BCC

Gebruikers over webshop BCC

verkoper was niet echt vriendelijk, maar heeft wel goed geholpen, fijne winkel de BCC, beter als concurrenten.

Product gevonden via de zoekfunctie op internet. Via Tweakers reviews gelezen en via een zoeksite op die van BCC gekomen als een van de goedkoopste aanbieders. Plus levering na 24u.

Als vermeld besteld voor 22u de volgende dag geleverd. Ik had het Product de volgende dag omstreeks 12u via dhl. In een goede stevige nette verpakking.

Sonos playbar via de website besteld en in de winkel afgehaald. BCC volgt de Mediamarkt BTW actie, dus ze doen mee met de korting.
Sochtends besteld en ik kreeg in de middag een berichtje dat ik de playbar kon afhalen.
Ik was om een aantal redenen niet tevreden over de playbar. Retourneren ging zonder problemen en werd vriendelijk geholpen. Prima klantervaring.

Bestelling en betaling ging als een zonnetje. Ook fijn dat prijzen waren aangepast aan lage prijzen Mediamarkt-actie.

Zo Makelijk en snel, ook zo goed materiaal en goed koop prijs. Ik ben zo blij mee

In de winkel waar ik kom altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik krijg er ook altijd goed advise.

Het betalen ging slecht, ik had twee digitale VVV cadeaucards en de restbetaling zou plaatsvinden via mijn Creditcard. Het leek goed te gaan tot de betaling met mijn CC werd afgekeurd. Toen ik opnieuw de betaling wilde verrichten, was het tegoed van mijn VVV cards verdwenen.
Het proces zou afgekeurd zijn omdat de koelkast niet op voorraad was??? betalen met VVV-cards zou niet mogelijk zijn??? Tijdens het telefoongesprek de bestelling opnieuw uitgevoerd en het was gelukt, het tegoed van de VVV cards was niet terug.

De levering vond netjes de volgende dag plaats (terwijl deze niet op voorraad zou zijn????) De bezorgers waren niet heel handig en gingen ook niet heel zorgvuldig om met de grote doos. Bij het uitpakken bleek de koelkast beschadigd.

Er worden aan de telefoon leugens verteld, ze weigeren door te verbinden met een leidinggevende. De koelkast hebben ze nog enkele dagen in mijn woonkamer laten staan. Je moet hemel en aarde bewegen om tot een oplossing te komen die ook voldoet aan de eisen die ze stellen.

Prettige website en de bestelling was snel en makkelijk gemaakt. Betalen was ook erg makkelijk.

Verzending uitstekend. Per email en SMS duidelijke updates over de levertijd. Tien minuten voor levering zelfs nog een belletje gekregen. Perfect.

De bestelling was gelijk verwerkt. De interactie met de BCC Bezorg & Installatie werknemer tijdens de levering was ook erg prettig.

Prima service. Erg goed geadviseerd bij aankoop van product. Verkoper had veel kennis en kon duidelijk zijn advies ook onderbouwen.

Volgende dag thuisbezorgd

We waren op zoek naar een TV voor de slaapkamer. Een moderne platte TV zonder poespas, gewoon om te kijken als je nog wat naluiert na het uitslapen of voor die enkele keer dat je ziek bent. Bij BCC in Haarlem-Schalkwijk kwamen we na wat vergelijken op de PHILIPS 43PFS4131 uit: een toestel van voldoende grootte, Full HD en LCD. Niet het allermodernste type en dus ook geen Smart Tv, maar dat heb je op die locatie ook niet nodig.

De medewerker van BCC snapte direct wat we wilden, dus wij blij en BCC tevreden.

Het bestellen gaat heel gemakkelijk via de website en daarna kun je het product afhalen in de dichtstbijzijnde winkel.

Snel kunnen afhalen in de winkel

Goed

Werd zeer goed en vakkundig geholpen. Waren eerst van plan om naar Media Markt te rijden maar ben blij dat we naar BCC in Lisse zijn gegaan. We werden uitstekend geholpen en kregen ook de korting zoals bij de Media Markt was.

Niet van toepassing waren in de winkel.

Met de Mediamarkt BTW dagen fijn en rustig hier mijn TV in de winkel afgehaald. Uiteraard voor de zelfde scherpe MM prijs. Vriendelijke werknemers en je wordt altijd goed geholpen.

Klantenservice is voor mij altijd top. Winkel zit hier vlak in de buurt en als er iets mis is doen ze nooit moeilijk met terugname of garantie.

mooie en duidelijke website en store. Goede vergelijkingsmodule op hun website met een overzichtelijke layout.

Snelle verzending ondanks het niet op voorraad zijn van het product

Het proces van beoordeling tot betaling is prima verlopen de website werkt ook goed mee

De levering van het product was supersnel het is binnen een dag geregeld.

Ik heb geen klachten gehad. De klantenservice van bv C is erg goed.

Heldere website, het bestellen zelf ging gemakkelijk. Aantrekkelijke prijs stelling en betaling is ook eenvoudig.

Hoewel de bestelling snel te plaatsen was, heeft het erg lang geduurd voordat deze ook geleverd werd. Weliswaar kreeg ik direct bericht dat het wel twee weken kon duren, maar daarna bleef het meer dan vijf weken stil. Pas nadat ik zelf met BCC ben gaan bellen, kreeg ik te horen dat het nog wel weer twee weken kon duren, omdat het bestelde niet in huis was. Na drie weken werd ik gebeld dat het pas over 8 dagen kon worden geleverd, dus ik was erg verbaasd dat het de dag erna al (sic!) kwam. Een prettige verrassing, na eerdere teleurstellingen.

Ik had natuurlijk veel eerder gewaarschuwd moeten worden dat het bestelde niet binnen twee weken geleverd kon worden. Nadat ik zelf gebeld had, zijn ze wel erg hun best gaan doen.

Ik heb mijn Kobo aura One in de winkel gedaan, het was niet op voorraad maar werd direct vanuit een ander filiaal besteld.

Door wat misverstanden ging het in eerste opzet helemaal fout. Dit is later door het personeel van de winkel in ieder geval netjes en tot volle tevredenheid opgelost

Het 020 nummer dat je belt is een groot drama en duurt eindeloos lang voordat er opgenomen wordt, daarna worden er zaken belooft die niet gebeuren. Of er wordt door iemand heel erg gejokt dat kan natuurlijk ook. Al met al was mijn ervaring met het 020 nummer heel slecht.

Het is een duidelijke website.
alle benodigde informatie staat overzichtelijk op een pagina.
Er is voldoende mogelijkheid verschillende opties te vergelijken.
ook de betaling gaat gemakkelijk.

De droger is netjes volgens afspraak geleverd.
Ondanks dat er extra moeite moest worden gedaan omdat de bel niet direct gehoord werd.

Ik werd in de winkel goed geïnformeerd over de verschillende producten. De verkoper nam geruime tijd.

Achteraf bleek er een fout met de factuur die later met enige moeite is hersteld.

Duidelijke proces naar het betalen. Wat je moet doen is duidelijk en alles wat je wilt weten staat er bij vermeld. Levertijd, gratis verzending, winkel levering etc.

Als je niet thuis bent. Geeft dhl duidelijk aan wanneer ze weer langskomen.

Als je een vraag hebt kun je op de meeste vragen je antwoord al vinden. Verder geen contact gehad met de klantenservice.

Scorekaart voor BCC