BCC

Gebruikers over webshop BCC

Duidelijke site, scherpe prijzen, in mijn geval gratis verzending bij een zeer lage aanschafprijs, goede communicatie en snelle levering.

Heel fijn geholpen door Stefan, hij nam alle tijd en zocht alles goed uit voor ons

De product was makkelijk te vinden. En de betaling ging supper.ik ben er tevreden over

De pruduct was op tijd in goed verpakking gelevert

Supper

Goed advies in de winkel, en gemaakte afspraken worden zeer goed nagekomen.
ook het personeel dat het bestelde thuis afleverd en installeerd is ook zeer klantvriendelijk en technische onderlegd, BCC is een DIKKE aanrader.

Mijn oude laptop werd niet meer gerepareerd waardoor ik dus een nieuwe laptop mocht van 849 euro. Dit vond ik helemaal top!

Ik ben goed geholpen door de klantenservice!

Prettige winkel/bedrijf, goede service, duidelijke website, & vriendelijk personeel,duidelijke uitleg over nieuwe scanner/printer, was kort geleden ook al door deze verkoper geholpen dus geeft vertrouwd gevoel !

Kon product meteen meenemen, en zag op website van BCC Purmerend al dat dit voorradig was

Zeer goed geholpen, zoals al (±30) jaren het geval is, ging vroeger altijd naar vestiging A'dam noord, maar nu naar Purmerend!

Fijne site! Ik heb snel mijn product kunnen vinden. Ook de betaling verliep erg soepel.

De bezorgers waren te laat. Ik heb bijna een uur moeten wachten.

Duidelijke informatie op de website. Beschikbaarheid online en in de individuele winkels. De laatste jaren tientallen producten opgehaald (soms een beetje ongeduldig) en altijd was het product aanwezig en liep ik in 5 minuten weer buiten. Verder vriendelijk personeel.

Altijd zoals beloofd

Teruggebracht product werd zonder problemen geaccepteerd. Met een glimlach.

Heel fijn geholpen door de verkoper en er wordt goed meegedacht en advies gegeven en voor mooie prijs

de dag erna was de bestelling al smorgens binnen

als er iets is kun je meteen contact opnemen,was in ons geval niet nodig

Goed. Ik ben zeker tevreden over het product. Ik kan bcc bij iedereen zeker aanraden

Te laat bezorgd. Ik heb bijna een uur moeten wachten.

De betaling verliep vlekkeloos. Ik zou iedereen bcc aanraden. Mijn product werkt het ook goed.

Het bezorgteam was te laat.

Helder en duidelijke voorlichting over producten en een top prijsbeleid. Personeel is altijd even vriendelijk.

Afspraken bij alle gedane bestellingen van een wasdroger tot een koelkast waren optijd en stipt. Het tijdsslot van de bezorging kan nog enigszins verbeterd worden of beter gecommuniceerd worden met de klant wanneer het wat uitloopt of eerder komt.

Goed en duidelijk. Nadeel lange wachttijd bij inbellen.

In de winkel een mooi display waar het product staat uitgestalt en je het ook kunt proberen. De verkoper kent het product en geeft een toelichting op de details van het apparaat. Geeft ook aanbevelingen en denkt mee. Vervolgens de koop gesloten en het product wordt uit het magazijn opgehaald. Bij de kassa goed geholpen en gewezen op de mogelijkheid verlengde garantie bij te kopen. Kopie factuur per e-mail ontvangen.

Prettige service bij het uitzoeken van een nieuwe Home Cinema set. Diverse opties werden duidelijk uitgelegd en hielp bij uiteindelijke keuze. Erg tevreden!

Ik had zelf de inbouwmaat van de Siemens niet goed aangegeven, dus kwamen ze met de verkeerde vaatwasser aan. In goed overleg een alternatief gevonden tegen een redelijke prijs.

SMS vooraf met verwachte aankomsttijd en zelfs een telefoontje een kwartier voor aankomst. Prima!

Werd binnen het uur teruggebeld toen bleek dat het product niet ging passen.

Artikel was makkelijk te vinden in de winkel. Uitleg van de medewerker was helder. Bovendien: de winkel is in de buurt.

Goede en uitgebreide voorlichting door bekwaam personeel.
besteden veel aandacht aan de klant.
wij kopen meestal bij BCC

Vlotte vakkundige bediening + koffie
Goed advies en zeer vriendelijk personeel.
wij kopen meestal bij BCC

Scorekaart voor BCC