BCC

Gebruikers over webshop BCC

Bij BCC word je altijd goed snel, en vakkundig geholpen. Het personeel is er ook erg aardig en behulpzaam. Een perfecte winkel. Ik ken de winkel nog uit de tijd van Micro Electro waar veel van deze mensen werkten. Ik zocht er een scheerapparaat en kreeg er heel goed advies

Over de levering niks dan goeds. Het was voorradig in de winkel, dus kon gelijk mee na betaling en ook de verpakking was keurig verzorgd. Ik kreeg er nog een busje olie bij ook.

Ik werd perfect te woord gestaan.Correct, beleefd, aardig, vriendelijk.

De website blinkt niet helemaal uit in overzicht en dat maakt dat ik moeite had om het juiste product te vinden (ik wilde een vaatwasser uitzoeken, maar in plaats te zoeken op vaatwassers en vervolgens op inbouw, moet je eerst inbouw apparatuur selecteren en dan vaatwassers. Vaatwassers staan dus op 2 plekken op de website). Hierna wel duidelijk proces van bestellen wat tevens vlot is gegaan

Bij het bestellen stond er een levertijd van 5-10 werkdagen benoemd, echter na 2 dagen probeerden ze al te bellen om een afspraak te maken. Door mijn eigen slechte bereikbaarheid heeft het iets langer geduurd. Product werd vervolgens afgeleverd door hun eigen bezorgdienst en tevens geplaatst, wat allemaal snel en netjes verliep

Kan ik niet heel veel over zeggen, behalve dat ik vriendelijke te woord werd gestaan toen ik werd gebeld over de afspraak, dat ze heel snel konden leveren en aanvullende vragen goed werden beantwoord.
Kan dus niet iets zeggen over klantenservice bij een niet werkend product

makkelijk te vinden en goeie uitleg, ken de service al langer en werd niet teleurgesteld

Kocht een opruimingsartikel. Verkoopster nam alle tijd om nog dingen uit te zoeken voor me.

Prettig geholpen en slim advies gekregen. Fijne winkel met dito personeel. Duidelijke uitleg bij mijn smartwatch gekregen.

Voldoen aanbod in de winkel, goed prijzen, vriendelijke winkel personeel. Overzichtelijke winkel. Prima service. Top

Fijne winkel, uitstekend, duidelijk, niet opdringerig en eerlijk geholpen door E.J.Veltman. Zeker een aanrader!! Top!

Order geplaatst, niet voorradig, slechts 1 week moeten wachten, toen kwam mailtje, dat bestelling afgehaald kon worden; een prima service richting klant!

Artikel kon opgehaald worden in winkel; daar aangekomen werd het product keurig met doos en al, door de verkoper in de auto geplaatst!

we waren niet tevreden over de centrifuge, we vonden de inhoud te klein. Toen is het artikel, na een paar maanden, kosteloos omgeruild voor een grotere; we hoefden alleen het verschil tussen het de 2 centrifuges te betalen!

Kon de producten makkelijk vinden en de bestelling was makkelijk te maken,dus ik ben erg tevreden

De bestelling werd op tijd geleverd

Hele goede service en personeel. Van de winkel tot en met de monteurs. Dikke complimenten voor iedereen!!!

Te laat geleverd maar daar kon BCC niks aan doen. Dat lag aan de leverancier

Op verschillende manieren contact gehad en alle manieren heel netjes en vriendelijk behandeld

Zeer vriendelijk en kundig,goed mee te praten mooie winkel
Makkelijk de auto te parkeren Garage onder de winkel

zat geen doos bij

Nog niet nodig gehad

Algemeen genomen: Dit bedrijf heeft echt structurele problemen. De manier van handelen en communiceren past niet meer in deze tijd.

GTA V besteld op 14 december 2016. Werd op voorhand al gemeld dat de levertijd tussen 5 en 10 werkdagen in beslag zouden nemen. Prima. Akkoord, besteld.

Vandaag 12 januari 2017 heb ik GTA V thuis afgeleverd gekregen.

In de tussentijd meerdere malen contact gehad met de klantenservice (via Facebook), ze hadden elke keer geen idee hoe lang het nog zou duren en durfde me ook geen toezeggingen te doen. Blijkbaar waren ze van deze informatie afhankelijk van de afdeling inkoop. Je moet er duidelijk wel zelf achteraan, er zal niet pro-actief iets gemeld worden vanuit BCC. Op zich werd er wel redelijk snel gereageerd via Facebook.

Product was goed verpakt, verzending via DHL, track and trace was prima en kloppend.

Zoals eerder vermeld heeft de klantenservice (blijkbaar) totaal geen zicht op de goederenstroom. Ze kunnen je niet eens helpen al zouden ze willen.

Het heeft bijna een maand geduurd voordat mijn bestelling binnen was. Als ik dit van te voren wist had ik het spel niet besteld.

De levering nam bijna een maand tijd in beslag. Dit vind ik best wel lang voor een xbox spel.

De klantenservice kwam prima over. Alleen konden ze me niet echt helpen.

Goede en vriendelijke mensen. Van de verkopers tot de monteurs. Een goede service gekregen. Netjes

Levertijd was veel te laat. Dat lag aan de leverancier en niet aan BCC. De levering thuis was snel en netjes

Prijsverschil ontdekt en dat is direct met de medewerkers opgelost. Nette en goede service. Complimenten!!!

Supergoede en vriendelijke mensen van de winkel tot en met de monteurs. Het installeren is goed en vlug gedaan.

Keurig netjes een sms gehad en net voordat de monteurs er zijn nog een telefoontje

Contact gehad over een prijsverschil. Dit is netjes en correct afgehandeld. Complimenten!!!!

Duidelijke uitleg, Het was op voorraad en werd voor mij naar de auto gedragen, Alles werd netjes uitgelegd

Goed verpakt en mooi op tijd

Niet nodig gehad

Soepele afhandeling van bestelling, zeer snelle levering waarbij je ook nog in staat bent de dag te kiezen

Super apparaat, zeker voor die prijs

Informatie prima vriendelijk snel geholpen en vrij kundig personeel.
Winkel overzichtelijk ingericht, vrij grote keuze

Het proces van uitzoeken tot en met de betaling is een helder proces
Gemakkelijk zoeken en vinden op de website
meerdere betalingsmogelijkheden

Gekozen voor ophalen.
goed op de hoogte gehouden van de levering
Netjes opgeleverd

De BCC site is makkelijk en duidelijk.
Wat ze schrijven leveren ze ook.
De prijs was goed

Precies op tijd geleverd en perfect verpakt.

Het contact was prima echter de extra Virtual Walls konden ze niet leveren.
En ook de cleaner voor de dweilrobot verkopen ze niet.

Scorekaart voor BCC