BCC

Gebruikers over webshop BCC

Verkooer met kennis en voldoende tijd. Duidelijke uitleg en niet opdringerig toen we informatie vroegen over andere producten. Kunnen ander winkels een voorbeeld aan nemen

Geweldige service hoor.
Apparaat t.w.v. (maar ) 60 euro, niet op voorraad. Geen probleem hoor, sturen we wel even na. GRATIS.
Dankjewel BCC Den Bosch

Correcte aflevering.

Netjes ontvangen met koffie,

Mijn vrouw en ik zijn vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We kregen een duidelijke uitleg over het product waarvoor kwamen. Er werd een koffie aangeboden en we kregen ook een goede prijs. Dus in een woord: TOP.

Zeer snelle levertijd, 1 wens nog aanwezig als je serve plus polis afsluit of dat ook vermeld kan worden op de factuur zelf dan klopt het ook het eindbedrag van de factuur.

Je kan op de website zien hoe laat jouw pakket bezorgd wordt

Korte wachttijd

Ruime keuze, zeer vriendelijk personeel, denken met je mee en nemen de tijd voor je

In de winkel besteld en volgende dag al binnen, netjes E-mail gekregen dat bestelling was aangekomen.

Als meerdere artikelen bij de BCC in Sliedrecht gekocht en kreeg altijd erg goede service ( was iets niet goed en werd zonder probleem even getest en omgeruild net zolang tot dat het goed was

Super BCC

Goede service en goede prijs. Medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben genoeg kennis in huis.

Wat een vreselijke winkel op 25 november een iPad mini besteld voor Sinterklaas voor mijn zoon deze zou 29 november geleverd worden. Hij was op moment van bestelling op voorraad. Nu is het vrijdag 9 december die goedheiligman is het land al uit en mijn zoon heeft zijn kado niet gehad op pakjesavond. Ik krijg gewoon staalhard te horen dat er waarschijnlijk eind deze maand geleverd gaat worden. Een maand tijd voordat je je bestelling hopelijk krijgt. Ik heb mijn bestelling laten annuleren en dan mag je nog 19 werkdagen wachten op je geld!
Er word niet met je meegedacht en niet gereageerd op mails wat een tegenvaller!

Is gewoon niet geleverd! Maand bezorgtijden! Terwijl het op voorraad was tijdens de bestelling

Waardeloos je krijgt geen reactie op de verstuurde berichten via de site

EenvOudig te bestellen, snelle afwerking, betaling aan huis prima en netjes op tijd en volgens melding via mail geleverd.

Perfecte timing

Prima verwerking bestelling

Perfecte timing

Prima verwerking bestelling

Wij kwamen voor een inventum oven. Deze was bij dit filiaal ( Amsterdam Osdorp) niet meer op voorraad. De verkoper was erg behulpzaam en heeft de oven via een ander filiaal laten komen. Dit zou ca. 3 dagen duren, wij kregen echter de volgende dag al te horen dat de oven af te halen was.

Product was in de winkel niet voorradig. De verkoper gaf aan dat (als wij akkoord gaan) het de volgende morgen bezorgd zou worden.

Oke. prima geregeld.

Prima op tijd

prima service

keurige service in de winkel, met goed gefundeerd aankoop advies, ter plaatse nog een marktconforme korting.bijzonder prettige verkoopmedewerker, nam uitgebreid de tijd, de volgende ochtend na een sms, en een telefoontje om 8.30 bezorgd door twee keurige medewerkers, die niet alleen ,twee trappen omhoog de oude was en droog combinatie meenamen, maar ook de nieuwe plaatsen en installeerden.toen na vertrek bleek dat de water toevoer niet helemaal werkte, waren ze binnen 5 minuten weer terug en hebben het opgelost, hulde

zie mijn algemene verhaal

Al met al verliep mijn bestelling niet geheel vlekkeloos. Maar men deed er alles aan om e.e.a. op te lossen

Ik moet mijn apparaat nog ophalen, maar weet hoe het werkt. Vandaar mijn keuze.

er waren wat problemen maar die zijn zeer goed opgelost.

We kregen van medewerkster een prima uitleg hoe het artikel te gebruiken en dat de aan koop een aanbieding is

Het product is in de winkel gekocht

BCC heeft een ruime keus en kan je voorzien van een goed advies op maat naar aanleiding van je wensen. Daarnaast weten ze een goede prijs te zetten en kijken zelfs mee of het ergens anders goedkoper is.mee of het ergens anders goedkoper is.

In de winkel meegenomen, was op voorraad

Bosch Gas/oven fornuis gekocht.
Ziet er prima uit, en was duidelijk op de website weergegveven.

Bosch gasfornuis gekocht.
Hier zat een actie van Bosch aan vast, wat keuken spulletjes die je gratis kreeg als je de factuur opstuurde.

Een week lang heb ik de klantenservice van BCC gebeld!
"Geen probleem meneer, de factuur komt er aan!"
Letterlijk een week mee bezig geweest en nooit mijn factuur gekregen...
Uiteindelijk heb ik Bosch zelf ge e-mailed en alles met hun afgehandeld.

Waardeloze service, dit terwijl dat hun motto is!

De website is duidelijk, maar de service is waardeloos!
Dat terwijl dat hun motto is: HIGH SERVICES

Met de zogenaamde "Black friday" voor 200euro een Toshiba 40inch TV gekocht.
E-mail bevestiging gekregen dat die VERSTUURD ZOU ZIJN, KLIK HIER VOOR TRACK EN TRACE!
Uiteraard, nooit aangekomen.

Vervolgens 2 weken lang met hun klantenservice bezig geweest:
- Hij zou komen, nog even geduld
- We gaan contact met je opnemen
Nooit wat van gehoord.....

Vandaag 06-12-2016 weer gebeld, konden ze me een alternatief aanbieden die 120euro duurder was! maar dan konden ze me 20euro matsen....
Dus 100euro bij betalen.

Zo kan je natuurlijk alles verkopen met korting als je het niet kan leveren!
Rond uit belachelijk!
Aangezien ik nu al 2 weken bezig ben, met die klantenservice "droppies" maar alles laten anuleren.

Snelle levering en prima service. Ook prima geholpen door de meneer van de LiveChat! De website is ook netjes en overzichtelijk.

Levering was netjes op tijd.

Bij vragen werd ik netjes door de LiveChat te woord gestaan en geholpen.

Bestelling geannuleerd, geen vervangend product voorgesteld of geleverd. Geen reactie op mijn mails gekregen. Komt onbeschoft over.

Geen reactie op mail. 11 Dagen later niets gehoord. Bestelling geannuleerd, geen vervangend product voorgesteld of geleverd. Komt onbeschoft over.

Een Siemens afwasmachine gekocht. De laagste prijs en het verdere verloop van de bestelling ging vlekkeloos, zoals het hoort. Installatie was gratis en werd prima verzorgd. Een aanrader!

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verloop en de afwasmachine werd op tijd geplaatst.

Scorekaart voor BCC