Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenSnelheid van de levering was perfect. Duidelijke communicatie. En ook het product is naar tevredenheid!
VerzendingPrecies op het juiste tijdstip werd de droger geleverd!
KlantenserviceHeb gebeld met de klantenservice...direct contact geen wachttijden en werd heel netjes geholpen!
verkoper nam alle tijd om mij alles uit te leggen over het door mij gekochte toestel.
Verzendingafgehaald in de winkel. Geen probleem.
ik vond het allemaal erg goed wat men heeft gedaan bij de levering, ook goed
Wij zijn erg goed geholpen. De medewerkers namen er de tijd voor. Goede informatie verstrekt.
VerzendingKeurig binnen gezet.
Alles snel te vinden, uitstekend service, vriendelijke medewerkers, ik koop altijd bij bcc vanwege prijzen en beschikbaarheid van gewenste product.
Bij BCC is het altijd prettige winkelen, producten staan op logische plaatsen en er is personeel als je ze nodig hebt. Het zijn geen nekhijgers
BCC is een super goeie winkel en ik koop er ijgenlijk al mijn producten omdat je er goeie service krijgt.
VerzendingHet Bestellen naar mijn huis was ook super alleen de tijd wanneer je hem krijgt is een beetje verveld want dat kon ik niet zien
KlantenserviceIk vind de service bij BCC altijd super ze doen altijd alles wat ze kunnen.
Eerst besteld met optie afhalen. Al snel via mail bericht dat bestelling klaarligt. Prima afgehandeld!
KlantenserviceDuidelijke uitleg garantie.
De verkoper gaf mij een goed en eerlijk advies. Hij had ook de ruimte om mij een apparaat te verkopen welke veel duurder was. Maar op basis van zijn advies heb ik een andere tablet gekocht.
Ik heb Sony HDR-AS50 gekocht bij BCC. Reden hiervoor is dat bij BCC een camera stick gratis bij het artikel zat. Die stick is van goede kwaliteit, dat had ik niet verwacht. Om te bestellen hoef je niet in te loggen, dat is een groot pluspunt. Gegevens invoeren is duidelijk en simpel, voor iedereen toegankelijk.
VerzendingIk heb gekozen om de bestelling op te halen. Verkoper in de winkel wist exact wat ik moest hebben. Hij was zeer vriendelijk en heeft niet gepushed om nog wat extra erbij te kopen. Dat vind ik zeer prettig.
Uitstekende service in de vestiging in Delft. Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste droger.
VerzendingSnel bezorgd door vriendelijk personeel.
KlantenserviceNog geen gebruik van hoeven maken.
Bcc Amersfoort super service is beter dan merk naam philips Senseo koop naar deze ook nooit meer senseo dankjewel bcc Amersfoort voor jullie service
VerzendingPhilips Senseo weggestuurd voor reparatie zelfde staat terug 30 euro benzine armer
Maar Philips gooit er met pet naar maar bcc gaf nieuwe
Klantenservice is beter dan product van Philips
Goede voorlichting en heldere uitleg. Bovendien was de te betalen prijs goedkoper dan bij een andere winkel.
VerzendingHet produkt was goed verpakt en de verdere afwikkeling was snel en professioneel
KlantenserviceDuidelijk uitleg gekregen op mijn vraag
Super makkelijk. Online gekeken welke winkel het product op voorraad had. Bestelling geplaatst en na 15 minuten kreeg ik al bericht dat het afgehaald kon worden.
VerzendingPrima rooster voor de Philips Airfryer xl met 5 spiezen erbij die zullen we zeker vaak gebruiken.
KlantenserviceSnelle afhandeling bij het ophalen van het product. Plus nog een gezellig praatje gehad over de mogelijkheden van de Airfryer.
Bestellen was makkelijk; je wordt keurig door het proces heen geleid. Alle stappen zijn duidelijk.
VerzendingDe levering was de volgende dag keurig geleverd, in een grote doos met veel beschermende plastic zakken.
de behandeling was goed. graag zou ik graag iemand komt om de juiste instructies als dat tenminste uitkomt. want luk mijt niet om de klok op tijd te zetten.
Verzendingde is de klant meegenomen.
werden bij binnenkomst vriendelijk welkom verwelkomd en door deze meneer naar de juiste afdeling begeleid
VerzendingVriendelijke bezorgers stelden zich bij aankomst aan ons voor en kwamen kijken waar ze de koelkast moesten plaatsen. Buiten in de regen werd hij voor de deur uitgepakt en daarna keurig op de juiste plaats gezet, droog en schoon gemaakt en geadviseerd over het eerste gebruik
Na een was/droogcombinatie te hebben besteld bleek deze bij levering defect.
Hierover meerdere malen gebeld.
De monteur stelde de opdracht steeds een week uit, na bezoek moest een onderdeel besteld worden.
We zijn nu 1 MAAND en 3 DAGEN verder en een HOOP VUILE WAS.
Mijn plan was voor 2000 Eu aan inboedel te bestellen.
Niet bij BCC dus.
Helaas pindakaas.
Verzending, lang wachten.
Leveranciers en monteurs hebben geen mobiel en kunnen alleen zeggen tussen 9 en 18:00.
Zal je werknemer leuk vinden.
Ze reageren laat, laks, doen alsof er niks aan de hand is.
Maar helaas besloten ze de verkeerde klant te benadelen.
The internet remembers everything.
Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen, BCC heeft een goede webshop waar je weet waar je aan toe bent. Ook de winkel zelf is een prettige beleving met goed advies!
Uiterst behulpzaam en met kennis van zaken geholpen! Zeer tevreden over mijn aankoop maar nog meer omdat de winkelmedewerker me geholpen heeft om een product aan te kopen die past bij mijn behoefte en dus niet het meest dure of geavanceerde product probeert te verkopen.