BCC

Gebruikers over webshop BCC

De service was prima en aardig in de winkel.
Men vond het wel vreemd dat ik geen extra garantie nam. Ik niet :-)

De levering is prima gegaan. Ik kreeg een smsje en men was uitstekend bereikbaar en op tijd.

Het tussenstuk tussen wasmachine en droger past niet.
Telefonisch was het te druk. De reacties via Facebook en Whatsapp over mijn vraag lieten redelijk lang op zich wachten.

De bestelling is heel goed verlopen en de bezorging was heel snel.Ik kon alles goed vinden via de webwinkel

super snel

in de winkel gekocht bij vriendelijke, kundige personeel. de winkel was goed bereikbaar en het was een nette overzichtelijke winkel.

Het personeel was correct, kundig en vriendelijk. Ik werd goed geholpen het is en blijft tot op heden mijn winkel.

Product in de winkel gekocht. Goede uitleg de prijs kwaliteit was naar verwachting. mooie nette overzichtelijke winkel.

vriendelijk, net geklede en kundig personeel.

Het was prima. Het was duidelijk wat de prijs en kwaliteit was. Alleen de medewerkers was wat minder vrolijk

goed en snel geholpen, prima product, alleen jammer dat er niet verteld wordt dat er geen printerkabel bij zit.

online een printer besteld en opgehaald in de winkel.
goed en nsel geholpen alleen jammer dat er niet vetreld wordt dat er geen printerkabel bij zit, moet ik weer terug naar BCC

Ruime keus in de winkel. Zeer vriendelijk personeel. Goeie prijsstelling. Aflevering was geheel conform afspraak.

Producten gekocht bij Bcc in utrecht(Kanaleneiland) winkel is goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

Ben goed geholpen en werd netjes te woord gestaan

De airfryer was bij een andere winkel in de aanbieding en we hebben hem gelijk voor dezelfde prijs gekregen

We hadden de airfryer thuis uit de doos gehaald maar de lade zat scheef... terug gegaan en gelijk een nieuwe gekregen.... die was echter ook weer scheef.... weer teruggegaan en toen heeft bcc 7 dozen opengemaakt voordat er een goede was

Prettige ruime winkel waar je nog terecht kan met vragen en de spullen direct kunt meenemen. Personeel erg behulpzaam. Kom vaker terug hier

Zeer goed en deskundig geholpen. Product was niet op voorraad in de winkel, werd echter direct door medewerker besteld en volgende dag op huisadres bezorgd.

Bezorgproces duidelijk te volgen, goed verpakt en binnen 24 uur bezorgd.

Vandaag tevreden naar huis gegaan. Het was mogelijk om een giftcard te ontvangen t.w.v. Het aankoopbedrag van de waterkoker van Kitchenaid die we twee maanden geleden ter reparatie hadden aangeboden. Vandaag zou ik een nieuwe waterkoker mee mogen nemen. Aangezien we intussen vanwege de lange reparatie een andere waterkoker hadden gekocht was het ook mogelijk een giftcard in ontvangst te nemen. Zodat we later een ander product kunnen kiezen.

De waterkoker was eerder volgens afspraak geleverd

Zie boven bij algemene beoordeling.
Dank voor het meedenken!

We zijn in de winkel in Hengelo geweest en erg goed geholpen door de verkoopster 👍

Uitleg was prima. De verkoper moest het wel steeds opzoeken op de computer. Had niet zo veel eigen inbreng.

Printers staan overzichtelijk uitgestald. Personeel geeft goede uitleg van de mogelijkheden. Prijzen zeer divers, hetgeen samenhangt met wat de printer kan.

Kon het product direct vanuit de winkel meenemen.

Personeel is vriendelijk; behulpzaam en deskundig.

Goed geholpen met het pakken en het naar de kassa brengen van e airfryer die we hebben gekocht, helaas had de jongeman die ons hielp niet veel kennis van het product wat wij kochten.

Ben vakkundig en geweldig geholpen met diverse artikelen bij de heer H. Khouakhi aan de Watermanweg te Rotterdam

altijd okay

ik heb nooit een klacht gehad!

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Betaling via iDeal en direct orderbevestiging ontvangen. Product was goed verpakt, op tijd geleverd en scherpe prijzen.

Ben hier naar de lokale BCC winkel geweest. Niet naar zo'n grote Markt waar ze geen tijd hebben (is mijn ervaring). In het verleden ben ik er wel eens geweest en net zoals toen nemen ze de tijd voor je. Lekker relaxed en geen gehaast om de deal te sluiten.

Scorekaart voor BCC