Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegengoed en snel geholpen door een mederwerker plus deskundig advies en uitleg over het produkt
Ik kocht een ijskast maar van niet alle ijskasten worden de maten aangegeven. Dus moest ik die via de chat opvragen. Kleine moeite om de maten erbij te zetten lijkt me....
VerzendingPas om 7 uur 's ochtends weet je op welk moment je bestelling bezorgd wordt, je moet dus een hele dag vrij houden/nemen voor een bezorging die uiteindelijk binnen een tijdslot van 2 uur wordt geleverd. Kan dat niet anders?
Wordt er altijd vriendelijk ontvangen en geven altijd correct antwoord op je vragen,en uitleg over het artikel dat je wil kopen is ook TOP.
BCC Son en Breugel Ekkersrijt. Fijne winkel in het meubelplein, goede parkeergelegenheid, goed advies, vriendelijk en behulpzaam
VerzendingIn de winkel gekocht
Product, televisie, was makkelijk te vinden in de winkel, daar goed geholpen door het personeel en makkelijk en snel mee te nemen.
VerzendingDirect in de winkel mee te nemen.
KlantenserviceGoed geholpen.
Goed advies en begeleiding bij mijn aankoop van een tondeuse van de verkoper gekregen.
In orde!
goed
heb goede informatie van medewerker gehad was nl eerst van plan een ander apparaat aan te schaffen maar ben uiteindelijk toch voor dit apparaat (bose soundlink II mini)gegaan.
Hele goede service en vriendelijke, attente medewerkers. Aandacht voor de wensen van de klant, wordt meegedacht
Goede Servies. verschillende punten van het product laten zien en echt er de tijd voor genomen.
goed overzichtelijke website, simpel om te bestellen, goede afspraken omtrent wensen, levering en betaling .
Verzendingkeurig op tijd en op de plaats afgeleverd en aangesloten.
vriendelijke bezorgers.
indien nodig klantenservice goed te bereiken.
Vriendelijke jongenman, wist veel van het product. Heeft me erg netjes geholpen, betaling via pin dus verliep allemaal probleemloos.
Koop veel in deze winkel, zegt genoeg denk ik.
Via de website snel geholpen, en makkelijk om de betaling via Ideal af te ronden.
VerzendingDe tijd werd vooraf bekend gemaakt in welk blok (2 uur) er werd bezorgd. 45 minuten vooraf werd er gebeld, wanneer de bezorger langs zou komen. Stemde af met de klant wat het meest schikte. Perfect!
Had bij BCC mijn Braun Cool blue scheerapparaat aangeboden ter reparatie. Bleek niet meer te repareren. Kreeg na bericht van de fabrikant onmiddellijk een nieuw toestel. Werd daarbij in de winkel zonder problemen en zeer vlot geholpen aan een nieuw apparaat. Uitstekende service van BCC. Daar kom je op terug.
KlantenserviceZeer vlotte en prettige, begripvolle afhandeling van het probleem.
Snel en goed geholpen in de winkel en prima service. Goederen werden zelfs naar mijn auto gebracht.
VerzendingIn de winkel TV gekocht, welke voor mij naar de auto gebracht werd en in de auto werd geladen. top
KlantenserviceCorrecte en adequate afhandeling
goede en deskundige uitleg door de verkoper ewout in bcc lisse
de tv met bose geluidsbalk , snel geplaatst
good service low pricing!
BCC is een prima zaak. Goede service en meedenken met de klant staan hoog in het vaandel.
heel makkelijk het product gevonden in de overzichtelijke zaak te Heerlen en zeer goed geholpen door de snijders die wist waarover hij sprak en adviseerde
Goede website en zeer overzichtelijk. Ik werd netjes naar ideal gebracht voor de betaling. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering
VerzendingPakketje is goed verpakt bij mij thuis bezorgt. Ik ben daarom dik tevreden over het geleverde product.
Het is altijd feest bij de BCC, met de laagste prijsgarantie. Altijd tevreden met de producten die ik koop.
VerzendingVandaag een wasmachine thuis geleverd gekregen. De klantvriendelijkheid is er cker en de installatie van mijn wasmachine was ook snel gedaan. Zeer tevreden over de levertijd. Altijd snel en kosteloos.
Ik koop alle electronica en witgoed bij BCC omdat ze zowel op Internet als winkels hebben waar je bij problemen product maar hoeft af te geven ipv moeilijk doen met versturen.
VerzendingZe houden zich ook aan hun afspraak . Laats een tablet gekocht dat elders goedkoper was tegen de lagere prijs gekregen. Service en personeel is prima !
KlantenservicePersoneel zeer deskundig weten waar ze over praten . Geen problemen met omruilen van artikelen.