Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenPrima service van BCC ontvangen. Het personeel ook prima onderlegd in productkennis en advies aan de klant.
VerzendingKwalitatief goed
KlantenserviceIn de winkel prima hulp ontvangen.
Ik werd vriendelijk behandeld in de winkel, kreeg ook nog een kopje koffie. De verkoopster begeleide ons vriendelijk naar de Kassa.
VerzendingDe bezorgers waren zeer behulpzaam bij het vinden van een creatieve oplossing, toen bleek dat de combimagetron niet precies pastte.
Vriendelijke bediening en goede service en vakmanschap mooie winkel goede parkeer plaatsen gemakkelijk te bereiken gunstige lokatie
Verzendingik ben heel tevreden
KlantenserviceEen goede service is voor mij heel belangrijk
Ruime opzet in de winkel , waar je duidelijk alles kunt zien , en het meeste in werking kunt horen en zien.
KlantenserviceDuidelijke en goede informatie over wat je wilt. Kundig advies . Ze nemen de tijd voor je.
super afgehandeld, namen ruim de tijd om alles uit te leggen en zelfs te demonstreren
Verzendingsuper snel geleverd201612-005337554
Zeer goede zaak. Je wordt er altijd goed geholpen. Hier is de klant echt koning. Niks is te lastig voor de medewerkers, om uit te leggen, en demo' s te geven.
VerzendingWerd snel en op tijd aan huis geleverd.
KlantenserviceProduct had transportschade. Hiervan foto gemaakt en naar het destbetreffende filiaal gegaan. Alles werd prima geregegelt. Binnenkort wordt er een nieuw product bezorgd. Het beschadigde product gaat kostenloos mee retour.
Gemakkelijk online bij BCC te bestellen. Product makkelijk te vinden.
Prijskwaliteit goed. Goed en makkelijk te betalen.
Zeer goede klantenservice. 's avonds laat mijn product besteld en de volgende ochtend kon ik het al direct bij de winkel ophalen! Ideaal.
We werden goed geholpen en naar de voor ons beste keuze geleid. Dat was niet zoals bij veel andere zaken ook de duurste.
Tijdens oriëntatie naar geschikt notebook ben ik goed geholpen. Dit heeft geresulteerd in de aankoop van Medion notebook.
Prima advies gehad in de Winkel in Leidschendam. Verkoper nam de tijd en luisterde eerst goed naar onze wensen en eisen voor hij zijn advies formuleerde. Betrof wasmachine en droger.
VerzendingKeurig op tijd bezorgd en netjes geplaatst
Totaal geen problemen ondervonden m.b.t. service uitleg en betaling. Eveneens was het een prettige winkel om iets te kopen.
VerzendingTotaal geen problemen over het product . Snelle afhandeling. Goede service. Product was goed en zorgvuldig ingepakt.
Prima opties voor betalen. Bestellen via de website gaat eenvoudig. Prijzen zijn vrij netjes bij Bcc.
VerzendingBestelling lag klaar in de winkel. Wel erg lang moeten wachten voordat ze het gevonden hadden.
Goede service, snelle levering. Alles is heel vlot en heel snel verlopen. Momenteel in blijde verwachting op cadeaubon die mee was aangeboden met de bestelling
Ik werd keurig geholpen met uitleg over de notebook waar ik mijn oog op had laten vallen.
Vrij generiek bestelproces, het is niet nodig om eerst een account aan te maken e.d.
VerzendingDHL levering. Persoonlijk wat minder qua ervaring met DHL, komen vaak wat laat op de dag, en vaak wat lompe lieden. Eenvoudig om het levermoment zelf te kunnen bepalen.
De aankoop van huawei telefoon in de winkel is prima verlopen.
Goed advies en telefoon startklaar gemaakt op ons verzoek!
Altijd netjes geholpen, het enige wat mij tegen staat is het 0900 nummer waar je dus niet direct het betreffende filiaal kan bereiken.
KlantenserviceWordt netjes ingepakt en als je prijsaanpassing wil doen is het niet de moeilijkste zaak.
Cadeau werd netjes ingepakt, het enige jammere is dat je niet direct een filiaal kan bellen maar het 0900 nummer moet bellen.
KlantenserviceAltijd netjes geholpen, ook als je een prijsaanpassing wil.
Een aantal keren naar de vesting van BCC in Heerlen geweest voor de aankoop van een laptop.
Steeds heel vriendelijk en duidelijk geïnformeerd en te woord gestaan.
Het bestelde product was op voorraad.