BCC

Gebruikers over webshop BCC

Snel en behulpzaam. goede service. en inderdaad de laagste prijs garantie, alleen wel even aangeven, gaat niet van zelf.
Ik heb het product zelf meegenomen vandaar geen review over de verzending.

Zoals ik al schreef, je word er goed geholpen en snel.

Goed en betrouwbaar, de uitleg was duidelijk en er werd tijd voor je genomen.
Er is goed geluisterd naar onze wensen.

Goed en stevig verpakt

Goed,BCC heeft ons een vergoeding gegeven waar wij geen recht op hebben omdat inbouwen gratis was.
Door omstandigheden heb ik de oven zelf moeten plaatsen, BCC gaf ons 30 euro terug.
Niet verplicht wel heel netjes.
Dank je wel BCC Delft.

Gied geadviseerd in de winkel en de bestelling kunnen plaatsen, zoals beloofd kreeg ik mijn iPhone de volgende dag binnen!

Besteld en volgende dag keurig binnen!

Prima geholpen in de winkel!

snel besteld, afhaalwinkel is makkelijk te kiezen, alleen de bevestiging printen vanaf de website lukte niet

2 dagen.

bij betaling aan de kassa was slechts 1 kassa open,
was beter geweest indien een 2de open zou zijn

ik heb het product zelf opgehaald in de winkel, met de auto terug naar huis.
het product was ook niet besteld.

een medewerker hielp mij om het product naar mijn auto te brengen en het in de auto op de achterbank te zetten

Dat ik online bestelde, was het product nog op voorraad. Echter bleek dit toch niet zo te zijn. Enkele malen via de BCC-site gevraagd waar mijn bestelde product bleef, maar geen bevestigingsmail terug ontvangen dat het in behandeling is en daarnaast helemaal geen reactie terug gehad. Nadat ik BCC ging bellen, toen werd pas duidelijk dat mijn product op nalevering stond. Daarna wel snel ontvangen. Jammer dat eea via de site niet werkt...en als iets niet voorradig is, geef dan op de site aan wat de prognose levertijd wordt....nu is het giswerk.

goed verpakt

telefonisch goed. Via internet geheel geen reactie gehad, dus dat onderdeel is slecht.

Ik had JBL T100A gekocht, maar na paar maanden waren ze defect, ik kreeg een vervangende product. Top service!

Aardig mevrouw en goede service.
Een voorbeeld voor andere winkels

Kundige uitleg bij het zoeken naar de juiste keukenmachine. Niet opdringerig, maar ter zake kundig. De BCC medewerker wist duidelijk waar hij het over had.

Vriendelijk personeel. Behulpzaam, service & klantgericht. Dit geldt voor het BCC personeel en voor de dame van Nespresso.

heb een bestelling in de winkel geplaatst, werd heel vriendelijk geholpen, meteen gepind afspraak voor bezorging gemaakt.. en ja hoor meteen de volgende dag in huis...alleen jammer dat ik de hele dag thuis moest blijven omdat niet bekend was hoe laat ze zouden komen,.. het werd uiteindelijk half 7 s"avonds...

Gemakkelijk! Thuis pinnen na levering. Echt heel fijn. Zeer vriendelijk personeel. Denken echt met je mee.

Keurig alles verpakt. Vriendelijk personeel die ook meedenken om het zonder al te veel problemen te kunnen plaatsen

Siemens Wasdroger besteld, was niet op voorraad geen probleem op zich. Krijg volgende week een telefoon dat de droger binnen is en we maken een afspraak wanneer hij bezorgd kan worden. Op de dag van levering krijg ik een sms welke tijdstip hij geleverd gaat worden, tussen 12 en 14uur stond er in de sms. Ik wacht tot 15uur en nog steeds is hij niet binnen. Vervolgens bel ik ze op krijg ik te horen dat het door de leverancier niet is geleverd bij hun. Dus moest ik wachten tot dat het bij hun binnen komt, een week later bellen ze mij dat hij binnen is, hebben we een nieuwe afspraak gemaakt voor de levering. Hebben ze dit goed gemaakt door het gratis aan te sluiten. Ik kan toch geen voldoende beoordeling geven omdat ik voor hun een dag heb genomen voor niks. De droger die ik heb doet gewoon goed zijn werk. over duurzaamheid kan ik nog niks vertellen.

29 november besteld en we hebben hem pas 19december eindelijk mogen ontvangen.

Ik heb een artikel online besteld en vervolgens opgehaald. Ik werd vriendelijk en direct geholpen.

Vriendelijk personeel, correct geholpen. product kennis goed. Netjes geholpen met transport naar auto, inladen helpen, kortom, prima!

Was nu specifiek op zoek naar een product en de keus viel op BCC omdat zij nog binnen 24 uur konden leveren. Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Wel onhandig is dat je na betaling er pas achter komt dat je geen account gemaakt hebt door te bestellen. Als je vervolgens op hetzelfde e-mail adres een account aanmaakt is je bestelling niet gekoppeld.

Tja BCC dacht zeker het product zit al in een doos dus we sturen hem gewoon in die doos op. Doos half open en doos aardig gehavend. Met veel producten niet zo erg omdat je na ontvangst de doos toch weggooit, maar in dit geval is het erg handig om de Princess Dinner 4 All in de doos te bewaren en dat is nu dus al een stuk minder handig door de staat van de doos.

Al 24 uur bezig om via WhatsApp (hun snelste manier van communiceren zou je denken) mijn bestelling te koppelen aan mijn nieuwe account. :(

volgens afspraak kreeg smorgens bericht over de bezorgtijd en ja de chaufeurs waren precies op tijd

idem volgens doorgegeven tijdsblok aangeleverd die stond smorgens via bericht in mijn telefoon gemeld als tussen 4 en 6 pm
en dat waren ze ook

alles coreckt geleverd en dat net voor de kerstdagen en met een tijdstip einde v.d dag en in de spits en toch precies op tijd
NETJES

besteld en daags later zoals gemeld geleverd
smorgens een bericht dat de levering tussen 16 en 18 uur zou plaars vinden
en ja hoor om 16.00 waren ze er
super netjes volgens afspraak
vriendelijke chaufeurs die ff advies gaven

over de levering geld het zelfde als het verhaal hierboven
gewoon echt goed en dat net voor de feestdagen wie had dat gedacht

kreeg netjes melding van leverings tijd

Vriendelijk geholpen in de winkel.
Product niet op voorraad. Medewerker stelde voor het morgen thuis af te laten leveren

Op tijd geleverd

Het was druk in de winkel, niet genoeg personeel om vlot geholpen te worden. Maar de benodigde producten voor mij waren in de winkel al op voorraad. Langere rij bij de kassa dan normaal gewend.

Snelle levering en goedkoopste prijs. Website is duidelijk, bestelgemak. Goede beoordeling ook op kieskeurig. Prima dus.

Traceerbaar en snel

Scorekaart voor BCC