Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk was op zoek naar een vervanging van mijn Saeco 8869 koffiemachine. Wilde graag iets van dezelfde koffiekwaliteit of beter, maar simpeler in gebruik en onderhoud. Werd ontzettend netjes en vriendelijk (niet opdringerig) geholpen door René. Kreeg netjes een heerlijk kopje nespresso aangeboden, om het zelf te ervaren.
Bij de concurrent was dit dus niet mogelijk.
Heb gekozen voor de Lattisima Pro.
het ging vlot en precies en alles was erg duidelijk.
Zal meer gebruik van BCC maken
Hij werkt perfect en zat keurig ingepakt en is precies op tijd geleverd
Samsung telefoon gekocht. Niet op voorraad maar wel direct vanuit ander filiaal laten komen. Goede service dus !
VerzendingProduct was op genoemde tijd binnen. Afgehaald dus.
KlantenserviceGoed en nette service gehad.
Goede informatie tijdens de aankoop van een tv. We kregen niet het gevoel dat ons iets aangesmeerd werd. De TV's stonden mooi opgesteld formaat naast formaat. Heel wat beter dan het 'magazijn' van Mediamarkt!
De tv werd door de filiaalchef netjes na 18.00 afgeleverd.
We werden goed per mail op de hoogte gehouden van de levertermijn alhoewel we uiteindelijk maar zelf op 22/12 gebeld hebben of de levering voor de beloofde leverdatum (kerst) wel zou lukken. Hij was binnen dus prima service verder.
Uitstekende service.
Personeel is vriendelijk ,vakkundig en neemt de tijd .
Zal BCC bij iedereen aanbevelen.
Bestelde product werd op vakkundige manier geleverd binnen de afgesproken tijd.
Ik ben goed geholpen bij BCC. De verkoper gaf prima advies en adviseerde me het product wat ik volgens mij nodig heb.
Netjes geholpen in de winkel. Goede uitleg gekregen. Ze dacht mee in wat we zochten en wat dan voor ons de beste keuze was.
VerzendingKlein minpuntje was de vermelding dat de droger aangesloten zou worden op de afvoer. Dit was vermeld bij de aanschaf van het product in de winkel. Degene die het product zouden komen leveren zouden dit doen. Bij de plaatsing heb ik dit nog zelf moeten benoemen, daarna deden ze het zonder te klagen. Leveranciers waren netjes, vriendelijk en prima.
Goed en degelijk advies, mensen hebben kennis van zaken. Mijn volgende aankoop word zeker in deze winkel!
Ik moest 6 ipads hebben en werd goed en snel geholpen. Na 2 werkdagen kon ik ze afhalen zoals afgesproken. Erg fijne service.
Anderhalve maand wachten op i-pads en ze kunnen nog niet leveren. Na 26 dagen pas bericht (nadat ik zelf ook al een keer had gebeld) kreeg ik pas bericht dat ze het niet binnen bepaalde tijd konden leveren. En diezelfde dag is het product opgestuurd. Dit ging ook fout, omdat ik in de tussentijd nog een keer had gebeld dat de producten op een ander adres moesten worden afgeleverd in de kerstvakantie, omdat de school dan dicht is. Dit zouden ze doen. Krijg ik in de vakantie mail, dat het opgestuurd is. Ik er weer achteraan bellen, blijkt dat ze het naar het school gestuurd hebben. DHL heeft het weer keurig teruggestuurd naar BCC. Na de vakantie weer contact opgenomen met DHL en BCC. Ze moesten bij BCC kijken waar de bestelling is gebleven. Na enkele uren krijgen we weer telefoon. De producten waren inderdaad teruggestuurd en nu waren de producten weer niet op voorraad, zodat we weer minimaal 2 weken moesten wachten. Dan zitten we op ongeveer 2 maand wachttijd voor 8 i-pads.
KlantenserviceDe klantenservice is aardig, maar de gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Bij het eerste gesprek moest ik 7 grijze en 1 gouden i-pad bestellen, want die waren leverbaar. Na 10 werkdagen te hebben gewacht, nog geen producten. Nu konden ze me vertellen dat er niets leverbaar was en dat rond begin januari geleverd kon worden. Toen heb ik aangegeven dat het op een school afgeleverd moet worden en dat deze dan dicht is. Ik heb toen mijn persoonlijke adres doorgegeven, waar geleverd kon worden. Dit zouden ze invoeren.
In de vakantie kreeg ik mail dat het opgestuurd is en zag dat het bij DHL bleef hangen. Weer bellen met servicedesk. Het is toch naar school gestuurd, mijn persoonlijke adres is nooit ingevoerd. Ik wachten tot na de vakantie. DHL toch nog eens bellen, want er werd niets geleverd. Deze verwezen mij weer door naar BCC. Nu waren zij het pakketje kwijt. Ik zou teruggebeld worden. Na enkele uren werd ik teruggebeld en kreeg ik de mededeling dat ze inderdaad teruggestuurd waren. Maar deze zijn ook weer verkocht, zodat ze niets meer op voorraad hebben. Nu kon ik nog eens 2 weken wachten of het geld retour. Ik heb deze keer maar voor het geld gekozen, omdat zij zich niet aan afspraken houden. Ik ben ook erg benieuwd wat er was gebeurd als ik niet gebeld had, dan had ik denk ik heel lang kunnen wachten.
De bestelling hebben wij zoals afgesproken per pin aan de bezorger kunnen betalen. Goed geregeld
VerzendingKeurig op tijd afgeleverd
KlantenservicePrima service
goed geholpen in de fysieke winkel. personeel met kennis van zaken. uitgebreid tijd genomen om te adviseren over de mogelijkheden en de beschikbare modellen. De eerste keer niet tot aankoop over gegaan (nog een dag over de nieuwe info nagedacht) en de volgende dag terug gegaan. Nog steeds even vriendelijk.
Prima service van BCC Venray. Prijs van Bose cinemate 15 direct aangepast aan prijs van Bose website en geld terug ontvangen.
Ik vond dat BCC Cuijk een goed service had omdat ik goed werd geholpen en ik goede informatie kreeg over de machine.
VerzendingGoed bezorgd. Ik heb niks te klagen.
KlantenserviceDe medewerkers van BCC Cuijk verdienen van mij een dikke 10 omdat ik serieus werd genomen en ik met respect werd behandeld.
De bestelling gaat bijna vanzelf,gewoon goed lezen en het goede artikel uitzoeken .De betaling ging super gemakkelijk. Het belangrijkste komt nog n.l.
GRATIS verzenden.
Als je het artikel zoekt en vind wat je wil hebben, is het goede gevoel er ook.
KlantenserviceNiet van toepassing
Wij komen al jaren bij bcc ik vind je wordt er prettig geholpen en ze nemen er de tijd voor dat vinden wij erg prettig
KlantenserviceErg goede ervaring wordt goed geholpen en neemt er de alle tijd voor
Fijne tablet, niet te duur, jammer dat ze geen passende hoes op voorraad hadden. Wel erg lang moeten wachten voordat we geholpen werden. Personeel liep wel veel langs maar hadden blijkbaar andere dringende zaken te doen.
Goede info. Zeer prettige verkoper met voorbeelden van onderhoud laten zien zonder de verplichting te moeten kopen. Tevreden klant.
Vriendelijk en kundig geholpen met de vragen die ik had over de televisie waarin ik geïnteresseerd was (Philips 55PUS6561).
De prijs was iets hoger dan bij de concurrent.
Die werd keurig netjes aangepast naar hetzelfde niveau.
Televisie was al eens verkocht geweest, maar weer teruggebracht.
Dat werd van tevoren ook gewoon gemeld. Na uitpakken zag het er niet zo uit.
Was prima verpakt en als hij niets had gezegd, had ik gedacht dat ie nieuw was.
Werd ook nog eens keurig geholpen met tillen naar de auto.
De BCC winkel in Beverwijk is goed bereikbaar, goede parkeergelegenheid. Ontzettend klantvriendelijk. Verstand van de producten.
KlantenserviceZeer klantvriendelijk. Iedereen is vriendelijk om te helpen en goede productkennis. 10 punten !!!