BCC

Gebruikers over webshop BCC

Wasdroger gekocht online ideaal binnen 5 minuten gevonden wat we zochten en ook besteld :)

Binnen 24 uur geleverd

Niet nodig gehad

Het hele proces van op de website bestellen tot de aflevering is naar volle tevredenheid verlopen.

Alles volgens afspraak zeer stipt en de bezorgers waren zeer bekwaam.

De klantenservice was op de dag niet te bereiken.

Product makkelijk (va tweakers) te vinden en te bestellen. Besteltraject vlot doorlopen en hoge verwachtingen gewekt, maar niet waargemaakt

Woensdag ging TV van mijn vader kapot en een nieuwe moest er komen. Vanwege goede ervaring met service en levering van BCC deze bij BCC bekeken en op donderdagavond via internet bij hen besteld, met leverdatum de volgende dag (vrijdag), aangezien er op vrijdag de hele dag iemand aanwezig zou (kunnen) zijn, en ik hem dan zaterdag zou kunnen installeren, omdat ik zaterdag toch in de buurt zou zijn. Vrijdagochtend volgt een SMSje dat "wegens drukte" de bestelling met 1 werkdag vertraagd zou zijn. Navraag gedaan bij lokale winkel wat 1 werkdag vertraging zou betekenen, welke intern navraag deed en vertelde dat deze dan zaterdag zou aankomen. Zaterdag ochtend op track&trace nagekeken, staat de bestelling op Maandag. Maandag bestelling daadwerkelijk aangekomen en afgeleverd bij de buren (zonder kaartje in de bus of melding vooraf (SMS)), omdat er op dat moment even niemand thuis was. Verpakking had kleine schade, welke gelukkig niet de TV zelf had beschadigd. Maandagavond (nogmaals) ter plaatse gegaan om TV te installeren. Gelukkig was voetbal nog via uitzending gemist te bekijken, alhoewel de uitslag natuurlijk al lang en breed bekend was....

Kreeg Goede informatie waarom ik vroeg het product was op voorraad en kon het direct mee nemen

Was op voorraad

Goede service

goede service en uitleg over de verschillende producten en de bestelling werd keurig op tijd afgeleverd.

s'morgens een s.m.s. voor de tijd van levering en 5 min . van te voren een telefoontje van we zijn er zo meneer . TOP gewoon

je word altijd vriendelijk te woord gestaan, ook als er iets niet naar wens verloopt als vorige week, goed opgelost en snel ook prima

Super service vooral nog even langs de winkel gaan is mijn advies.
Productspecialisten kunnen je zeker een goede uitleg geven.

Keurig afgeleverd en aangesloten.

Correct afgehandeld en bestellingen op de afgesproken tijd geleverd. Personeel in Haarlem Schalkwijk uiterst behulpzaam en vriendelijk en goede uitleg over producten

Bestellingen op de afgesproken tijd geleverd door DHL

Juiste info verstrekt m.b.t. laagste prijs garantie

Makkelijke website, waarin alles makkelijk te vinden is en een grote grote verscheidenheid aan artikelen en snelle afhandeling.

Werkt zoals verwacht

Goede service en correcte afhandeling en keurig ingebouwd en op tijd ook nog terugebeld door de winkel of alles naar wens was verlopen

Het hele online bestelproces naar wens verlopen. Geheugenkaart was snel geleverd (binnen de aangegeven levertijd!), netjes verpakt. Waren ook de goedkoopste; Helemaal blij en tevreden,Top!

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen bij mijn aankoop en ook bij het oplossen van een probleem met een eerdere aankoop.

Het product is uit de winkel meegenomen.

Klacht over een fotocamera correct opgelost.

Scherpe prijs en als groot voordeel dat BCC als een van de weinige VVV bonnen accepteert. Moest alleen de tweede controller ergens anders kopen.

Product gekocht en twee weken later bezorgd. Afhandeling ging goed en vlot.
Verder is alles netjes verteld en verlopen.

Levering was twee weken na aankoop omdat het product niet op voorraad was. Een afspraak voor een leveringsdatum is goed verlopen en het product is zonder schade of gebreken goed geleverd!

Ik werd snel en goed geholpen. Vakkundig werd er uitleg gegeven over het desbetreffende product.

Ik werd super goed geholpen in de winkel echt heel klantvriendelijk. Ik had ook al ervaring met bcc

Hij kantelde de koelkast bii het plaatsen bij de lift en hij klapte naar voren tegen de lift deur aan. En de doos was erg beschadigd aan meedere kanten

Netjes en snel geholpen in de winkel en de vriezer werd netjes op zolder geinstalleerd.

Mooie televisie met goede kwaliteit. Alleen een beetje kleiner dan verwacht

Ik vond het gehele proces van de 2 bestellingen en de betalingen hiervan heel vlotjes verlopen. Ik ben zeer tevreden hierover.

Prima producten met veel kijkplezier.

Prima e-mailwisseling gehad met Customer Service. IK ben naar behoren geïnformeerd.

Het was eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen en belangrijker nog: BCC was de goedkoopste aanbieder.

DHL was op tijd.

BCC staat bij mij al jaren bekend als een betrouwbare leverancier. Vaak hebben ze ook de beste prijs, dus voor mij geen reden om verder te kijken!

Je hebt de keuze om een geschikt aflevermoment te kiezen en de chaffeur belt netjes van te voren dat hij er aan komt.

Levering aan huis was prima. 's ochtends al het tijdslot bekend en 20 minuten van te voren een telefoontje.

Schade aan witgoed snel en correct afgewikkeld. Naar keus vervangen of redelijke compensatie.

Scorekaart voor BCC