Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegen3 producten de winkel gekocht in de winkel in Arnhem en voor een deel afgerekend met VVV cadeaubonnen. Normaal proces van betaling.
Verzending3 producten gekocht in de winkel in Arnhem. 2 producten waren op voorraad. De derde werd de volgende dag nagestuurd via pakketpost. Prima verder. Bij thuiskomst bleek 1 van de 2 producten al gebruikt te zijn geweest. Volgende dag terug gegaan naar de winkel. Voor het gebruikte product kreeg ik een nieuwe, alleen die was niet op voorraad in winkel. In plaats van dat ze dit product dan opsturen via pakketpost, moet ik wachten tot het weer op voorraad is in de winkel en deze dan daar ophalen. Gemiste kans in mijn ogen als het gaat om (high) service.
KlantenserviceFijn dat ik het gebruikte product om kon ruilen voor een nieuwe. Jammer van de (high) service dat het nieuwe product, dat niet op voorraad was, niet opgestuurd kon worden via pakketpost. Dit product moet ik dus ophalen als deze weer op voorraad is in de winkel.
Mijn tv was kapot en was nog in de garantie, omdat ze dachten dat ze hem niet meer konden maken, werd er een nieuwe tv besteld.
Ik ben erg goed geholpen in de winkel, waardoor ik nu een product heb dat er naar mijn zin is.
VerzendingHet product is naar mijn zin en doet het erg goed.
Vooral de ruimte bevalt mij prima.
Prima ik meerdere keren contact gehad en ben zeer vriendelijk geholpen.
Ik ben in de Vlaardingen prima geholpen. En ik ben tevreden over het product dat ik met de verkoper heb uitgekozen. Daarom zal ik mijn volgende product ook daar kopen.
VerzendingDe levering ging op tijd en is vlot verlopen.
De bezorgers belden voordat ze kwamen en waren erg vriendelijk.
De klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog gebruik kunnen maken van de prijsgarantie
Het gehele proces verliep heel vlot. Een paar drukken op de knop en je was klaar.
Het product was makkelijk te vinden en goed geprijsd. Het afhandelen van de bestelling ging ook erg snel, al met al zeer tevreden.
VerzendingHet product lag op tijd in de winkel, de volgende ochtend al. Al was het jammer dat het niet thuisbezorgd kon worden.
KlantenserviceIk werd heel vriendelijk geholpen in de winkel: het personeel was heel behulpzaam en persoonlijk, en niet afstandelijk zoals bij enkele concurrerende bedrijven. Ik ben fan van BCC!
Product werkt perfect. Goed uitgelegd medewerker. Super service. Makkelijk installeren. Goede kwaliteit. Nul klachten. Tevreden.
VerzendingDe medewerker van de bcc legte precies uit waar wat voor Was waardoor het maken van een keuze makkelijk ging. Vooral iemand zoals ik die er niet veel van snapt kon het begrijpen. De keuze Was hierdoor snel gemaakt. De meneer registreerde mijn product , bracht het voor me naar de kassa. Ik kon het direct afrekenen.
KlantenserviceHeb ik al beschreven hierboven.
De bestelling ging via internet erg soepel en zonder teveel poespas. Het product werd op tijd in de winkel geleverd en de service in de winkel was werkelijk uitstekend!
VerzendingHet product werd snel geleverd in de winkel. Wel jammer dat ik het product niet kon laten bezorgen op mijn thuisadres.
KlantenserviceIk werd geweldig geholpen in de winkel! Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, bijna ongekend in deze tijd! Ik ben heel blij met de service van BCC.
Geweldige service, zowel online als in de winkel! De bestelling ging zonder te veel poespas en in de winkel werd ik geweldig geholpen.
VerzendingDe levering was erg snel - de volgende ochtend kon ik het al ophalen. Wel jammer dat het product niet kon worden geleverd bij mij thuis.
KlantenserviceDe winkelmedewerkers hielpen met alle vragen en verzoeken. Geweldige service, zoals ze beloven.
BCC had de scherpste prijs voor de Samsung Galaxy A3. Winkel was bovendien in de buurt.
VerzendingDe Samsung Galaxy A3 werd, op mijn verzoek, afgeleverd bij de winkel in ons dorp.
Wij zij geholpen door Chrit Slenter, Chrit is een zeer vakbekwame en met veel kennis van zaken medewerker bij BCC. Voor ons is Chrit al heel lang een zeer betrouwbaar persoon, iemand waarbij je duidelijke tekst en uitleg krijgt.
Na aankoop altijd met een goed gevoel naar huis.
Tot nog toe geen problemen met he toestel.
Zeer makkelijk te bedienen.
Uitstekend geholpen.
Goede toelichting gekregen op de tablet die ik voor ogen had. Werd ook niet naar een duurder model gepraat (wat bij veel winkels wel vaak gebeurd).
Er ging wat mis tijdens de online ideal betaling aan de kant van bcc maar dat werd goed opgepakt door een medewerker in Den Bosch
BCC heeft blijkbaar het beleid om zich, wanneer ze zelf fouten maken, zich te verstoppen achter een beleid van negeren van de klant en zich beroepen op allerlei irrelevante bepalingen in hun algemene voorwaarden. Daadwerkelijk oplossingsgericht en daadkrachtig handelen zit er bij BCC niet bij. Wees dus gewaarschuwd!
KlantenserviceDe klantenservice volgt het beleid van negeren van berichten en werkt absoluut niet mee aan het zoeken naar een oplossing...
Ik zocht een sapcentrifuge en deze stonden overzichtelijk bij elkaar in de winkel opgesteld. Kreeg duidelijke uitleg hoe ze werkzaam waren en hoe ze schoongemaakt moesten worden. De prijskaartjes stonden duidelijk bij de apparaten.
VerzendingKon het product direct meenemen. De verkoper droeg de doos netjes voor mij naar beneden naar de kassa.
KlantenserviceAl mijn vragen over het product werden beantwoord.
BCC verkoper is vergeten om prijs van de concurrentie te controleren, 100 euro verschil werd na een tweede bezoek in mindering gebracht.
Verzendinggoede levering, echter niet mogelijk om via creditcard te betalen
Bij aankoop van een tablet goed geholpen en een goed advies voor een juiste aankoop. De Acer Iconia A3-A40 is een fijn tablet met een fantastisch beeldscherm. Voor de case ben ik goed geholpen. Ik heb twee case's mogen uit proberen, maar de maten waren niet bedoeld voor de Acer. Uiteindelijk een sleeve gekocht. Inruil was geen probleem. Hulde!.
KlantenserviceHet omruilen van de case's was geen enkel probleem.
goed en snel geholpen en alles vrij blijvend . In andere winkels slechte ervaring. Zo hoort het
Verzendingsnel en naar behoren. In ons geval al s, morgens vroeg. Top
We hebben t product in de winkel gekocht omdat we daar goede ervaringen mee hebben
Heel goede uitleg gehad over het apparaat ben nog terug geweest naar de winkel want kon het sd kaartje niet vinden bleek in het apparaat zelf te zitten
ook weer prima geholpen
was in voorraad in de winkel
KlantenserviceHeel goed geholpen de eerste en de tweede keer prima kom zeker nog een keer terug als ik iets nodig heb.