog steeds niet is gebeurd.
Deze dame van de helpdesk zou het de volgende ochtend met de financiële afdeling opnemen en zo snel mogelijk een telefonische terugkoppeling geven. Deze terugkoppeling heb ik nog steeds niet gekregen.
Ook heb ik via Facebook mijn beklag gedaan, echter krijg ik hier hetzelfde antwoord: ik sta gewoon weer achteraan de rij als het om terugbetaling gaat, en moet 5 werkdagen wachten. Op mijn opmerking dat ik het morgenochtend 09-02-2016 op mijn rekening wil, krijg ik het antwoord dat “de creditering niet bespoedigd kan worden omdat hier diverse administratieve handelingen aan verbonden zijn”. Creditfactuur maken en geld overboeken hoeft geen 40 uur te duren toch (5 volledige werkdagen)?
Ik snap dat allemaal een erg lang verhaal lijkt, dus hier even een korte samenvatting als je geen zin hebt om alles te lezen:
ik betaal anderhalve week geleden €1240, en BCC heeft geen zin en behoefte om te leveren voor dat bedrag, ondanks dat ik het wel gewoon heb kunnen bestellen op de website. Alleen zo snel mogelijk mijn EIGEN geld teruggeven is niet mogelijk. SCHANDE!
De zending is geannuleerd door de BCC omdat de artikelen niet meer leverbaar zouden zijn. Het tegendeel is waar; ze staan nu weer gewoon op voorraad op hun site!
KlantenserviceEen hele hoop beloftes en smoesjes, maar daar word ik niets wijzer van.
Eind vorig jaar, telefonisch met de helpdesk gebeld en een Asus T100chi besteld. Deze zou worden verstuurd naar het filiaal in Purmerend. Ik zou hierover worden bericht. Twee weken later nog geen bericht. Ik bel met de Helpdesk. Bleek dat het filiaal wat de opdracht kreeg een exemplaar te versturen naar Purmerend, was uitverkocht. Geen melding gekregen, niks.
Nog een keer telefonisch via de helpdesk een T100chi besteld, en laten bezorgen naar het filiaal in Purmerend. Ditmaal heb ik eerst contact gezocht met twee winkels (BCC Hilversum en Beverwijk). Deze hadden de Chi nog op voorraad, Helemaal nieuw en verpakt. Mooi dacht ik. En de helpdesk had ook zoiets van, nu moet het toch wel lukken? Kreeg zelfs bericht van het filiaal in Purmerend dat de aankoopbon al was gemaakt. En dat ik bericht zou krijgen als de T100-chi was gearriveerd was voor afhalen. Twee weken later nog geen bericht. Dus ben ik maar naar het filiaal zelf gegaan.
Ik stond gewoon in het systeem met ordernummer maar kreeg geen melding. De Chi zou niet binnen zijn gekomen. "En hij komt ook niet meer" werd mij doodleuk verteld. Hij staat toch niet tussen de demos op display? Wij kijken. Jahoor daar zat een uitgepakte T100-chi met doos half vervuild te prijken op tafel voor de ingang. Ik had nog zo expliciet tot twee maal toe vermeld dat ik een een nieuwe wilde. De verkoper deed al schofterig en deed toen nog schofteriger. Zijn houding was ' eenmaal andermaal' En hij klapte de T100 chi nog langzaam dicht alsof dit mijn allerlaatste kans zou zijn. Met zulke verkopers heb je dus te maken.
Ik zei uit principe nee, en ben maar weggelopen
Ik dacht nog welke oelawapper heeft dat ding helemaal zitten uitpakken, en mij geen melding gestuurd?
Naar mijn huidige en eerdere ervarigen is BCC een waardeloze keten.
in de winkel komen ze je geforceerd vragen of je iets wilt weten. Maar de kennis van zaken is dermate beneden peil. Dat je maar zegt dat je wel rondkijkt en zult zien. Het lijken wel bijstandsgerechtigden op een sociale werkplek. Zo belabberd.
Niks geleverd. Helpdesk/logistiek en communictie tussen winkels en van winkel naar klant, Daar gaat teveel fout. Bij mij tot tweemaal toe achter mekaar. Eerder ook al meegemaakt, maar bleef neutraal.
KlantenserviceDe telefonische helpdesk, heeft mij wel vriendellijk geholpen. Alleen het bestelde rpoduct kwam maar niet aan op de afgesproken plek. En ik kreeg geen (beloofde) meldingen, wanneer het apparaat aanwezig zou zijn. Tot tweemaal toe. Rara?
Met een glimlach wordt mij een gebruikte tv verkocht als nieuw. Ik bestel via de website een nieuwe Sony KD-43X8309C. Deze zou ik na 1 uur al kunnen afhalen. Geen bericht ontvangen dat de TV klaarstond dus ik heb zelf maar via Facebook contact gezocht. 's Middags werd duidelijk dat alles klaar stond.
Eenmaal aangekomen in hun filiaal Sittard staat een verkoper mij te woord en gaat mijn "nieuwe" TV halen. De verkoper loopt naar het magazijn en komt aangelopen met de doos. Ik sluit nog extra garantie af en ga naar huis.
Eenmaal thuis aangekomen is de installatie super simpel... Want alles is al ingesteld. Ik heb niet meteen in de gaten dat de TV al gebruikt is en daardoor alles al is ingesteld. 's Avonds komt de shock pas écht als ik Netflix opstart en zomaar in iemand anders zijn account zit. Ik kan van die persoon alle persoonlijke info zien (naam, e-mailadres en meer). Wat nog mooier was natuurlijk de persoonlijke kijkgeschiedenis van die persoon. Aangezien de helpdesk van BCC al was gesloten besluit ik maar weer een berichtje via Facebook te sturen.
's Morgens krijg ik om 8:30 al meteen antwoord en na een korte chat sessie wordt mij beloofd dat het filiaal mij terug gaat bellen. Dat is ook zo mooi bij BCC je kunt met geen mogelijkheid direct het filiaal bellen. Je hangt eerst 20 minuten in de wacht voor je een terugbel verzoek krijgt. Mijn tip: bel BCC niet, stuur ze gewoon op Facebook een berichtje... Dat is vaak sneller dan bellen.
's Middags belt de verkoper terug en geeft aan dat er een "foutje" is gemaakt. Ze hadden namelijk 1 nieuwe en 1 demo model. En ze hebben per ongeluk de Demo meegeven... De verkoper geeft aan dat ik gratis mag komen ruilen. Ik natuurlijk aan het balen want ik had al alles netjes opgehangen en ingesteld. Ik ga er stom genoeg mee akkoord dat ik hem wel kom ruilen. Na een kwartier bedenk ik me en probeer ik weer in contact te komen met het filiaal. Gelukkig ging dat dit keer wat sneller. Ik werd weer teruggebeld door de verkoper.
Na wat overtuigingskracht heb ik BCC Sittard zo ver gekregen dat zij het toestel bij mij thuis kwamen omwisselen. Binnen 20 minuten stond er een medewerker die onderweg was naar huis op de stoep met een nieuwe TV.
Eind goed al goed... Ik vind dat het super netjes is opgelost... Maar mijn onderbuik gevoel zegt dat de gebruikte TV gewoon weer de voorraad ingaat en weer als nieuw wordt verkocht...
Ik vind het ronduit schandalig dat mij, met een stalengezicht, een gebruikte TV wordt verkocht. Het allerergste is natuurlijk nog dat geeneens de moeite is genomen om de accountgegevens van de vorige eigenaar te wissen. Het was erg vermakelijk om door deze persoon zijn Netflix account te scrollen.....
Dit was mijn eerste en nu ook waarschijnlijk laatste aankoop bij BCC.
Het is fijn dat je bij BCC live kunt zien of een artikel op voorraad is en je dit na 1 uur al gratis kunt afhalen.
KlantenserviceHet is niet fair voor het social media team van BCC want die doen hun stinkende best en reageren erg snel. Telefonisch is BCC gewoon niet te bereiken... Je kunt het filiaal rechtstreeks niet bereiken en wordt alleen terug gebeld.
Personeel stond niet te springen om te hulp te schieten bij vragen van mijn kant.
KlantenserviceGoed advies maar wel pas nadat er zelf op het personeel afgestapt wordt.
Na een vlotte bestelling netjes geleverd, maar dan begint het. Een scherm wat niet in orde is en waar BCC echt na laat het op te lossen.
Low service is meer de slogan
Uren wachten, niet terug bellen na afspraak. Niks voor je kunnen betekenen. Zeer onvriendelijke arrogante houding van de medewerker was nog wel het ergste.
Ik was op zoek naar een Samsung tv dat overweg kon met mijn Sonos Playbar. Aangezien er veel klachten zijn betreffende het niet doorsturen van D.D. 5.1 en DD Plus vanaf een tv via optisch naar de Playbar, wist ik niet zeker als de Samsung tv het zou kunnen. De medewerker van BCC was heel vriendelijk en verteld mij dat ik tv kon meenemen en als het niet werkte, dat ik de tv dan kosteloos terug zou kunnen brengen. De tv werkte gelukkig wel goed samen met de Sonos Playbar.
samsung tablet s2 en samsung telefoon a3 (2016) in winkel Spijkenisse gekocht. deskundig advies. tablet op voorraad, telefoon kwam via webshop binnen
Verzendinglevertijd telefoon 2 werkdagen
Klantenservicebij aankoop: deskundige begeleiding. hoe het gaat lopen bij een eventueel defect is afwachten.
Makkelijk bestellen, soepel door de schermen lopen, betaling verliep soepel met ideal. Geen enkel probleem.Daarvoor eeen pluim.
VerzendingOntvangen blijkt moeilijk, voor 22: 00 u. besteld beloofde volgende dag binnen te zijn. Helaas werkte track & trace niet via DHL link. Contact gezocht met BCC, gaat moeizaam via Facebook. Uiteindelijk blijkt dat het de volgende dag gaat worden. Hele dag voor niets gewacht. Volgende dag werkt de DHL link. Daar staat dat het pakket gisteren is opgehaald en bij het verdeelcentrum DHL ligt. Om 8:00 u. weet ik dat het pakket vandaag geleverd wordt. Om 12: 00 u. weet ik nog steeds niet meer dan dat. Track & trace? Combinatie BCC met DHL is knudde. Is de eerste en laatste keer dat ik online bij BCC bestel.
KlantenserviceCommunicatie is traag en info is minimaal. Dat de zending niet meer zou aankomen wist ik ondertussen ook wel te bedenken. Wanneer het de volgende dag zou worden kon men mij ook niet vertellen. Erg teleurstellend deze service.
Netjes te woord gestaan in winkel, we wisten wat we wilde, dus niet naar onnodig overbodige woorden van weinig wetende verkopers in dit soort winkels hoeven luisteren. Of ga naar een speciaal zaak en betaal wat meer of doe zelf je onderzoek en ben blij met de fysieke winkel als product niet voldoet.
VerzendingVervanging per post binnen 24 uur ontvangen, was prima service dat we er niet terug naar de winkel voor hoefde.
KlantenserviceProduct stopte te werken binnen 10 dagen, waren er wel tevreden mee. In winkel hebben zij product in ontvangst genomen, maar zelfde was niet op voorraad. Vervanging zou per post worden toegestuurd. Afhandeling was naar volle tevredenheid.
Snelle levering, en aardige bezorgers. Ook in de winkel in Breda zeer goed en eerlijk geholpen.
Low prices, high service indeed.
Ruim 2 jaar geleden een nexus 7 besteld voor de laagste prijs en ook nog gratis verzonden.
TIP: probeer niet dat tientje te besparen door de allergoedkoopste te zoeken boven aan de pricewatch, de service zoals ik hieronder beschrijf is véél meer waard! Tevens fijn om naar een fysieke winkel te kunnen gaan, voorkomt misverstanden.
Gewoon snel en goed, met traceercode.
KlantenserviceNexus 7 tablet kon niet meer opladen, nog één maand binnen garantie ter reparatie aangeboden en 3 weken later kon ik hem ophalen. Bleek de reparateur de randen beschadigd te hebben. BCC heeft direct de tablet terug gestuurd en twee weken later kreeg ik bericht dat hij niet gemaakt zou worden, ik zou een aanbod krijgen: VOLLEDIGE VERGOEDING van het aankoopbedrag (van 2jaar geleden) in waardebonnen.
Van die vergoeding een andere tablet gekocht:Toshiba click mini. Leuke upgrade, wilde sowieso een Windows tablet. Gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie: tablet was €50 goedkoper bij scheer&foppen (aanbieding), BCC kwam hun belofte na, van €250 naar €200.
Tablet thuis uitgepakt en geïnstalleerd, bleek helaas meerdere (4á5) dode pixels te hebben. Weekje later bij BCC langs in de winkel: geen enkel probleem, gewoon een nieuwe mee gekregen. Deze is helemaal goed, kortom TOP service!
De verkoper kon ons wel vertellen welke printer we kwalitatief we konden kopen. Maar of de wifi instellen makkelijk was kon hij niks vertellen. Hij had het nog nooit gedaan. En dat was zijn antwoord. Dit vonden we wel vervelend, weinig moeite doen om ons een beetje gerust te stellen hadden we wel gewaardeerd.
Een nieuwe tablet gekocht bij BCC in Breda, bij de buurman ook gekeken, Media Markt, maar daar belabberd geholpen, bij BCC uitstekend geholpen en zeer goed advies gekregen, ben uiterst tevreden over de nieuwe tablet.
De prijzen waren identiek bij beide winkels dus de keuze was zeer snel gemaakt.
Bedankt BCC in Breda!!
De BCC Hengelo is een perfecte winkel, overzichtelijk en straalt rust uit. Je wordt altijd fantastisch geholpen door een van hun medewerkers. Een winkel om nog eens terug te komen !
KlantenserviceEen dag na aankoop werd ik perfect geholpen dor een van de medewerkers. Een van de artikelen was namelijk elders iets goedkoper, kreeg meteen het verschil uitbetaald, perfect geregeld!