BCC

Gebruikers over webshop BCC

Zeer overzichtelijke zoekfuntie! Direct gevonden wat ik zocht en niet te vergeten voor een hele goedkope prijs! Goedkoper dan andere sites hem aanboden!

Bestelling zou arriveren tussen 14 en 18 en om 14.30 werd het keurig bezorgd.

we zijn in de winkel vriendelijk te woord gestaan en hebben duidelijke informatie gekregen over het product.

Heldere, overzichtelijke site die ook de voorraad ik de winkel toont. BCC is vrij goedkoop maar heeft toch prima service.

Als je kiest voor ophalen krijg je een aparte mail als je bestellingklaarligt. De winkel heeft een speciale afhaalbalie zodat je snel weer buiten staat met je bestelling.

De dame die ons in de winkel van BCC hielp nam alle tijd om ons wat betreft het product enigszins wegwijs te maken (het product zelf was niet in de winkel aanwezig maar wel een soortgelijk product).

Levering was volgens afspraak en de heren die kwamen monteren/demonteren/meenemen oude machine deden keurig en correct hun werk!

De klantenservice belde mij dezelfde dag om te horen hoe mijn bevindingen waren - dit vind ik prima service om feedback van de klant te verkrijgen.

Bij BCC de beste prijs garantie en goed advies. Verder handig dat je de factuur digitaal krijgt voor in je archief

Product was op voorraad dus geen probleem.

Bij BCC 1 keer een product met problemen gehad. Was net buiten garantie maar goede coulanceregeling bij Philips georganiseerd.

ruime keuze drogers. goede prijs, overzichtelijke presentatie, duidelijke productinformatie, verzorgde winkel, vriendelijk personeel, deskundige verkoper.

droger werd correct thuis geleverd en geplaatst, en oude droger werd meegenomen.

Alles was makkelijk en duidelijk. Ik vond snel het producten wat ik zocht. Ook veel keuze

Sneller levering en gratis top

Het ging gemakkelijk en snel en eenvoudig. Tevens kon ik op alle mogelijke manieren betalen.

Snel en vriendelijk geleverd. Wat ook handig is dat je de factuur via email krijgt toegestuurde.

Aardig medewerkers die je vriendelijk en behulpzaam helpen zonder irritant te zijn. (Te vriendelijk of behulpzaam kan zo ervaren worden, maar hier is het oprecht)

Snel, gemakkelijk en alle betaalmiddelen zijn te gebruiken . Heel handig is dat je ook nog een email krijgt met de fact uur.

Makkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.

Ze zijn bij de bcc Oostpoort zeer behulpzaam en klantgericht (maar niet zo dat het irritant is).

We kochten een Samsung J5 telefoon, door het goede advies van de verkoper.
We zijn dik tevreden over de telefoon

Ik had een magnetron van bijna 2 jaar oud, daar kwam ineens een vlam uit thuis. Vervolgens gebeld met BCC en zonder problemen mocht ik direct een nieuwe uitzoeken.
Deze was zelfs goedkoper dan de vorige en ik kreeg het verschil zelfs terug + 3 jaar extra garantie op m'n nieuwe magnetron van Proline.
Ik vindt dit echt de hoogste service!

Eenvoudige magnetron, maar doet het gewoon goed.

Zie bericht hierboven, fantastische service!

Langs geweest in Zoetermeer voor de aankoop van een inbouw vaatwasser. De machine die ik op het oog had was niet in de winkel aanwezig, maar de verkoper had een goed en duidelijk (kloppend) verhaal en wist er veel over te vertellen. Hij was zo vriendelijk om op eigen initiatief voor mij enkele gegevens bladen af te drukken om de juiste inbouw maten thuis te kunnen controleren (we hebben een extra hoog aanrecht blad met een lage plint).

De machine was bij aankoop niet op voorraad. De verwachtte lever termijn van 7 dagen bleek uiteindelijk iets korter, dus daar waren ze snel mee. Ook op de dag van afleveren waren ze een uur eerder dan in de SMS was aangegeven, maar ik was thuis dus dat was geen probleem. Verder correct geleverd.

Snelle levering, beste prijzen. Heel behulpzaam personeel. Ik ben al jaren lang de klant bij BCC. Geen minpunten.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik werd netjes gebeld om de aflevering in te plannen. Helaas kon ik niet een tijdstip kiezen, alleen de dag.

Prima geholpen in de winkel, artikel op voorraad, vriendelijke verkoper, vlotte afhandeling van de verkoop.

Bestelling was snel geplaatst en soepel betaald en afgehandeld. Product was ook snel gevonden op de bcc die.

Product zou volgende dag bezorgd worden maar dat gebeurde niet, het kwam twee dagen later.

Ik werd in de BCC-winkel bij de aankoop van een wasmachine vlak voor Oud en Nieuw uitstekend en sympathiek geadviseerd. Direct na Nieuwjaarsdag werd de machine afgeleverd. Door ziekte van een installateur iets later dan afgesproken, maar daarover werd tijdig gebeld. Al met al ben ik heel tevreden over de hele gang van zaken.

super vriendelijk en heel net personeel, ik ben uitstekend geholpen. ik heb een nieuwe telefoon gekocht in de winkel en hij is direct gebruik klaar gemaakt voor mij. GEWELDIG

voldoende keuze. goede presentatie, goede prijs, productinformatie, overzichtelijk, vriendelijk personeel, deskundige verkoper, goed advies, winkel zag er netjes uit.

We werden direct door een deskundige verkoper geholpen die ons een goed advies gaf. Daardoor konden we een goede afweging maken tussen de verschillende apparaten. Er werd ook rekening gehouden met de prijsverschillen van navulproducten die in de toekomst moeten worden aangeschaft.

We hebben het product in de winkel gekocht en betaald waarna het direct kon worden meegenomen. Leuk was dat ons zoontje mocht meekijken op het scherm van de verkoper om te zien welke handelingen werden verricht om een factuur op te stellen en af te drukken.

Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies

Item niet op voorraad in filiaal in de buurt dus mocht m in andere filiaal gaan ophalen.

Scorekaart voor BCC